امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Mass Effect 3 : 9.5 / 10

خوب:
همه چیز به جز نکته منفی

بد:
پایان بحث برانگیز

داستان شپارد هم تموم شد. عنوانی بدیع و خاص. اما متاسفانه BioWare آخر بازی رو گند زد و تریلوژی شپارد افسانه ای رو تا حدودی خراب کرد. پایان تخیلی و عجیب بازی حسابی منو به هم ریخت.
99 در 100 فوق العاده بازی با 1 در 100 پایانی اون کلا زیر سوال رفت.

METRO 2033
بازی فوق العاده ای بود.:x
یک سری مشکلات مثل باگ هوش مصنوعی یا اعصاب خوردکن بودن بعضی مراحل رو داشت ولی بقدری گرافیک-جوسازی-داستان جالبی داشت که اون مشکلاتش زیاد به چشم نمیان.اگه از بایوشاک خوشتون میاد حتما اینم بازی کنین.
8.75/10
FEAR THE FUTURE>:)

دیره ولی...
LA.Noire:10\10
در یک کلمه:عالی

L.A.Noire و Portal 2 تنها عناوینی در سال 2011 بودن که منو متقاعد کردن نسخه ی اورجیناشونو تهیه کنم. وجود نوآوری و خلاقیت اللخصوص Portal 2 با اون Co-op فوق العاده و معما های بعضا پیچیده ش تجربه ی جدید و لذت بخشی رو برای گیمر ها بوجود میاره.
برخلاف اکثر دوستان که Batman AC رو بهترین عنوان 2011 انتخاب کردن من Portal 2 رو لایق این عنوان میدونم.

Rayman Origins : 9.5

557b7c34df40156fd711fe9ca6766466.jpg

به جرأت میگم یکی از لذت بخش ترین بازی های این نسل برای من همین بازی بود. بازی رو چند هفته پیش تموم کردم و تو این مدت مشغول جمع آوری باقی صورتک های خندون بودم. از تک تک ثانیه هایی که بازی کردم لذت بردم. بازی به شدت یاد آور دوران اوج بازی های 2D رو کنسول سگا، بازی هایی مثل Tiny Toon Adventure ، Earthworm Jim و Sonic هستش. مراحل بازی بسیار متنوع و خوشرنگ و لعاب کار شده، مراحلی مثل پشه سواری ، مراحل تعقیب و گریز ، شنا در اعماق اقیانوس ، باس فایت های جالب و سخت و ... ،به لطف آپگریدهایی که به مرور زمان گیرمون میاد بازی اصلا تکراری و خسته کننده نمی شه.. ارزش تکرار بازی هم فوق العاده بالاست.انجام دوباره و چندباره مراحل برای تموم کردن در زمان معین ، بدست آوردن همه Lumsهای اون مرحله یا پیدا کردن همه راه های مخفی برای باز کردن مراحل تعقیب صندوقچه و در نهایت بدست آوردن 10 عدد دندان و ورود به مرحله قبرستان!!!
گرافیک هنری ، طراحی مراحل و موسیقی بازی هم در اوج خودشون قرار دارن... یکی از نکات قوت دیگه بازی به نظرم سختیه اونه!!! تو این دوره زمونه که بازی ها هر روز دارن آسونتر میشن وجود همچین بازی واقعا یک نعمته.. گرفتن همه مدال ها و باز کردن مراحل تعقیب صندوقچه واقعا کار سختیه که گیمرهای قدیمی رو کاملا ارضا میکنه! سر مرحله قبرستون داشت اشکم در میومد!!!:d​

L.A.Noire و Portal 2 تنها عناوینی در سال 2011 بودن که منو متقاعد کردن نسخه ی اورجیناشونو تهیه کنم. وجود نوآوری و خلاقیت اللخصوص Portal 2 با اون Co-op فوق العاده و معما های بعضا پیچیده ش تجربه ی جدید و لذت بخشی رو برای گیمر ها بوجود میاره.
برخلاف اکثر دوستان که Batman AC رو بهترین عنوان 2011 انتخاب کردن من Portal 2 رو لایق این عنوان میدونم.
موافقم ولی بازم میگم بتمن بیشتر سلاحیتشو داشت چون خیلی با روحیات آدما سازگار بود
الان مثلا اسکایریم که بهترین بازی شد: چون آر پی جی هست شاید بعضی ها مثل من زیاد از بازی خوششون نیاد البته از نظر من عالی بود ولی کلا از سبک آر پی جی اینطوری که همش دنبال چند نفر راه بری و داستان بازی رو دنبال کنی زیاد خوشم نمیاد ولی از آر پی جی های دیگه بیشتر خوشم میاد مثل MassEffect Fable Witcher

