امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
The Saboteur

یک بازی خوب و معمولی ولی با ایده ای جالب
گرافیک 8
گیم پلی 8
داستان6
موسیقی 8
پایان5
درکل:7/10 ایده خوب بازی با مشکلاتی همراه هست مثل داستان مزخرف و پایان از اون مزخرف تر که ارزش بازی رو پایین میاره
----------------------------------------
wander@ جدا از اینکه خیلی ها از همین بازی خوششون اومده(فکر کنم از یوروگیمر 10/10 گرفت) بزرگترین ابتکار این بازی مولتی پلیرش هست که استقبال خیلی خوبی هم ازش شد.:d

آخرین ویرایش:
wander@ جدا از اینکه خیلی ها از همین بازی خوششون اومده(فکر کنم از یوروگیمر 10/10 گرفت) بزرگترین ابتکار این بازی مولتی پلیرش هست که استقبال خیلی خوبی هم ازش شد.:d
مولتیش رو روی PS3 رفتم.مولتی جالبی داشت. من اینجا سینگل رو فقط در نظر گرفتم با مولتیش میشه نمرش 8 :دی

The Walking Dead : Starved For Help

کلا 10!
از همه نظر! واقعا عالی بود! اصلا فکرشو نمیکردم تا این حد خوب باشه. از یه طرف فکر کردم یه خورده ممکنه خوب از آب در نیاد ولی وقتی روی روال افتاد، نظرم 180 درجه تغییر کرد! تصمیمات از همیشه سخت تر بودن. لحظات حساس بازی واقعا یک دهه از عمر هر آدمی کم میکنه!

Max Payne 3
7.5/10

نکات مثبت :
-Gunplay روان و جذاب
-انیمیشن های بینظیر و گرافیک عالی
-صداگزاری و صداپیشگی عالی

نکات منفی :
-داستان ضعیف و قابل پیش بینی
-تبدیل مکس به Rambo
-Cutscene های طولانی و بعضا غیر ضروری
-عدم امکان Skip کردن میان پرده ها به بهانه ی Loading حتی در بخش آرکید
-ارزش تکرار پایین
-موسیقی ضعیف و فراموش شدنی (به جز دو ترک بازسازی شده از شماره ی قبلی)
-طراحی مراحل نامناسب با نیاز مکانیسم های اصلی گیم پلی مثل Shoot Dodge و Bullet Time
-استفاده ی اجباری از Cover
-متفاوت با سبک و سیاق Remedy

The Walking Dead
Episode 1 : 8.5/10
Episode 2 : 9/10
در این دو اپیزودی که بازی کردم واقعا از این بازی خوشم اومده. گرافیک بازی با اتمسفر بازی کاملا همخوانی داره و در سطح بالایی قرار داره. داستان بازی بسیار جذابه و دیالوگ های بازی هم خیلی عالی کار شده. شخصیت پردازی بازی یکی از قویترین بخش های بازی هست که باعث میشه هیچ کاراکتری کاملا خوب یا کاملا بد نباشه. اتفاقاتی که در طول بازی می افته نفس گیر و غیر قابل پیش بینی هست و گرفتن تصمیم سخت و دلهره آوره. هر اپیزود به اندازه ی کافی طولانی هست و ارزش تکرار خیلی بالایی داره. دوربین بازی در بعضی قسمت ها بسیار بد کار شده و خیلی دید بازیکن رو محدود میکنه.

dirt2logo.jpg
بالاخره تونستم یک از بازیایی که هزاران سال بود معطلم کرده بود رو چند دقیقه پیش تموم کنم و اولین کاری که کردم یه Uninstall خوشگل بود. بازیه خوبیه منتها اگر ولش کنین به شدت خسته کننده تکراری میشه.
محیطای بازی طراحی خوبی دارن منتها اینقدر کم هستن که در بعضی مواقع باعث بالا آوردن میشین چون در ورطه تکرار میوفتن. مسابقات زیاد و محیطای کم. اینقدر تعداد مسابقات زیاد هست و از اون طرف فقط توی یه محیط انجام میشه که کمک زیادی میکنه به بالا آوردنتون!
منی که عشق رالی هستم، کشتم خودمو تا تمومش کردم!
در کل پیشنهاد میشه اگر برای یه تنوع میخوایین بازیش کنین طوری نیست ولی اگر طرفدار رالی هستین سعی کنین 2-3 ساعت بازیش کنین نه مثل من 18 ساعت!/:)

kingdoms of amalur:reckoning
هنوز بازی رو تموم نکردم ولی یه 10 ساعتی بازی کردمش دیگه میدونم اوضاش چجوریه:d
گرافیک:7 خیلی شبیه fable3
موسیقی:خوب 7
گیم پلی:9 بهترین ویژگی بازی همینه اینقدر خوبه که نگو:d نتها دلیل آدم برای ادامه بازی همین گیم پلی هست
داستان:6 بسی مزخرف و خسته کننده(!) خودشونم میدونستن داستان چرته یه کاری کردن همشو بشه skip کرد.
محیط های بازی قشنگ ولی تکراری هست
در کل:8/10

spec ops : the line
Graphics : 8/10
Gameplay : 8/10
sound and music : 9/10
story : 10/10
Overall : 9/10
Game value : GET IT NOW
:d
Good : کلا با اینکه از هر جهت یه بازی خوب رو به عالی‌ هست ولی‌ داستان بازی کلا ارزش رو میبره بالای 10 :دی. موسیقی که در حین بازی پخش می‌کنه apocalyptic هست یه حس جالبی‌ میده- گیم پلی خوب‌- گرافیک نسبتا خوب-زمان گیمپلی نسبتا خوب هست ( زیاد نیست البته)

