View attachment 377579
Wasteland 3
بعضی بازی ها هستن که بعد از تموم کردنشون یه حس افسردگی بدی میگیری و ویستلند ۳ یکی از همین بازی هاست .
یکی از بهترین بازی های crpg بازار و یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر هست و به نظرم به شدت آندرریتت هست ، اگر طرفدار بازی های rpg یا crpg هستید حتمی این اثر شاهکار برایان فارگو و تیمشو تجربه کنید
خیلی خلاصه بگم : بازی شاهکاره
داستان : داستان بازی نقطه قوت اصلی بازیه جایی که تک تک تصمیمات شما تکرار میکنم تک تک تصمیمات شما به طور جدی میتونه تاثیر گذار باشه ! ساید کوست های بازی جذابن و با دقت کار شدن و نویسندگی بازی عالی کار شده . تصمیمات که در یک مرحله فرعی میگیرید ممکنه کاملا سرنوشت یک کوست فرعی دیگه رو تغییر بده و دنیای بازی کاملا به هم متصله و من تا حالا توی یه بازی rpg عمق تصمیم گیری هارو آنقدر دقیق و جذاب ندیده بودم .
کامبت : کامبت بازی نوبتیه و شباهت زیادی به اکس کام داره اما یه نکته مهم داره ، درسته کامبت خیلی آسون و راحت نیست اما مثل اکس کام از سختی زیاد اعصاب شمارو خورد نمیکنه ! کامبت بازی خیلی بالانسه و تنوع و جذابیت بالایی داره ، تنوع اسلحه ها و گجت ها زیاده ، اگر استراتژی خوبی پیاده کنید قطعا موفق میشید ! اما نگران سختیش نباشید اصلا به اندازه اکس کام سخت نیست
پرفورمنس : بازی روی اکس باکس از قابلیت اف پی اس بوست استفاده میکنه و ۶۰ فریم هست و تجربه روونی داره . دنیای بازی سرد و طراحی محیطی عالی حس یه کلرادو آخر زمانیو نشون میده .
۱۰/۱۰
بازی روی گیم پس موجوده حتمی بهش فرصت بدید مطمئن باشید از خیلی از rpg های بازار عمیق تره