امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
The Wolf Among Us
8/10

تجربه ی بسیار خووبی بود مخصوصا ۲ اپیزود اول
استایل گرافیکی و تم بازی رو بسیار دووس داشتم + شخصیت های بسیار خووب اما نمدوونم چرا بعد از اپیزود ۲ بازی ازون حالت سورپرایز کننده هیجان انگیز افتاد واسم ، به طور کلی TWDS2 رو بیشتر دوس داشتم

موفق باشیم

MGS V : Phantom Pain

خب همه گفتنی ها رو سیاوش عزیز گفت فقط چند نکته می مونه از نظر من که با اجازتون می گم .
خیلی اسپول دار نیست ولی اگه می خواین کلا بی اسپویل نباشین بازش نکنین :دی

داستان این نسخه مثل همیشه عالیه ولی پراکندگیش زیاده به حدی که بازیباز رو کفری کنه
باس فایت توی این نسخه عملا وجود نداشت که خب یکی از ویژگی های اصلی mgs باس فایت هاش هست
ایده روایت داستان توی کاست ها در حالت کلی خوبه ولی اینجا شورش درومده :دی لازم نبود در این حد روش تاکید شه . همون جوری که سیاوش گفت بهتر بود بخش های اصلی به صورت کاتسین بودن
گیم پلی ای که برای روایت داستان بکار می ره ( منظور ماموریت های اصلی ـه نه فرعی ) جذابیت های نسخه های قبلی رو نداره خصوصا اینکه بعد چپتر اول ماموریت ها تکرار می شن که هیچ منطقی درش درک نکردم . بازی حسابی جای این صحبت ها رو داشت که بازم ماموریت های خوب چپتر اول و بهتر از اون رو پیاده کنه
اما ....
نقاط تاریک و تاثیر گذار زیادی داشت به حدی که موقع جدا شدن کوایت از باس واقعا دم به گریه شدم ... جاری شدن حس عاطفی بین باس و کوایت... به زبون اومدن کوایت برای نجات باس برای هدایت هلیکوپتر .... اون صحنه آب بازی کوایت و باس توی مادر بیس زیر بارون و خندیدن های باس واقعا برام یکی از بهترین سکانس های تاریخ گیمریم بود
اونجا که باس دست خودش رو میاره جلو تا مار اون رو نیش بذاره و از کوایت محافظت می کنه به معنای واقعی عالی بود .. خیلی تاثیر گذار بود
در کنار این فداکاری و لحظه های احساسی صحنه های مثل کشتن سرباز های الوده شده به ویروس به دست باس رو داریم که به شخصه اگه راه دیگه ای داشتم اینکارو نمی کردم . توی طبقه پایین وقتی سرباز خبردار می شه و با احترام تمام قد جلوی اسلحه ای که روی سرش نشونه رفتیم وامیسته و بعد می زنیمش یه معنی دیگه ای از تاریکی و احساسات رو نشون می ده
اما اندینگ اصلی بازی ! چی بگم ؟ از این غافل گیر کننده تر ؟ از این خفن تر ؟ و حتی از این تخیلی تر ؟ هنوز دارم فکر می کنم که چقدر یه داستان می تونه بالا پایین داشته باشه ولی خب از این دید می شه بهش نگاه کرد که همه ابهام های نسخه های قبل رو پوشش داد . ولی به شخصه یه انتظار دیگه ای پایان بازی داشتم .
بازم بر می گردم به رابطه باس با کوایت . یه شب میاد باس رو بکشه اقدام هم می کنه و یه روز دیگه همچون صحنه هایی ( نجات باس )
کوایت برای من به یکی از بهترین کارکتر های دنیای گیمم تبدیل شده . اون ارومی اون معصومی توی چهرش در قبال اون باطن تاریکش .... بحث زیاد است .
تو کنار همه این صحنه های یکی از یکی بهتر خب این مسئله هم هست که جذابیت و حس عجیبی که نسخه های قبل به من می دادن رو این نسخه نداد ولی با همه اینا باز هم مثل همیشه شاهکار !
در مورد الی و فرارش هم نمی دونم اسمش رو بذارم سوتی بذارم جایی که من متوجه نشدم نمی دونم اما اینکه باس گذاشت الی ، سهالنت روپس رو با یه هلی کوپتر رو دو خلبانش بدزده و اینم هیچ اقدامی نکنه برام خیلی عجیب بود .

