امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
dirt shodown 5/10
این کجا و دیرت3 کجا:|گند زدن
البته این رو باید در نظر گرفت که یه اسپین اف هستش ولی با این حال اصلا ازش خوشم نیومد

آخرین ویرایش:
Max Payne 3 : 7.5
البته بخش مولتی رو هنوز نرفتم ولی برام مهم نیست چون من مکس پین رو واسه سینگلش بازی می کنم.
داستانش اوایلش جذابه ولی بعدش می بینی نویسنده فقط چپ و راست میزنه تو دهنه مکس و تا جایی که میتونه گذشتش رو می کوبه تو سرش طوری که بازیکنم دیگه حالش بهم می خوره از این همه فحش و ناسزایی که مکس نثار خودش می کنه. من موندم به این اعتماد به نفس خفن مکس چطور اینجوری آدم لت و پاره میکنه و مرحله به مرحله جلو میره. هر کی جای این بود یه گوشه از اون کوچه های تنگ برزیل خودش رو حلقه آویز می کرد.
همه مشکل بازی توی بخش داستانیش هست که هیچ جذابیتی نداره و یه پایان واقعا بیخود کارو یکسره می کنه
توی بخش گیم پلی واقعا عالی بود. طرز برخورد راکستار با یه همچین بازیی که بر پایه اسلوموشن و خالی بندی طراحی شده جالبه. استفاده از عناصر واقعی مثل برخورد مکس با اشیا محیطی توی حالت بولت تایم که باعث میشد مکس عین یه آدم بی عرضه وسط اون همه آدم ضایع بشه و وسط یه شیرجه جان وویی با صورت بخوره تو در! یا تعدادی محدود اسلحه که مکس می تونست حمل کنه و وسواس سازنده ها روی این موضوع هم جالب بود هم بعضی اوقات مسخره. وقتی یه هفت تیر تو دستش بود کلاش رو تو اون یکی دستش می گرفت و حتی توی کات سین ها هم این روال ادامه داشت که البته بعضی اوقات کلا جو سینمایی کات سین ها رو خراب می کرد و تیپ مکس توی اون حالت خنده دار میشد. جزییات محیطی واقعا عالی بود . بازی نسبتا روون بود البته روی دو حالت قفل می شد یا 30 فریم و یا 60 و بین این دو قرار نمی گرفت که معلوم نبود چه مرگشه.
در کل اگه بازی یه داستان تقلیدی از شماره های قبلی هم بود( مثل یه کیس پلیسی قبل از کشته شدن زن و دختر مکس که میشد روابط مکس و همسرش رو هم توش نمایش داد ) به جای ادامه دادن داستان بازی اصلی که مشخصا کار سختی است( بعد از مرگ همسر مکس و مونا مشخصا کار نویسنده خیلی سخته برای اینکه بخواد یه داستان جدید در ادامه اینها بنویسه که با قبلی ها تناقض نداشته باشه و در عین حال جذابیت خاص خودش رو داشته باشه. کار به حدی سخته که راکستار هم با اون هنرش توی نویسندگی کم میاره) خیلی بهتر بود.

محمد همون بهتر که مولتی شو انجام ندادی .اگه انجامش داده بودی الان 7.5 هم بهش نمیدادی . در کل سینگل فوق العاده عالی و مولتی نچندان جذاب.

Batman AC 9.2

بازی واقعا قشنگی بود و داستان و گیم پلی و گرافیک عالی داشت اما به شدت کوتاه بود و یعنی به معنی واقعی بازی کوتاه بود

Mass Effect 3 10

گرافیک 10
داستان 10
گیم پلی 10
صداگذاری 10
نورماندی 10
کفش شپرد 10
اشلی 10
کفش شخصیت فرعی بازی 10
ریپر 10
زیپ شلوار جوکر 10

Alane Wake = 7

نکات خوب

گرافیک خوب بازی

نکات بد

گیم پلی خسته کننده. امکانات بسیار کم تو بازی. عدم تنوع و جذابیت خاص. داستان نه چندان خوب. عدم وجود شخصیت پردازی در بازی

risen-2-logo.jpg

گرافیک: 9
گیم پلی: 7
تنوع: 10
داستان:8

مجموع: 9

خوب:
بازی واقعا از نظر تنوع و طراحی محیط عالی عمل کرده بود. بعد از Skyrim، اول بازی بود که واقعا آدم دوست داشت تو محیطاش بگرده و کاوش کنه.
محیط های بسیار بزرگ-گرافیک چشم نواز-مبارزه با سلاح های گرم-موسیقی خوب

بد:
یک سری مشکلات فنی که در تمام بازی های این شرکت مشهوده از نظر افت فریم و باگ-مبارزات با شمشیر بسیار سطح پایین هستن-مدل چهره ها اصلا خوب نیستن و هوش مصنوعی بازی پایینه

! :
یه باگ مسخره و در عین حال جالب توی بازی هست که وقتی به درختان نزدیک میشیم، شاهد رشد و یا کوچک شدنشون هستیم!
دزد دریایی بودن مثل اینکه یه چیز عادیه و حتی همه یه زمانی دزد دریایی بودن!

