کلا هرکس کال اف دیوتی رو بخاطر داستانش بازی میکنه ویچرم بخاطر مبارزاتش بازی کرده. بالاخره هر بازی ای یه نقاط قوتی داره که بخاطرش شاهکار شناخته میشه با این که تو برخی موارد اون کیفیت رو نداره. ولی بهرحال نباید انتظار این رو داشت که مبارزاتش مثل بلادبورن شه, ویچر مبارزاتش سبک خاص خودش رو داره که بیشتر حالت استراتژی داره تا اکشن معمولی بهبودم پیدا کنه بازم سلیقه های شما رو در برنمیگره... خب هرکس سلیقه ای داره واسه بعضیا جذاب نیست قبول ولی بعضی نقدها از سلیقه ی شخصی به رده و باید جواب داده شه که جلوی ذهنیت های نا درست رو بگیره دیگه این که دکمه ای نداره که جلوی ضربات انسانها رو گرفت و نمیشه بدون خوردن ضربه ای هیولایی رو کشت رو بر چه اساسی زدید چون هم دکمه ای داره که جلوی ضربات انسانها رو بگیره با شمشیر و حتی ضد حمله کنه و هم میشه بدون خوردن ضربه مبارزه ای رو به پایان رسوند فقط با مهارت شخصی و جا خالی دادن...
صحبت از سبک مبارزات شد بازی horizon رو به تازگی انجام دادم واقعا شوکه ام کرد, اصلا از گریلا گیمز انتظار نداشتم
جای تقدیر داره پیشرفتشون. اول از همه مبارزات واقعا خلاقانه طراحی شدن, برای مبارزه اسکیل و لول آپ و حتی سلاح های قوی تر قرار نیست نجاتت بدن تنها عاملی که میتونه شکست ناپذیرت کنه دانشت نسبت به دشمنانه که باید مثل یه شکارچی واقعی نقاط ضعف همه ی ماشینها روبفهمی و استراتژی موثرتری مقابلشون پیش بگیری. این سیستم جذاب کنار گرافیک شاهکار که گاهی فقط میخواستی دسته رو زمین بزاری و به افق خیره شی کنار داستان فوق العاده پر کشش که تا آخر بعد از مدتها برعکس بازیهایی که اکثرا از ابتدا داستان رو میشه حدس زد منو تا پایان بازی و فهمیدن این که پروژه زیرو دان چیه میخکوب کرد لیاقت 9 رو داره.
نقاط ضعفشم برام یکی استفاده بیش از حد از رنگ نارنجی بود که دیگه واقعا از حالم بهم میخورد و بودن درخت مهارت که رسما آپ کردن اسکیل ها به هبچ دردی نمیخورد نبودنش هم واقعا به جز دو سه موردشون هیچ تاثیر به سزایی نداشت, حداقل اگه نبود اون سیستم مبارزات خلاقانه بازی بیشتر جلوه میکرد.
بازی بعدی که انجام دادم ghost recon بود. نه ارزش داره راجبش صحبت شه و نه ارزش نمره دادن داره در کل فقط امیدوارم دیگه بیخیال جهانباز کردن بازیاش شه یوبی سافت.
من سه ساعت توضیح دادم باز یکی اومده میگه برا مبارزاتش بازی میکنه
عزیزم تو جی تی ای بازی میکنی بخاطر ماشین روندنه ؟
صد در صد جی تی ای بازیه ریسینگ نیستش
ولی انتظار داری وقتی سوار ماشین میشه بی صاحاب درست حرکت کنه
دیگع من بقران نمیدونم چجوری توضیح بدم تا بفهمید
کسی کال آف رو بخاطر داستانش بازی نمیکنه استاد . حرفه ای . گیمر . پروفسشنال
ولی اگر داستان کال آف مسخره باشه تاثیری تو نمره دادنش نداره ؟
من خودم شخصا از کال آفی که در آینده اتفاق میفته متنفرم
یا فکر کن کال آف بسازن بازی بدون داستان پیش بره مثل کانتر فقط همو بزنید
کسی برای داستانش بازی نمیکنع ولی داستانشم مهمه
حالا من هزار میلیارد مثال میزنم باز روز از نو روزی از نوع
در کل اول حرفو بفهم بعد اظهار فضل کن
.
البته واقعیت باید بگم ویچرو بیشتر بازی کردم و با ابعاد جدیدش آشنا شدم خصوصا تو قسمت مبارزاتش و میتونم بگم مبارزاتش اونقدرم که میگفتم بد نیست خداییش
اتفاقا جذابیت خاص خودشو داره ولی بازم نمیتونم بگم عالیه
اگر بخوام در یک کلام ویچرو توضیح بدم بازی ایه که از خیلی از جهات جذاب و خوبه ولی مشکلاتی هم داره واقعا ولی نه بقدری که بشه گفت بده
بازیه خیلی خوبیه ولی فوق العاده نیستش
گرافیک و فضای عالی تقریبا خوبه جز افت فریمی که داره و البته به چشم نمیاد زیاد
مبارزاتش و مراحلش میشه گفت جالبتر شدن و نظرمو عوض کرد خداییش
ضمنا ی سری ریزه کاریایی داره که باید کشف بشه وگرنه مثل من متنفر میشید اولش از بازی
.
مشکلات بازی رو هم واقعا میدونم چیه ولی نمیگم چون حوصله بحث ندارم دیگه فقط میتونم بگم با عرض معذرت باز دوباره باید نمره رو تغییر بدم و ۸.۵ بدم و یک نمره اضافه کردم بهش
چون بیش از حد به مبارزاتش گیر دادم و ی سری چیزا مثل اینکه وقتی رو اسب هستش بد مبارزه میکنه که دیدم اگر مربع رو نگه داری راحت تر میشه مبارزه و خیلی ازین مثالا برا همین نمره ای که کم کردمو اضافه کردم بهش
نمره ای که کم میکنمم گفتم توضیحش طولانیه ولی اگر قرار باشه به بلادبورن یا هوریزون زیرو یا اساسینز ۱۰ بدم واقعا نمرم به این بازی همینه
هنوزم میتونم بگم درگیریاش اون چیزی که باید باشه نیست و چند مورد دیگه
مثلا خیلی بخش آیتما و اسکیل و اسپلا و اینا پیچیدس
منظورم اضافه کاریاس نه پیچیدگی به اون مفهوم
مثلا هوریزون زیرو داون . خیلی شیک و تمیز و مختصر و مفید و در عین حال کامله اینجور بخشاش
یا واقعیت بگم از لحاظ سرگرمی این بازی یکم از مثلا هوریزون زیرو یا بلادبورن عقبه
و خدا رو شکر که هوریزون زیرو ساخته شد تا مثال زدن من آسون تر بشه
مگه جفتشون تو یک سبک نیستن ؟
ولی چرا هوریزون زیرو انقدر سرگرم کننده تره و با اینکه جهان باز هستش خیلی سریع مراحلش پیش میره
مبارزاتش و مراحلشم واقعا متنوع تر و جذاب تر و خلاقانه تره
آیتما و تواناییاشم گفتم با اینکه مختصر تره ولی خیلی جالب تر و حتی کامل تره
الکی شاخ و برگ ندادن به بازی البته منظورم ویچر نیستشا دارم فقط در مورد هوریزون صحبت میکنم دیگه مقایسه نمیکنم دیگه
د هوریزون زیرو با اینکه اصلا انتظارشو نداشتم ولی یک بازی بی نظیر و پرفکته
گرافیک عالی
فضای عالی
هوش مصنوعی خیلی عالی . بقیه بازیا مشخصه بازین این بازی خیلی کم ایراد داره
حتی تو مبارزاتش باگ الکی نداره
مثلا ضربه تا دقیقا نخوره الکی دمیج کم نمیشه . ی جاهایی شانسی اینور اونور میشم و ضربه مویی از کنارم رد میشه و هیچ دمیجی نمیخورم حتی اگر یک سانتر فاصلع باشه . البته دو جاش یکم ضد حاله یکی بعضی وقتا با رگبار میزنه اون ماشین اصلی بزرگه مثلا . یکیم اینکه تله میزاری ولی خودت از توش رد میشی . که البته از دومی نمیشع ایراد گرفت چون ایراد نیست و میتونستن برطرفش کنن پس مشخصه از قصده اولیم فقط گاهی اتفاق میفته
در کل مشخصه ی عده خیلیییی خلاق و هنرمند نشستن ساختن بازیو
بعد ی جوریه انگار صد تا مرحله متنوع و شاخ رو خلاصه کردن بهتریناش شده مراحل این بازی
شاخ و برگ الکی ندارع مثل آنچارتد
انگار کل مراحل جذاب ۵ تا آنچارتدو بکنن تو یک بازی و خلاصش کنن
گیم پلی بی نظیر واقعا آدم وقتی بازی میکنه دوس داره تو این بازی حرفه ای تر شه تو کار با دسته . مثل بلادبورن . دوس داری بشینی تمرین کنی مبارزاتت تیراندازیت همه چیز بهتر بشه . واقعنم از لحاظ گیم پلی خیلی راضیم ازش انگار همونجوری که میخوای ساخته شده . درسته بازیش سخته ولی کار باهاش خیلی آسونه
از لحاظ داستانم که واقعا عالیه تنها بازی ای هستش که اصلا دموشو نمیزنم بره
در کل دوستانی که شاید از این سبک بازی یا چنین فضایی خوششون نمیاد توصیه میکنم این بازیو حتما امتحان کنن
دیوونه کنندس
ی بازیه کامله به نظرم که سازندگانش واقعا هنرمندن
دمشون گرم
خدایی نمرم به این بازی ۱۱ هستش از ۱۰
چون قبلا به اساسینز و بلادبورن ۱۰ دادم واقعا این لامصب ی چیز دیگست
به همه هم سفارششو میکنم اگر پشیمون شدن بخدا حاضرم ضررشونو بدم خودم حتی اگر مثل من از بازیای تخیلی بدتون میومد این بازی شروعیه که برید تو خط این بازیا
ببخشید طولانی شد با
Horizon Zero Dawn . 10
اینم باید اضافه کنم که سو تفاهم نشه
این بازی مشخصه که درگیری یا مبارزه فیزیکی بخش خیلی کوچیکیو توش شامل میشه برای همین به مبارزاتش اهمیتی ندادم
ولی ویچر حالا هر سبکی که هستش درگیری و مبارزات فیزیکی یکی از بخشای اصلیه بازیه
مثلا تو جی تی ای من انتظار دارم ماشین خیلی خوب حرکت کنه چون ماشین از اجزای مهم بازیه
ولی مثلا شاید حتی توی کال آف هم ی قسمت خیلی کوچیکی سوار ماشین بشه و حتی مشکلم داشته باشه اون قسمت . خب مسلمع ایرادی نمیگیریم
البته اینکه گفتم نه که هوریزون زیرو مبارزاتش ایرادی داشته باشه بلکه فقط سادست . ولی اصلا ایرادی نمیشه گرفت چون همونطور که گفتم مبارزات فیزیکیش ی بخش خیلی کوچیکیه
ولی تو ویچر یکی از بخشای مهم بازیه
مثلا من توی ویچر نمیام از تیر انداختنش ایراد بگیرم که