بخوام نمرم رو فنی بدم باید 7.5 بدم ولی با احترام اون چند صحنه ای که تو اسپول گذاشتم که با روح و روانم بازی کرد ------> 8.5

آخرین ویرایش:
latest

Until Dawn = 8.5 / 10

درود. بعد از فارنهایت تقریبا از بازی به چنین سبک لذت نبردم تا اینکه بالاخره Until Dawn حسابی چسبید بهم:bighug:

داستان هالیوودی بازی در کنار استفاده از بستر مناسب برای ترسناک شدن بازی Until Dawn رو خیلی جذاب کرده.
تنها مشکلش کنترل بدش هست که خیلی وقتها رو اعصاب آدم راه میره

خوب:
1. داستان مناسب که بستر بسیار خوبی برای ترسناک بودن بازی ایجاد کرده است
2. انیمیشن های فوق العاده
3. طراحی عالیه چهره کاراکترها
4. صداگذاری بسیار قوی
5. تعامل جالب کاراکترها با همدیگر
6. خوشبختانه سازنده ها از تاریکی افراطی برای ترساندن استفاده نکرده اند

بد:
کنترل بازی گاهی بسیار بد میشود

F1_2015_cover_art.jpg

2015 F1

به عنوان کسی که به خود مسابقات فرمول 1 علاقه منده و هیچ وقت هم نسخه های قبلی بازی رو بازی نکرده به سراغش رفتم و باید بگم کسی که این بازی رو بازی می کنه حتماً باید خود مسابقات رو هم دنبال کنه .
واقعاً بازی خوش ساخته و لذّت بخشه و گزینه های متعددی که برای شبیه سازی وجود داره ارزش بازی رو دو چندان می کنه . هسته اصلی بازی گیم پلیه طبیعتاً بازی باید بر اساس معیار ها و واقعیت های فرمول 1 ساخته شده باشه . خود مسابقه واقعاً عالیه همه چیز کاملاً شبیه سازی شده از دور Practice تا Qualifying و خود Race اصلی :دی
اما مشکل تو هوش مصنوعی بقیه راننده هاست :| واقعاً بعضی اوقات شما رو منزجر می کنه :| توانایی های موتور هر ماشین در نظر گرفته شده و مثلاً جنسن باتن با اون موتور عجیب Honda که امسال طراحی شده نمی تونه حریف لوییس همیلتون از تیم مرسدس بشه :دی
اما ایراد کار جایی نمایان میشه که شما Damage رو فعال کنید اون موقع ماشین ها دیگه چیزی جز سبقت گرفتن و حرکت کردن حالیشون نمیشه :|
یعنی انگار اصلاً براشون چیزی به اسم ماشین جلویی طراحی نشده و ناگهان به احمقانه ترین حالت شما رو به دیواره پیست می کوبن تا مجبور شید به خاطر Front Wing نابود شدتون به Pit Lane برید و کلی وقت تلف میشه . یعنی خدا نکنه شما تو دور تایم گیری رتبه ای به جز اول رو کسب کنید ، دیگه خودتونو بازنده بودنید :|
هرچند که بازی این بازی کاملاً برای بازی ارزشمنده و هرطرفدار F1 باید این بازی رو تجربه کنه :دی

نکات + : شبیه سازی بسیار عالی Grand Prix ها و ماشین ها
حضور هر دو فصل 2014 و 2015
تاثیر مستقیم نوع تایرها بر جریان مسابقه
گزینه های متعدد برای افراد تازه کار تا حرفه ای

نکات - : هوش مصنوعی نامتعادل ( بعضاً عالی بعضاً فاجعه )
Penalty های عجیب غریب :|
عدم حضور تیم Manor Morusia در وهله اول و نیاز به دانلود این تیم !