و یا مثلا همین پورتال خیلی بازی فوق العاده ای بود ولی بازم سبک فکری طرفدارای خاص خوشو داره و بعضی ها زیاد خوششون نمیاد از اینطور بازیی ها

ولی بتمن کامل یک چیز دیگه بود که این 3 تا رو در کنار هم داشت
1. یک ادونچر عالی
2. یک اکشن واقعی

و من بتمن رو بهترین بازی سال میدونم

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

Resident evil: Operation raccoon city

گرافیک: 8.5/10
گیم پلی: 8.8/10
صداگزاری:7.5/10

در کل: 8.5/10

خوب:

گیم پلی نسبتا خوب

بد:

چیز بد که زیاد داره:دی
مثل:
گرافیک جالبی نداره
کلا اگه اسم بازی رو ندونی کلی هم فکر کنی به این نتیجه نمیرسی که این بازی از سری resident evil هست. چون هیچ شباهتی نداره
و ...

موافقم ولی بازم میگم بتمن بیشتر سلاحیتشو داشت چون خیلی با روحیات آدما سازگار بود
الان مثلا اسکایریم که بهترین بازی شد: چون آر پی جی هست شاید بعضی ها مثل من زیاد از بازی خوششون نیاد البته از نظر من عالی بود ولی کلا از سبک آر پی جی اینطوری که همش دنبال چند نفر راه بری و داستان بازی رو دنبال کنی زیاد خوشم نمیاد ولی از آر پی جی های دیگه بیشتر خوشم میاد مثل MassEffect Fable Witcher

و یا مثلا همین پورتال خیلی بازی فوق العاده ای بود ولی بازم سبک فکری طرفدارای خاص خوشو داره و بعضی ها زیاد خوششون نمیاد از اینطور بازیی ها

ولی بتمن کامل یک چیز دیگه بود که این 3 تا رو در کنار هم داشت
1. یک ادونچر عالی
2. یک اکشن واقعی

و من بتمن رو بهترین بازی سال میدونم

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------

Resident evil: Operation raccoon city

گرافیک: 8.5/10
گیم پلی: 8.8/10
صداگزاری:7.5/10

در کل: 8.5/10

خوب:

گیم پلی نسبتا خوب

بد:

چیز بد که زیاد داره:دی
مثل:
گرافیک جالبی نداره
کلا اگه اسم بازی رو ندونی کلی هم فکر کنی به این نتیجه نمیرسی که این بازی از سری resident evil هست. چون هیچ شباهتی نداره
و ...
امتیازهات با نکات خوب و بدی که گفتی جور در نمیاد.
گفتی گرافیک نداره در صورتی که به گرافیک دادی 8.5. 8.5 معنیش میشه عالی.
به گیم پلی دادی 8.8 و گفتی نسبتا خوب هست. در صورتی که 8.8 معدل تقریبا 19 هست که یعنی عالی.
این بازی ارزش 8.5 رو اصلا نداره. چطوری بهش دادی 8.5؟ :|

metro 2033
گرافیک عالی که البته به لطف یک سیستم قوی نهایت لذت رو میشه ازش برد و گیم پلی عالی و داستانی نفس گیر که قطعا برای طرفداران بازی استالکر یاد اور خاطرات اون بازی هست و از همه مهمتر به نظر من جو بازی و گوینده صدای شخصیت اصلی که لهجه ی روسی و روایتش واقعا عالیه . من این بازی رو خیلی وقت هست انجام دادم ولی گفتم حیفه امتیازی تو این تایپیک بهش ندم.
گرافیک 10/10
داستان9/10
گیم پلی 9/10
صداگذاری10/10
امتیاز 9.5/10
ALAN WAKE
سالها منتظر این بازی بودم و حتی وسوسه شدم بخاطرش XBOX هم بگیرم . وقتی اعلام کردن بازی فقط برای 360 عرضه میشه تو اون زمان خیلی اعصاب من رو خرد کرد چون سیستم رو هم ارتقا داده بودم و فقط منتظر زمان عرضه بازی بودم ولی الان فرصت شد که بعد از این همه مدت این بازی رو روی pcتجربه کنم که واقعا نمیشه از میزان جذابیتش بگم چون چنین اتمسفری و جوی که در بازی وجود داره و داستانی سرتاسر رمز الود و مهیج در کنار گرافیک خوب این بازی همون چیزی هست که من تو اکثر بازی های به دنبالش هستم .
گرافیک 9/10
داستان9/10
صداگذاری9/10
گیم پلی 10/10
امتیاز 9.2/10

