The Last Guardian
چند سال بود که قرار بود بیاد و از اومدنش هم خوشحالیم. من نظر خودم رو در مورد این بازی میگم بدون در نظر گرفتن اینکه سازنده کیه، سابقش چی بوده و ازین حرفا. به عنوان یه بازیباز معمولی.
اگر وقت زیادی ندارید، حوصله و اعصاب ور رفتن با کنترل بدقلق و گاهاً عذاب آور بازی، انجام یک سری اعمال تکراری و یه اتمسفر مونوتون و سرعت خیلی آروم بازی رو ندارید سراغ Last Guardian نرید. به نظرم بهتره وقتی سراغش برید که هیچ بازی خوبی برای تموم کردن وجود نداره. بزارینش برای روزهای بلند تابستون شاید بهتر باشه. البته همه ی اینها رو گفتم نه به این دلیل که بازی چیزی برای ارائه نداره بلکه چون اینها همه موانعیه برای لذت بردن بیشتر از تجربه TLG. نیازی به گفتن هم نیست بازی ارزش تکرار هم نداره.
اگه هیچ کدوم ازین موانع براتون مهم نبود، اونوقت احتمالش زیاده که رابطه ی Trico و پسر بچه طوری جذبتون کنه که برای لحظاتی هر چند کوتاه چیزی رو تجربه کنید که توی کمتر بازی پیدا میشه.این بازی هم مثل باقی بازی های Ueda شما رو وارد دنیایی میکنه که درش قهرمان داستان و رابطش با یک موجود دیگه هسته ی اصلی بازیه. در نتیجه هر چیزی هم که بخواد توی دریافت ما از کیفیت این رابطه اختلال ایجاد کنه حتی الامکان کنار گذاشته میشه. خب طبیعیه که یک چیزی رو بدست میارید و چند تا چیز رو هم از دست میدید.
تجربم از بازی رو اگه بخوام با نمره مشخص کنم-چون رسم تاپیک همینه ظاهرا- فکر کنم
7/10 براش مناسب باشه. یه تجربه که به نسبت کیو کیوهای متداول و همیشگی بازی های رایانه ای میشه گفت خاص محسوب میشه. اما برای به دست آوردن این تجربه صبر و حوصله، زمان و اعصاب راحت هم لازمه.
این نمره ها و نظرات ما که قرار نیست بره تو متا
تازشم طرف وسط فیلم از سینما پا میشه میره بیرون یا کتاب رو نصفه رها میکنه و میگه فیلم یا کتاب خوبی نبود. خودش هم که گفته. نظرشه دیگه. یکی از بازی خیلی سخت و challenging خوشش نمیاد، یا فضای بازی رو نمی تونه تحمل کنه. به نظرم زیادی سخت میگیری