ارزش تکرار ( از 5 ) : *****
نمره ( از 10 ) : 8.5

خب بازی هم تموم شد و متاسفانه از بُعد داستانی با وجود دقت و گوش دادن به تک تک Tape ها و وقایعشون اصلاً انتظارات من رو بر آورده نکرد ...

• گیم پلی و کامبت سیستم :

Open-World شدن بازی واقعاً گیم پلی و المان هاش رو بشدت بالا برده ، بدون شک کوجیما دست به ریسک بالایی زد و جواب فوق العاده ای هم گرفت و حتم دارم MGS V حداقل چند قدم فراتر از بقیه بازیسازها قدم برداشت و در آینده ای نچندان دور MGS V میشه یه Build ـی که خیلی بازیسازهای برای ساختن عنوان هاشون ازش بشدت الهام میگیرن ! در طول بازی با انواع و اقسام Option ها برا پیشروی مواجه هستیم . چه یکی مثل ِ من که دوست داره آروم و بی صروصدا یه منطقه رو از وجود دشمن خالی کنه و تماماً Stealth بره چه بقیه که دوست دارن بزنن به دل دشمن و با اصلحه های سنگین و نارنجک و غیره بازی کنن تماماً دست برای پیشروی بازی باز هست . بعلاوه بیس ِ اصلی بازی یا همون Mother Base که کار باهاش بشدت لذت بخشه و دستور برای ساخت اصلحه های جدید و Outfit ها و حتی وجود یه کرکتر مثل quiet یا DD در کنار رئیس بزرگ واقعاً تنوع کامبت سیستم رو از همه نظر به بالاترین سطح خودش میرسونه و بی شک شماره پنجم بهترین و کاملترین گیم پلی و المان هاش رو در کل سری به مخاطب ارائه میده .

• گرافیک :

1080p - 60fps ! واقعاً کوجیما و تیمش در بخش گرافیک تکنیکی بازی بی نظیر عمل کردن ! AA بسیار خوب ، نورپردازی بشدت زیبازی افغانستان در روز و رفلکسش روی صخره ها بشدت چشم رو نوازش میده و با وجود رزلیشن بالای بازی و وضوحی که ارائه میده تجربه نابی رو در کنار Open-World بودن بازی رقم میزنه اون هم برای بازی که بین نسلی تلقی میشه ! طراحی جالب و قشنگ افریقا و اون جوی حاکم برش یا طراحی خود ِ افغانستان و نوع چینش روستاها و اللخصوص جایی که با Quiet آشنا میشیم بشدت زیبا کار شده و افت فریم خاصی هم جز در یکسری موارد دیده نمیشه و بازی از این نظر صلابت خودش رو حفظ میکنه و واقعاً ایرادی نمیشه از این بخش گرفت !

• لول دیزاین و باس ها :

در ابتدا بازی بشدت طوفانی شروع میشه و نوید یه شاهکار رو میده ، لول دیزاین 1 ساعت اول بازی بشدت طراحی عالی داره . در ادامه و جلو رفتن و دیدن افغانستان و دیزاین اصلیش و همراهیش با گیم پلی بسیار مبسوط و لذت بخشه و بازی این رو تا نیمه اول بازی حفظ میکنه اما به هیچ عنوان نمیتونم درک کنم چرا از یه جایی به بعد دوباره باید ماموریت ها رو تکرار کرد و این مدل پیشروی مراحل از یه جایی به بعد تا حدودی تکرار میشه اما به هیچ عنوان در حد نیمه دوم بازی به اون صورت تکرار مکررات نمیشه اما در کل بسیار لذت بخش هست و بُعد های مثصبتش بسیار بسیار بهتر هست . و شاید در مورد باس ها اون انتظارارتی که من داشتم بر آورده نشد و باس های بیشتری نیساز بود اما روی هم رفته راضی کننده بود .