امتیازهات با نکات خوب و بدی که گفتی جور در نمیاد.
گفتی گرافیک نداره در صورتی که به گرافیک دادی 8.5. 8.5 معنیش میشه عالی.
به گیم پلی دادی 8.8 و گفتی نسبتا خوب هست. در صورتی که 8.8 معدل تقریبا 19 هست که یعنی عالی.
این بازی ارزش 8.5 رو اصلا نداره. چطوری بهش دادی 8.5؟ :|

اون دیگه بستگی به این داره که خود طرف امتیازات رو چجوری ببینه
من بازی های نسبتا خوب رو 9 به بالا میدم و بازی های که رو به متوستن 8 تا 9 میدم :دی
نمیدونم اصلا دلم نمیاد به هیچ بازیی تو دنیا زیر 8 بدم:دی
شما به بزرگی خودتون ببخشید

شما نگاه کن هیچ کس یک نمره دقیق نمیده
مثلا یکی هست که همیشه به تمام بازی ها زیر 8 میده باز من نمیخوام مثل اون باشم
خودش میدونه:دی
(بهت برنخوره ها)

Binary Domain: 8.5 / 10
تو این اوضاع خراب شوتر سوم شخص رو PC، حقیقتا Binary Domain شبیه یه آب خنک بود واسم. هر چند هنوز هم هیچ شوتر سوم شخصی مثل Freedom Fighters بهم لذت نداده.

خوب:
1. داستان بسیار خوب
2. برخی صحنه های بیاد ماندنی
3. اکشن عالی
4. تنوع خوب اسلحه ها
5. سرعت فریم ثابت
6. پایان عالی

بد:
1. شروع بد
2. تکرار بیش ار حد برخی دیالوگها روی اعصاب هستند
3. کنترل نسبتا خشک
4. انیمیشن حرکت بر روی پله ها چندان جالب نیست

Dota 2
Graphics : 10/10
Sound and music : 10/10
gameplay : 10/10
Story : 9/10
overall : 10/10
خوب : معتاد کننده- سبک هنری جالب- نیاز به کار تیمی تو هر مسابقه- صدا گذاری بسیار عالی‌ رو شخصیت‌ها - هیرو‌های زیاد - پیش زمینه هر هیرو واسه خودش کتابی‌ هست- و چیز‌های دیگر که تو بد‌ها نیستن :دی
بد‌ : Flamers
===================================
Binary domain
Graphics : 7.5/10
Sounds and music :8/10
Gameplay : 9/10
Story : 9/10
overall : 8/10
خوب : گیمپلی خوب- داستان جالب-‌ Cut scene های زیاد - پر از صحنه‌های اپیک و احساسی‌ :دی - دشمن‌های زیاد
بد‌ : آغاز افتضاح- اواخر ممکنِ تکراری شه واسه بعضی‌‌ها - Voice detect ضعیف-پورت مستقیم از کنسول بدون هیچگونه بهینه کردن

Gears of war :دی

بعد از سال ها رفتم این بازی رو داون کردم و نصبش کردم البته چند سال پیش اومدم نصبش کنم نمیدونم چه مرگش بود نصب نمیشد.

گرافیک: 9.5/10
داستان: 9/10
گیم پلی: 9.2/10
صداگزاری: 9/10
تنوع: 8.5/10
هیجان: 9/10

در کل: 9.3/10

خوب:

گیم پلی نسبتا خوب
گرافیک عالی که با انجین قدرتمند آنریل پشتیبانی میشه

بد:

دوربین در هنگام دویدن خیلی تکون میخوره و خوب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or