حوسه
AC Unity
شايد ديگه از اون دوره كه AC يه شاهكاري براي خودش بود و يكه تاز اين سبك بازي هاي بوده خيلي گذشه باشه. با AC2 شايد زورها گذرونده باشيم و با حتي Brotherhood كف و خون قاطي كرده باشيم و حتي خودم با AC3 حال كرده باشم اما ان چنان با unity نتونستم ارتباط برقرار كنم ولي خوب باز هم به نوبه خودش جذاب بود داستان خوبي داشت و البته پايان بهتري
اما AC بايد بگرده دنبال چيزهاي نوتر هموني كه توي 3 اومد مثل شكار و كشتي و ...
بازي هنوز هم باگ داشت
از دور يارو مثلا لباس اش بنفش بود و كلاه داشت بعد نزديك كه ميشد يهو سياه ميشد و بدون كلاه
نميدونم اون اويل چي بوده كه الان اين شده
حركات هنوز هم خوب بود اما اين پاركور جديد رو من انچنان خيري ازش نديدم
منتظر چيز خفني بودم كه اين گونه نشد و حتي به نظرم حركات محدودتر شده بود
درگيري ها خوب بود با سلاح سنگين جذابتر هم ميشد و سيستم مخفي كاري هم خوب پياده شده بود
در كل خوب بود اما اي كاش به جاي اين Black flag رو گرفته بود كه بسي اونو بيشتر دوست داشتم
7.5/10
Sleeping Dogs : DE
يك سورپرايز عظيم و بزرگ براي من
به شدت باهاش حال كردم و بازي خيلي خوب و خاطره عالي اي برام شد
هميشه هي يه جوري نگاهش مي كردم اما من از اين بازيهايي كه بتوني توشون بي دليل و الله بختكي ملت رو بكشي بدم مياد ( همانند GTA ) اما بايد يه سيستمي باشه كه يه جورايي تشويق ات كه به خوب بودن (مثل همين و RDR )
اينو من در جريان نبودم كه دقيقا چه سيستم ايه و فكر مي كردم يه گنگستر ميشي و برو بزن بكش و ...
اما اين گونه نبود ...
داستان كه منو بارها سر شوق اورد و بسيار خوب اجرا شده بود هر چند برخي نكات قابل پيش بيني بود اما داستان نويسي ايش خيلي عالي بود
گرافيك بازي در حد و اندازه هاي استوديوش خوب بود
صداگذاري عالي بود ! يعني وقتي Wei و صداگذارش يون لي اجرا مي كردن قشنگ همه احساسات و اون قوت و عمق و هيجان صدا انتقال پيدا ميكرد. بقيه شون هم اي بدك نبودن . اهنگ ها و راديو ها كه عالي بودن . اما خوب ليپ سينك توي اجراي بازي تو ديوار بود و فقط زمان مو مانندهاي داستاني خوب بود
حركات و ضربات در سطح جذاب قرار مي گرفتن. هر چند اين معجون حركات و اين سيستم رو راك استدي به خوبي پايه گذاري و پرداخت كرد. ماشين ها بسيار خوب ! انواع و اقسام .
فقط گان پلي بازي يه مقداري خشك و بي روح بود
مرحله zodiac island كه قشنگ احترامي بود به فيلم هاي اسياي شرقي و بروس لي و با اين كه كوتاه بود اما جذاب بود. مراحل zDTS 90 خيلي خوب بودن و خود ماشين كه ته احسنت بود !
دوتا DLC بازي چيز خاصي نبودن، داستان اولي خوب بود و مراحل دومي ! بقيه اش معمولي بود. فكركنم يكي دوتا DLC ديگه هم در دستور كار قرار داشتن كه اجل بستن استوديو يا پول اجازه اش رو نداد
اما در كل ميشه بازي رو به يه فيلم هنگ كنگي اكشن و جذاب تشبيه كرد ! وقتي ماشين هاي دشمن ها بهت حمله مي كردن و بايد كله مي كردي از ماشين و بيرون تاير ميزدي هر چند خيلي غلو شده اما كاملاً در راستاي اجراي اون فيلم ها بود و من بسيار با اين يه تيكه حال كردم
من كل بازي رو به علاوه همه ماموريت هاي فرعي و فرعي تر و Favor ها انجام دادم و باور بكنيد برخي شون رو فقط به خاطر اين كه توي داستان جلوتر نرم و بازي طول بكشه رفتم.
حال و حوصله نقد حرفه اي نوشتن ندارم اما در كل بازي رو بهاي 4 پوند كه از قديم ها مونده بود خريدم و اصلاً پشيمون نيستم كه هيچ خيلي هم خوشحالم و فكر كنم بعد خريد اشغلي مثل بتل 1 اون هم با 30 دلار و حتي خريد پلاس اين به مرهمي بود بر سوختن هاي اونا
نمره كلي
9.25/10