• داستان و پرداخت شخصیت ها ( بدون اسپویل ) :

بشخصه با دقت تمام Tape های بازی رو بهش گوش دادم و اطلاعات جالبی هم ازش در میومد اما با تموم شدن بازی شکی که داشتم برطرف شد و اون هم عنوان ضعیف ترین داستان سری هست ! شاید با دیدن تریلرهای مختلف و اللخصوص لانچ-تریلر بازی توقع همگی بسیار بالا بود . پتانسیل بالایی که کرکتر Skull face داشت و دلایلش و حرفهای فوق العاده اش و هدفش که واقعاً عالی بود اما در انتها چطور خیلی ساده به اون شکل تموم میشه و مثل وزیدن باد شدید میشه تشبیه ـش کرد که طوفانی میاد و سریع هم محو میشه و کسی هم بیادش نمیاره پرداخت خود ِ رئیس بزرگ و میلر و اسلات واقعاً ناامید کننده هست و این سوال رو تو ذهن من پیش آورد که چه به سر ِ پرداخت های قوی و جذاب کوجیما اومد اما از اونر داستان Quiet جالب و هستش و پایانش هم همون حس و حال کارهای همیشگی کوجیما رو میداد و در کنار دیالوگ های Skull face و شخصیت Codetalker از معدود نقاط مثبت داستان و کرکترها بود و در مورد Man on fire , mantis هم چیزی نگم بهتر ِ ..

• روایت داستان :

ضعیف تر از خود ِ داستان نوع روایتش هست ! بسیار پراکنده و اللخصوص در انتها قشنگ این حس ناتموم بودن رو قشنگ به مخاطب القا میکنه . متاسفانه Open-World شدن بازی هر چقدر که از خیلی جهات یک پیشرفت و قدم رو به جلو برای دنیای گیمینگ هست اما کاملاً تاثیر بد ِ خودش رو روی داستان گذاشته . واضحاً سری MGS نیاز به روایت پیوسته داره و این گسستگی در نوع اراده داستان در کنار ِ خود داستان و اون پایان واقعاً نا امید کننده جداقل من رو مطمئن میکنه که شماره پنجم رو در انتهای لیست MGS های محبوبم قرار بدم و خیلی هم زود فراموشش کنم .

در کل به عنوان کسی که از MGS با سری آشنا شدم و هر نسخه برام یکی از خاطره انگیزترین بازیهای عمرم بودن و با شماره اول و دوم زندگی کردم ، mgs v هر چقدر به عنوان یه بازی مستقل عالی عمل کرده باشه اما به عنوان این فرنچایز برام ناامیدکننده ترین شماره از سری بوده . با اون شروع غوغا کننده اش بازیباز انتظار یه داستان و پیشروی کوجیمایی در بالاترین حد ِ خودش رو داره اما تنها چیزهایی که مطمئنم بعدها از این شماره خاطره خوبی برام به جا میزاره آشنایی با کرکتر Quiet و اتفاقاتش در طول بازی و اون پایان زیبا و احساسی اش هست و دیالوگ های Skull face در مورد هدفش . این دو جزو بهترین لحظه های آخرین MGS کوجیما بودن .

