امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Angry Birds Space
ویژگی های مثبت:
کمی خلاقیت در مورد جو بازی شده بود همینطور سیستم جاذبه هر سیارک ، سیستم پرتاب ساده تر شده بود و بهتر میشد هدف گیری کرد.
ویژگی های منفی:
پرنده ها فرقی نکرده بودن همون بودن فقط شکلشون عوض شده بود ، یکنواخت میشد پس از چند مرحله و باید دشمن های بیشتری اضافه کنند.
8/10

Alan wake's American nightmare

گرافیک: 8.5/10
گیم پلی: 8.5/10
داستان: 8/10
صداگزاری: 9/10
هیجان: 9/10
تنوع: 1/10 :دی

خوب:

1.گرافیک خوب
2.بهینه شدن گرافیک بازی:
تو نسخه ی قبلی نمیشد روی لو با گرافیکم بازی کنم اما این نسخه حالت دیگه هم داره که بازی رو خوب میشه اجرا کرد
3.صدا گزاری همیشه خوب

بد:

1. بازم با 3 گیگ بیشتر از این حرفا میشد چیزی ساخت . 3 تا مپ . گیم پلی کوتاه . تکراری بودن تمام مراحل
2. کلا خوشم نیومد حال نکردم البته بازم خوب بود ولی کاش حجم بالاتر و بازیه مطلوب تری میدادن بیرون!!!

در کل: 7/10

Starcraft II: Wings of Liberty
دفعه اول همون موقع که بازی عرضه شده بود بای کردم و نمی دونم چرا اونقدری که انتظارش رو داشتم از بازی خوشم نیومد ولی چند وقت پیش دوباره بازی کردم و این سری واقعا فهمیدم عجب شاهکاری هست :دی کلا همه چیز بازی عالیه و به جز یه سری مسائل ریز هیچ مشکلی نداره. گیم پلی بازی شدیدا اعتیادآوره و ساعت ها آدمو مشغول خودش میکنه، در کل عالی بود.

Alan Wake : The Signal = 9.0 / 10

اولین DLC الن ویک واقعا زیبا بود. صحنه های هیجان انگیز خوبی داشت و لحظات شوک آور خوبی هم داشت. من بشدت راضی بودم. باید برم سراغ The Writer

Alan Wake : The Signal = 9.0 / 10

اولین DLC الن ویک واقعا زیبا بود. صحنه های هیجان انگیز خوبی داشت و لحظات شوک آور خوبی هم داشت. من بشدت راضی بودم. باید برم سراغ The Writer
وحید جون اره.DLC-یش واقعا عالیه ولی The Writer چنگی به دل نمیزنه

Alan Wake's American Nightmare

9/10

خوب:
تنوع دشمنا-تنوع عالی اسلحه ها-یه محیط جدید-گیم پلی روون تر-دوربین که هنگام مبارزه عقب تر میاد تا بتونی به خوبی پشتتو ببینی-مود Fight Till Dawn که واقعا سخت و هیجانی هست

بد:
همون سیستم سنگین-یه خورده پارگی تصاویر

!:
از داستان حرفی نزدم چون اصلا از یه Spin-Off انتظار داستان نداشتم و نخواهم داشت.بدون در نظر گرفتن داستان ادامه دادم و عالی بود-داستان در همون حدی که میباست میبود،بود یعنی الن بعد از گرفتاریش

علي جان اسم بازي اصلا به معناي ترس نيست
yahoo_4.gif
مخفف اسم يه سازمان يا نيرو هست
yahoo_4.gif
میدونم وحید جون!
مخفف First.Encounter.Assasult.Recon هست ولی بازم معنای دو پهلویی داره.شماره اولش ترسناک بود و به طبعش شماره دوم.توی این قسمت اصلا وقتی با پوینت من میرفتی نوعی احساس قدرت میکرد آدم
او پکستون فیتل هم که جای خود دارد! ماشین آدم کشی!

خوبی ها: موسیقی عالی،گرافیک بالا
بدی ها: داستان بد،گیمپلی تکراری،تکرار چندین باره هر مرحله و عدم دیزاین درست و حسابی مراحل،آسونی بیش از حد بازی،کم عمق بودن بازی،عدم ارتباط بازیکن با داستان بازی،به دوش کشیدن نام بازی الن ویک.