در مجموع بازی واقعا زیبایی هست.ارزش حداقل یک بار تموم کردن رو داره.
بازی به شدت منو یاد Pirates Of Caribbean : Dead Man's Chest میندازه مخصوصا هیولای کراکن!
=====================================================================

image0012-620x152.jpg

گرافیک: 10
گیم پلی: 10
داستان: 5
موسیقی:4

مجموع:8

خوب:
فیزیک بازی واقعا عالی بود-گرافیک بازی در نوع خودش مثال زدنی هست-طبیعی بودن بازی-هوش مصنوعی خوب دشمنا-Bullet Time مشهور بازی-فلش بک هایی که به شب های تیره و برفی وافسرده نیویورک بر میگشت

بد:
داستان افتضاح-نبود تم مشهور مکس پین که باهاش شناخته میشد و از همه بدتر یدک کشیدن و نابودی کل هویت مکس پینی که شرکت رمدی خلق کرد-سیستم کاور گیری

! :
یکی از چیزایی واقعا از دیدنش لذت بردم وقتی بود که توی Fevala اگر دقت بکنین 3 تا بچه رو میبینین که به طرز واقع گرایانه ای دارن فوتبال بازی میکنن.مکس اینجا میگه:
"فوتبال....
تنها بلیت خروج این بچه ها از این خراب شده...."

که به فوتبال برزیل اشاره میکنه

در مجموع فقط ارزش یه بار بازی کردن رو برای من داشت.اصلا انگیزه ای برای تموم کردنش نداشتم چون واقعا از بازی ناامید شدم

آخرین ویرایش:
Saints Row The Third
8.5/10

نقاط قوت : بازی خیلی سرگرم کننده ای هست قابلیت های جالبی داره به عنوان مثال سلاح های مختلف ماشین های مختلف قابلیت پرواز و همچنین سیستم ساخت کارکتر واقعا جالب بود
نقاط ضعف: گیم پلی سریع بازی مشکل کنترل فرمان در اتوموبیل ها.

Jurassic Park The Game : 7.0
اولین بازی تریپ هوی رینی که مثل هوی رین تقریبا با داستان و ست پیس هاش بازی کننده رو مجاب می کنه که بازی رو تموم کنی. هدف سازنده ها یه تجربه سینماییه که تا حدود زیادی موفق شدن ولی OTE زیاد و تعداد کم پازل های بازی که اون چند تا هم خیلی ساده طراحی شدن باعث میشه که ارزش بازی پایین بیاد و یه سری مشکلات دیگه مثل انیمیشن بد کاراکتر ها و اشکالات فنی نسخه PC اونم با وجود اینکه خیلی ها منتظر یه پچ واسه رفع این مشکلات بودن ولی متاسفانه هیچ موقع منتشر نشد و آخر مجبور شدم یه سری از افکت ها رو کلا آف کنم تا بشه بازی رو رفت. ولی با این وجود بازم سرگرم کننده بود و ارزش یه بار رفتن هم داشت. بازی چندان بلند نیست و میشه توی 6-7 ساعت تمومش کرد . اگه عاشق فیلم های اسپیلبرگ هستید و مثل من کلی خاطره با ژوراسیک پارک ها دارید مطمئنا بازی کردن این بازی می تونه واستون لذت بخش باشه.