آخرین ویرایش:
به نظرم امشکل اصلی بعضی با یکپارچه نبودن داستان به علت Open World شدن هست. ماموریت های زیاد و کار هایی که باید تو Mother Base انجام داد باعث ایجاد وقفه های طولانی تو روند اصلی داستان میشه. و اینکه بعد از 20 سال اسم بازی رو به Operations تغییر دادن و باید فوری با شماره های قبلی مقایسه نشن که یه خط داستانی بدون چیزای اضافی روایت میشد و بازی تموم میشد. در کل بیشتر مساله مساله ی دیدگاه هست بنظرم در مورد MGS V :دی

حالا باز تموم کنم بازی رو بهتر میشه نظر داد ولی خوب بعد از 65 ساعت تقریبا میشه نظر داد در مورد کلیت بازی

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid V: Phantom Pain

9.9/10

به شخصه معتقدم ارزش این همه صبر و تحمل رو داشت.از لحظه به لحظه بازی لذت بردم.ایراداتی هم که دوستان میگیرن نظرات شخصی منم برخی رو قبول دارم اما با توجه به عوض شدن سبک بازی باید انتظار چنین تغییرات بنیادینی رو داشته باشیم.....
داستان بازی درسته روایت یکم دلپسندی نداشت اما خیلی خوب بود و برخی از صحنه ها بسیار عالی کارگردانی شده بود....از اپنینگ فوق العاده و نفسگیر بازی که مثل یک فیلم سینمایی بود بگیر تا اندینگ شوکه آور همه و همه عالی بود...تعداد و طول کات سین ها با بازی کاملا همخوانی داشت و اگر مثل نسخه های قبل کات سین های طولانی تو بازی وجود داشت احتمالا به بازی صدمه میزد من به شخصه دوست دارم کات سین های طولانی مثل نسخه های قبل ولی باید قبول کنیم فانتوم پین به کلی عوض شده و سبکش تغییر کرده پس این تغییرات عادی....
گیم پلی بازی هم که دیگه حرفی برای گفتن نمیزاره....یک ماموریت میتونید با هزاران روش تموم کنید و هربار از یک راه و روش برای از بین بردن دشمنان یا پنهان موندن از دستشون استفاده کنید...شخصی سازی مادربیس و خود کراکتر هم خیلی خوب و وسیع بود و انصافا چیزی کم نداشت....بازی فقط تو دو محیط روایت می شد اما هیچ وقت حس تکراری بودن بهم دست نداد خیلی دقیق و با جزییات طراحی شدن و افغانستان و افریقا خیلی خیلی با هم تفاوت داشتن و کاملا مشهود بود یکسری امکانات توی افغانستان بود که توی افریقا نبود و بالعکس و نمیتونستی از روش های یکسانی برای انجام ماموریت توی محیط ها استفاده کنی چون شرایط به کلی متفاوت بود....تکرار مراحل تو چپتر دوم یکم رو مخ بود اما بعدا خوشم اومد چون یک جور عیارسنجی بازیکنان بود و حرکت بدی نبود
گرافیک بازی با توجه به محیط وسیعش هیچ نکته منفی نداشت و کاملا در حد یک بازی نسل هشتمی ظاهر شده بود حتی بعضی از محیط های بازی خیلی نزدیک به واقعیت بود....یک مقدار مشکل ریز تو سایه ها بود و توی برخی از صحنه ها محیط های دور بی کیفیت بودن که زیاد تاثیری انچنانی نداشت و چشم گیر نبودن...
صداگذاری بازی و موسیقی ها در سطح بالایی قرار داشت ولی صدای اسلات یجوری بود نچسب بود ولی بقیه کراکتر ها عالی بودن بخصوص اسنیک..استفاده از کیفر ساترلند هم کار هوشمندانه ای بود:d....موسیقی ها هم که کلا با روح و روان ادم بازی می کردن و بهترین ترک Sins Of The Father بود به نظرم که هر روز گوش میدم:d

