Farcry 4
اینو خیلی وقت پیش گرفتم صرفا چون عاشق نسخه سومش بودم گفتم اینم بگیرم ، مدت زیادی حوصلم نمیشد برم تا اینکه همین چن وقت پیش شروع کردم یکمیشو رفتم
یه چیزی که همیشه در این بازی میبینم حس ماستمالی و سمبل بودنشه ... انگار کل بازی یه جورایی این جمله یوبیسافتو به سازنده هاش برام مجسم میکنه : « زود تمومش کنید تا بفروشیم بره »
اینو جدی میگم ... ینی واقعا اجباری بودن تو این بازی موج میزنه ... اصلا از روی شور و شوق داشتن ایده های جدید ساخته نشده و هدف یه کلمه سه حرفی بوده :
پ.و.ل ، حالا بگذریم از این ستایش های من از سیاست های یوبیسافت
، اولین چیزی که در بازی تو ذوق من زد شخصیت پردازی بود... شخصیت پاگان مین یه کلیشه محضه دیالوگ ها و رفتارش و همه چی یجورایی ترکیب ناشیانه از ( Vass ) در نسخه سوم و چند نقش منفی سینمایی ... با پیشرفت در بازی میبینید که بازی اصلا کاری نمیکنه که حتی به داستانش اهمیتی بدید ... و براتون مهم باشه بعدش چه اتفاقی میافته .
دومین چیزی که نا امیدم کرد و این حتی از اولی هم بدتر بود گرافیک بازی هست اصلا در حد زمان انتشارش نیست گرافیک بازی ... اگه جز عناوین لانچ و میان نسلی بود میشد یه گرافیک خوب به حساب اوردش اما برای 2014 اصلا... کیفیت تکسچر های برگ درختان و سبزه های زمین کاملا قدیمی و مصنوعی هست که با توجه به محیط Farcry همین درختا و... مهم ترین چیز ها هستن که انتظار میره طبیعی ساخته شده باشن ولی اصلا اینطور نیست ... علاوه بر اون آب های بازی هم بد و هم زشت طراحی شدن ...
یعنی اصلا این محیط منظره خوبی برای عکاسی به آدم نمیده از دور که به یه دریاچه یا رودخانه نگاه میکنی حالت بد میشه واقعا انگار تو همه ی آب هاش کشتی نفتی غرق شده
در صورتی که در نسخه سوم یکی از لذت بخش ترین کار ها نگاه کردن به مناظر دوردست بود و حتی جایی مثل Rock island به یکی از معروف ترین لوکیشن ها تو دنیای بازی ها تبدیل شد ...
گیمپلی بازی تقریبا هیج جیز جدیدی نداره و صرفا از لحاظ کمیت پیشرفت کرده ... البته تمام المان های خوب قبلی جای خودش باقیه و هنوزم اون اکشن سریع Fc3 و مخفی کاری های آسون ولی جذاب در بازی هست که بازم جای شکرش باقیه ...
موسیقی های بازی هم واقعا در حین ماموریت ها جذاب میشد که اونم از نکات مثبت بازی هست ...
FOR :
_موسیقی متن خوب .
_حفظ گیمپلی جذاب نسخه قبل .
AGAINST :
_داستان و شخصیت پردازی افتضاح
_گرافیک ضعیف نسبت به سال انتشار
_نبود نوآوری در گیمپلی
VERDICT :
و اما جالبی کار اینجاست که FC3 یکی از بهترین های عمرم بود و این بازی یکی از بد ترین ها شد ... واقعا هنر یوبیسافت در نابودی فرنچایز هاش ستودنیه