بد : امکانش هست تکراری شه‌- پایان بازی رو خواستن خیلی‌ فلسفی‌ کنن مثلا گنگ شده (البته این می‌تونه نقطه قوّت هم باشه) هر کس یه جوری نتیجه گیری می‌کنه :دی - رو درجه بالا خیلی‌ نامردانه سخت هست-یه سری باگ-complete console port-کنترل بازی می‌تونه اوایل عذاب آور باشه

====================
کلا ارزش چند بار رفتن رو داره با توجه به اینکه چند تا پایان هم داره.

kingdoms of amalur رو تموم کردم:d
از اونی که فکر میکردم طولانی تر بودش! برای من 19 ساعت طول کشید تموم کردن بخش داستانش
غول آخرش نسبتا خوب ولی آسون بود.داستان هم به شکل مزخرف تموم شد(مثل کلا مراحلش!) همون 8/10 براش کافیه>:d

imagee201.jpg

داستان: 1
گیم پلی: 8
موسیقی: 4
گرافیک: 8

خوب:
خب در نگاه اول مسلما گرافیک جلب توجه میکنه. گرافیک نسبت به شماره اول پیشرفت داشته و بهبود یافته. بعد از اون تنوع محیط رو شاهد هستیم و نیویورک به لطف استفاده از درختای سر سبز و استفاده خوب از بارون و نور خورشید، خیلی زیبا به تصویر کشیده شده. گیم پلی بازی همون گیم پلی شماره اول هست منتها یه خورده روون تر شده.

بد:
شخصیت اصلی. داستان فوق العاده کلیشه ای و مضخرف نجات دختر از دست دشمنان. کشش بیش از حد داستانی. ماموریت های فوق العاده تکراری و یکنواخت و در نهایت:
نابود کردن شخصیت شماره اول یعنی الکس مرسر که کل وجود این بازی رو میکشه زیر سوال

اگر بازی های بهتری دارید، اصلا سراغ این قسمت نرید چون به شدت خسته کننده و تکراری هست. بیشترین چیزی که اذیتتون میکنه ماموریت هایی با درصد تنوع صفر هست.

TESV : Skyrim Dawnguard
Graphics : 10/10
Story : 10/10
Gameplay : 7/10
sound and music : 10/10
Overall : 9/10
Game value : Masterpiece
Good : داستان خوب- شخصیت پردازی عالی‌ کاراکتر ها- سلاح‌های جدید - به عنوان یک Expansion pack خیلی‌ طولانی‌ هست و بیشتر از قیمتش میارزه - معتاد کنند - اضافه شدن چند مکان بسیار بزرگ - ارزش تکرار بسیار بالا، حتا به نظر من یه کاراکتر جدید بسازین واسه تکرارش چون کلا همهٔ ماموریت‌های فرعی و اصلی‌ فرق داره با کاراکتر‌های مختلف - اسکایریم برای همه :دی
Bad : کلا گیمپلی بازی مشکل داره :دی، عشقی Stutter می‌کنه بازی، یه دفعه دیدی ایستاد چند دقیقه کارکترت همینطوری :دی، فریم هم شانسی هست، یه دفعه میری به بازی سیصد تا فریم میده یه دفعه میری بالا ده نمیاد :دی

اگه از اسکایریم خوشتون اومده، عاشق این میشید، اگه نه امتحانش نکنید چون چیزی بهتر از اون نداره و مشکلاتش هم بیشتر از اون هست.

Dirt ShowDown
من این بازی رو همون موقعی که اومد گرفتم اما مشکل داشت کار نکرد
وقتی ویندوز عوض کردم درست شد! برای همین اینقدر دیر نمره میدم:دی

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی: 8.5/10
موسیقی: 4/10
داستان: -

هیجان: 8.5/10
تنوع: 9/10

در کل: 8.2/10

خوب:

گرافیک عالیه بازی که خیلی سینماتیک و عالی بود مخصوصا در مپ ای برفی و بارونی خیلی شبیه فیلم های سینمایی شده بود:دی و روی ضعیف ترین گرافیک ها هم خوب جواب میداد!!
گیم پلی خوبی داشت!
تنوع در مراحل: مثلا چند مد مختلف داشت! که هر کدوم تو یک مپ خیلی به تنوع بازی اضافه میکنه!
سبک بازی: من شخصا خیل یاز این سبک خوشم میاد همین که مد های مختلف میزاره یکی مسابقه - knock out و...

بد:

موسیقی های بی حال بازی که هیچ وقت مثل NFS آدمو هیجانی نمیکرد!!!!
ماشن ها توی بازی زیاد به چشم نمیاد!! یعنی یک ماشین قرازه برمیداری یکم تغیرش میدی یک ماشین غولی میشه که دیگه لازم نیست ماشین جدیدی بخری:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• reza8

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or