Sniper Elite V.2
خوبی: موسیقی متناسب با حال و هوای جنگ های جهانی،صداگذاری قوی در اسلحه ها و دشمنان،انیمیشن های زیبا پس از برخورد تیر به بدن دشمنان،کنترل دقیق،سختی بالانس شده،
بدی: گرافیک یکنواخت از ابتدا تا انتها،ماموریت های حوصله سر بر و تکراری،گیمپلی یکنواخت،کوتاهی بازی،هوش مصنوعی بعضا مشکل دار دشمن ها.
نشد این شرکت Rebellion یه بازی بسازه و نمرش بالای 5 بشه!

آخرین ویرایش:
Sniper Elite V.2

نقاط قوت:
بازی واقعا خلاقانه و با برخی جلوه های ویژه منحصر به فرد ساخته شده من اول فکر می کردم یک بازی تیپ بازی های اسنایپر دیگه هست ولی بعد از بازی و کمی پیشروی واقعا برام جالب شد بازی هیجان خاصی داره تکنیک ها نکات ریز جالبی داره از گرافیک و صدا گذاری خوبی برخوردار است با اینکه سوم شخص هست من رو یاد سری IGI انداخت در کل زیبا کار شده سیستم هدف گیری عالی ، انواع تاک تیک های قابل استفاده برای اتمام ماموریت بدون دیده شدن و قابلیت تله گذاری و
... .
نقاط ضعف:
داستان بازی تقریبا چرته ، بیشتر مراحل داخل شهر هستند باید کمی به دل طبیعت هم میرفت با اینکه بازی بر پایه اسنایپر هست ولی جا های مناسبی برای قرار گیری اسنایپر وجود نداره و هوش مصنوعی که نگو :) تو قسمت چَلنج 300 متر با طرف فاصله داری دقیق روت میزنه ولی کنارش که راه میری نمیبینت.

اینم یک head shot زیبا از خودم.:d
با کیفیت 720 و حجم کم http://caspians.ir/2.avi

آخرین ویرایش:
Sniper Elite V 2
Graphics :8/10
Gameplay : 6/10
Sound and music : 8/10
Story :5/10
Overall :7/10
Value : Worths playing
خوب : نشون دادن داخل بدن مردم :دی‌گرافیک نسبتا خوب -صدا گذاری خوب رو دشمنان -موسیقی حماسی- اسنایپر :دی-سرگرم کننده
بد : کوتاه، خیلی‌ کوتاه - داستان بد - اول بازی خیلی‌ رو Stealth تاکید می‌کنه ولی‌ دیگه تا آخر بازی به جز grenade از وسیله خاصی‌ استفاده نمی‌کنین، حتا می‌شه کل بازی رو با مسلسل رفت - گیمپلی تکراری می‌شه

آخرین ویرایش:
Alan Wake: The Writer = 7.5 / 10
DLC The Writer مثل DLC The Signal جذاب نبود. همون فرمول های استفاده شده تو The Signal رو پیاده کردن که شکل تکراری به خودش گرفته بود. همچنین این DLC یه کم زیادی حوصله آدم رو سر میبرد.
در کل DLC The Writer بد نبود ولی مثل DLC The Signal عالی نبود.

MAX PAYNE 3

گرافیک: 9/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 8/10
صداگزاری: 9/10
هیجان:9/10
تنوع: 9/10

در کل: 9.3 /10

شاهکاری دیگر از rockstar game که واقعا تونست مثل نسخه های قبل موفق باشه
قبل از اینکه بازی کنم میگفتم هیچ وقت امکان نداره رکستار بتونه بازی به قشنگی نسخه های قبلی که توسط remedy درست شده بزنه
ولی الان کامل نظرم فرق کرده!

ولی اگه اینو دوباهر ریمدی میساخت نمره ی بالاتری میگرفت مطمئنم

خوب:
گیم پلی همیشه دوست داشتنی
bullet time:x
صداگزاری خوب
و اهنگ به یاد ماندنی مکس پین البته این کار ریمدی بوده نمیشه کار راکستار دونست چون راکستار فقط پولشو داده.

بد:

کلا بازی زیاد نقص نداشت
تنها نقصی که داشت همین داستانش بود از نظر من میتونست بهتر باشه

+ مبارزات سریع و مهیج
+ تنوع دشمنان
+ Mr. Scratch

- داستان نه چندان جذاب
- آسان بودن بازی
- تکراری شدن بیش از حد محیط ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی