١- Tekken 7
والا نميدونم از كجا شروع كنم، براي من كه از بچگي عاشق اين فرنچايز و شخصيتاش و .. بودم، اين بازي برام تقابل عقل و احساس بود، از يه طرف احساسم هر چقد بازي ايراد داشت رو ناديده ميگرفت و در اخر هم لذت ميبرد از بازي و از طرف ديگه عقلم ميگفت اين بود ثمره ي اين همه صبر كه اين مزخرف رو تحويلمون بدن؟!!
كلا سينگل پلير رو ترجيح ميدم كنار بذارم، اصلا صحبتي نميشه در موردش كرد و به معناي واقعي آشغال
اما خود بازي و گيم پلي و تغييراتي كه كرده از جمله خط بار بازي و .. هم اونقدرا به دل من ننشست، شخصيتاي بازي خيلي كم بود و احتمالا مثل اكثر فايتينگا شده كاسبي كه بعدا با سيزن پس بدن، گرافيك بازي
چي بگم! ادم اينجاستيس رو ميبينه و بعد اينو ميبينه كه حتي رزولوشن صفشم مثل ادم نيس!
در كل اين بازي رو واسه كسي كه فن تيكن نبوده اصلا پيشنهاد نميكنم اصلا سرگرم كننده نميشه براتون، خودم هم كه فن بودم بعد ٣،٤ روز ردش كردم از دست سروراي مزخرفش كه جز فرندلي نميشد بازي كرد..
امتياز كلي به اين بازي با در نظر گرفتن همه ي اين صحبت ها ٧/٦ از ١٠
٢- Horizon Zero Dawn
خداروشكر كه بالاخره گرفتنش چون واقعا اگه بازي نميكردمش اين تابستون پشيمون ميشدم، يه شاهكار واقعي! گرافيك خيره كننده، محيط هاي فوق العاده متنوع، تركيب كردن المان هاي جالب RPG ، شخصيت پردازي، همه و همه در بالاترين سطح خودشون قرار داره، درسته شايد براي من نتونس در حد ويچر ٣ در اين نسل ظاهر بشه، اما هيچ چيزي از يه شاهكار كم تر نداشت،
شايد ايراد بزرگي كه فقط ميتونم به اين بازي بگيرم اين بود كه يكم كاراي بيش از حد تكراري به ادم سپرده ميشد، يجورايي ادمو ياد AC1 مينداخت:دي اما خب انقد محيط زيبا طراحي شده بود كه عملا كاراي تكراري تو محيطاي متنوع هم لذت بخش بود..
من امتياز 9.1 از ١٠ رو ميدم بهش
٣- Dark Souls 3
زبان واقعا قاصره در مورد اين بازي! فقط اينو بگم كه حدود ١١٠ ساعت تو يه هفته قفلي پاي اين بود بودم و سير نميشدم، انصافا پيشنهاد ميكنم به كسايي كه كلا اين سبك رو كنار گذاشتن كه از يه جايي شروع كنن، اعتيادي كه بازيايي مثل بلادبورن، دارك و .. داره هيچي نداره! لااقل تو سينگل . صرفا نميخوام توضيح اضافه در مورد اين بازي بدم ، و امتيازمو با كسر نمره اي البته سليقه اي ميدم چون بنظرم ايراديه كه من و شايد بعضي فن ها ميگيرن و ايراد بازي نيس، بنظرم باس ها و كلا بازي يه لول اسون شده بود، و واقعا چالش كمتري نسبت به دارك دو !! يا حتي بلاد داشت.
امتياز من ٩/٧ از ١٠
٤- The Lost Legacy
يه دي ال سي كه فراتر از حد و اندازه ي نام خودش بود و عملا يه بازي مستقل حساب ميومد، گيم پلي راستش منو راضي نكرد، يني ديگه اين كه دستتو بگيري يجا و سر بخوري يكم بيش از حد استفاده شده و كسايي كه از انچ ١ تا الان بازي كردن ديگه حدودا قبل پرش و اين حرفا پيش بيني ميكنن :دي شوتينگ بازي هم صرفا اسلحه ي سايلنت جذاب بود ، كلا گيم پلي رو با اغماض ميگيم در حد و اندازه هاي DLC خوب ظاهر شد
اما خب چيزي كه بنظر من حتي از انچ ٤ هم بهتر بود، پازل ها و معما هاي بازي بود، و گشت و گذار تو بازي كه خيلي هدفمند و جذاب بود و بالاخره با خودت ميگي اره دارم دنبال يچيز بدرد بخور ميگردم :دي
اكشن بازي هم قابل قبول و جذاب بود و در مورد گرافيك هم كه هميشه شاهكار و عالي بوده ناتي
داستان و شخصيت پردازي هم ميشه گفت خوب كار شدو اخر سر با يه داستاني كه به دل ادم بشينه بازي رو تموم ميكنين.
٨/٩ از ١٠