Darksiders : 7.0
بازی یه کپی پیست خفنه از سری زلدا تو سیستم گیم پلی و یه سری از آیتم ها که به بی حیا ترین شکل ممکن صورت گرفته :دی ورداشتن شکل آیتم رو عوض کردن ولی زورشون اومده که طرز کارش رو یه مقدار تغییر بدن. دقیقا همون رو توی بازی کپی کردن. نمونش آیتم بومرنگ که البته اینجا اسمش چیزه دیگه ای هست ولی همون بومرنگ لینکه و دقیقا همون استفاده های بومرنگ رو هم داره یا آیتم چنگک که باز دقیقا با چنگک توی اون بازی مو نمی زنه .بمب های معروف سری زلدا سیستم قفل کردن روی دشمن و جا خالی دادن، اسب War که دقیقا همون اپونای لینک هست و ... غیر زلدا از بازی های مثل GOW و پرنس 2008 ( مثال: پلتفرم های چوبی روی دیوار که War دستش رو میگیره و روشون می دوه) و دویل می کرای و حتی پورتال هم اینا استفاده کردن تا تونستن یه مخلوط درست کنن که البته چیز بدی نشده ولی نوع استفاده از ایده های بقیه بازی ها بیش از حد تابلوه و برای کسی که همه اون بازی ها رو رفته زیاد خوشایند نیست. بازی ها همه از ایده های هم استفاده می کنن ولی این بازی به جای الهام، کارهای بقیه رو کپی کرده و دست نزده. حتی یه چیز ساده و سطحیی تاب خوردن رو که توی سری GOW بوده رو عین همون توی این بازی می بینیم یا تنها کاری که War روی اسب می تونه انجام بده یه ضربه شمشیر هست و شتاب گرفتن اسب که این دو مورد عینشو توی سری زلدا دیدیم یعنی زاویه ضربه شمشیر وار هم با زاویه ای که لینک روی اپونا میزنه یکیه! :دی . غیر از این سازنده ها به خودشون زحمت هم ندادن یه آیتم جدید خودشون بسازن یا توی طراحی مراحل کاری کنن که یه سری از معماها توی ذهن بازی کننده بمونه بلکه همه چیز توی استفاده از ایده های بازی های موفق این ژانر خلاصه شده و دیگه زحمتی هم برای پیشبرد ژانر و و ایجاد یک تغییر و خلق ایده های جدید به خودشون ندادن و به همین کپی پیست بسنده کردن.معماهای بازی به حدی ساده هستند که در کسری از ثانیه حل میشن و تقریبا هیچ کجا بازی من گیر نکردم الا سر یه باس فایت که اونم فراموش کرده بودم وار اسلحه گرم هم داره.
آپگرید ها و قدرت های جدید غیر از چند تا اول که مربوط میشه به کمبو های جدید شمشیر اصلی War تقریبا بلا استفاده هستند. بازی به حدی ساده است که نیازی به جون اضافی ندارید که وسط باس فایت ها از آیتم های کمکی استفاده کنید. ضربه های خاض War هم تقریبا تو کل بازی استفاده نکردم. یعنی اصلا نیازی نداشتم.الان یه سری ها شاید بگن که خوب هارد می رفتی ولی من تا جایی که ممکنه نرمال رو تست می کنم که حالت استاندارد حساب میشه و دورهای بعدی میرم سراغ سختی های بالاتر و شکل درستی که سازنده ها در نظر گرفتن هم همینه.
یه سری از آیتم های اصلی بازی مثل اون بوقه اصلا معلوم نیست واسه چی درست شده و به چه دردی میخوره :دی ( یه آیتم جدید هم که گذاشتن بیخود و بی استفاده است و باهاش فقط چهارتا در باز می کنی و تموم :دی)
در کل ارزش یه بار تموم کردن رو داشت ولی ارزش تکرار به هیچ عنوان حداقل برای من
در آخر اگه خیلی از این بازی خوشتون اومد یه Wii بخرید و زلداها رو برید بعد متوجه می شید که چرا این بازی 15 ساعته بعد از 6-7 ساعت خسته کننده میشه ولی زلدا بعد از 50 ساعت بازی هنوزم جذابه و عطش گیمر ساعت به ساعت بیشتر و بیشتر میشه

Max Payne 3 : 9.0 / 10
بالاخره بعد از حدود 9 سال مکس پین 3 با حواشیه اطرافش و بدی ها و خوبیهاش عرضه شد. خوشبختانه من از بازی لذت بردم و تونست انتظارات منو تا حدود زیادی برآورده کنه. هر چند مشکلاتی هم بازی داشت اما طوری نیود که هویت مکس پین رو زیر سوال ببره.

خوب:

1. گرافیک و فیزیک فوق العاده
2. صداگذاری عالی شخصیت ها
3. انیمیشن های بی نظیر
4. سیستم کاورگیری کارآمد
5. حالت صحنه آهسته و شیرجه زدن کاملتر از قبل شده و فوق العاده لذت بخش است
6. زمان مناسب گیم پلی

بد:
1. تکیه بیش از حد به استفاده از حالت صحنه آهسته
2. تم تاریک مکس پین 1 و 2 در این نسخه تقریبا وجود ندارد

آخرین ویرایش:
امتیاز من به باز ی

Max Paune 3 : 4/ 10

نکات مثبت :
1:تنها نکته مثبتی که داشت به نظرم وجود اهنگ زیبای شماره قبل در منوی بازی بود

نکات منفی :
1:وجود باگ های عجیب
2:چیز ی به نام دایرکس 11 در بازی را ندیدیم !
3:حجم زیاد بازی که در مقایسه با سایر نسخه به هیچ وجع تفاوتی زیادی نداشت !
4:تکراری شدن بیش از حد مراحل بازی از 1 ساعت به بعد

Ghost recon: Future soldier

گرافیک:
5/10

گیم پلی:
8.5/10

صداگزاری:
8/10

داستان:
8/10

هیجان:
9/10

تنوع:
8.5/10

در کل: 8.7/10

خوب:

1- گیم پلی نسبتا خوب
2- تنوع
3- جذابیت

بد:

1- گرافیک بازی خودتون در جریانش هستین
مشکلات افت فریم بازی منظورمه که با اون گرافیک معمولی اینقدر تیک میزد که طبق گفته ها میگفتن روی سیستم های پیشرفته هم برای بعضی ها افت فریم داشته.

2- روند بازی یک جورایی در مراحل آخر تکراری میشه و همش یک کار باید بکنی!

3- بدرد نخوردن سلاح ها در بازی:
مثلا یک وسیله ای معرفی میکنه فقط بدرد همون مرحله می خوره و کاربردی در مراحل بعدی نداره
همین باعث میشه تنوع بازی کم تر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or