Titanfall 2
نسخه اول که اومد هم 360 رو فروخته بودم هم PC ـم قوی نبود؛ بعد از این که PC رو یه آپگرید درست حسابی کردم هم بازی نکردمش البته
X1 هم که کلا نخریدم و این جوری بود که تایتان فال رو تجربه نکردم. علاقه ای هم نداشتم، نه از فضای بازی (آینده و روبات و...) خوشم میومد و نه میل چندانی به بازی های آنلاین ندارم. (به جز فیفا البته
)
نسخه دوم رو با چندین ماه تاخیر (در حالی که تو چند سال اخیر سر جمع با 5 تا بازی هم حال نکرده بودم) گرفتم و همون شب شروع کردم بخش داستانی رو رفتن تا آپدیت دانلود شه و فرداش آنلاین هم بزنم ببینم این چیه ملت اینجوری خودشونُ تیکه پاره میکنن
سینگل پلیر بازی به نظرم جالب ولی خیلی آسون و کوتاه بود. هر باس فکر میکنم 5 دقیقه هم روی Regular وقت آدم رو نگیره. حالا بعدا شاید Master هم برم ولی در کل این بخش زیاد حماسی نیست. در حد اون تعریف های "وای خیلی عالی بود بخش داستانی" نبود برای من ولی قابل قبول حساب میشد.
اما بخش آنلاین! همون طور که گفتم به جز فیفا، آنلاین بقیه بازی ها خیلی زود برام تازگیش رو از دست میده و میذارمشون کنار. دیده شده حتی همون اولش هم حال نکردم و بازی نکردم
اما TF2 یه چیز خاص و دیگه ای بود. تنوع بالای محیط ها، اسلحه ها و تایتان ها و صدا البته مد های مختلفی که هر کدوم جذابیت خودشون رو دارن باعث شد تو شرایطی که نه وقت بازی کردن دارم نه رغبتی برای نشستن پای کنسول، چندین ساعت سرگرم بشم.
به خاطر بخش آنلاین صد در صد پیشنهاد میشه به همه! حتی اگر مثل من از این تیپ بازیهای روبات دار خوشتون نمیاد حتما بازی رو امتحان کنید.
9 از 10