سخن پایانی
به کلی بازی واقعا فوق العاده بود و ایراد خاصی نداشت...شاید روایت داستان به مزاق بعضی ها خوش نیاد اما به شخصه اصلا مشکلی باهاش نداشتم...حتما باید تجربه کنید وگرنه نصف که هیچ کل عمرتون برفناست:dبدون پیش زمینه داستانی هم اصلا سمت بازی نرید سنگین تره چون کلا چیزی نمی فهمید از داستان بازی و به کلی تبدیل به یک تجربه تلخ میشه براتون....یکی از نکات منفی که به شخصه خیلی اذیتم کرد روایت داستان توی کاست ها بود که اصلا خوشم نیومد و اون یک صدم هم بخاطر همین کم کردم خیلی چیزهای مهم بود که میتونست در طول بازی روایت بشه بجای این کاست ها

سلام.نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی گفتم دیگه همینجا بپرسم:d
بنظرتون بین بازی های پایین کدوم بیشتر ارزش خرید داره و میتونه تا یکی دو ماهی سرگرمم کنه ؟
1.drive club
2.bloodborne
3.bf hardline
4.gta v (کرکی تمومش کردم بخاطر مولتیش)
5.project cars
6.mk x
7.dying light
8.gow 3
البته tlou رو هم بازی نکردم ولی چون بخش داستانیشو داخل یو.تیوب دیدم تو خریدش شک دارم.
در کل دنبال یه بازیم که یا سینگل طولانی و جذابی داشته باشه(مثل witcher 3)یا یه مولتی خوب و فیل.تر نشده(مثل bf4).البته بیشتر سینگل مد نظرمه:d
فقط ممنون میشم دوستان سریعتر جواب بدن چون فردا میخوام برم برای خرید.
ببخشید طولانی شد:d

بنظرتون بین بازی های پایین کدوم بیشتر ارزش خرید داره و میتونه تا یکی دو ماهی سرگرمم کنه ؟
1.drive club
2.bloodborne
3.bf hardline
5.project cars
6.mk x
7.dying light
8.gow 3
البته tlou رو هم بازی نکردم ولی چون بخش داستانیشو داخل یو.تیوب دیدم تو خریدش شک دارم.
در کل دنبال یه بازیم که یا سینگل طولانی و جذابی داشته باشه(مثل witcher 3)یا یه مولتی خوب و فیل.تر نشده(مثل bf4).البته بیشتر سینگل مد نظرمه:d

اگه tlou رو بازی نکردی علنا الکی داری زندگی می کنی :دی بهترین تجربه گیمینگت رو از دست نده
bf hardline رو اصلا سمتش نرو چون معنای واقعی اشغاله
bloodborne و gow3 رو حتما بگیر
dying light هم بد نیست ولی همچین اش دهن سوزی هم نیست . خیلی بازی های بهتر از اون هست .
mgs v هم فراموش نشه .
برای انلاین هم یادت باشه حتما باید پلاس داشته باشی

1.drive club
2.bloodborne
3.bf hardline
5.project cars
6.mk x
7.dying light
8.gow 3

سلام جای جواب دادنش هم این جا نیس اما میدم :d

TLOU رو که بازی نکردی کلا طرف گیم نرو!! اگه نگیم بهترین جزو 5 تا بازی برتر تاریخ گیم هست
همون TLOU هم مولتیه سرگرم کننده ای داره البته اینترنت خوب میخواد اگه داری
Bloodborne هم بذار واسه الویت دومت واسه سینگل
واسه مولتی هم GTA عالیه بسیار سرگرم کننده

1.drive club
2.bloodborne
3.bf hardline
5.project cars
6.mk x
7.dying light
8.gow 3

محسن جان لست رو بگیر هم آفلاین هم آنلاینش عالیه بتلفیلد رو نگیر دینگ لایت هم بعد یه مدت خسته کننده میشه اگه پلاس داری درایو کلاب رو دانلود کن

the Last of US Remestered
10/10

فوق العاده ترین بازی عمرم !! اصلا دلیل مهاجرتم از Xbox به PS این بازی بود :دی واقعا زبون از توصیف این بازی عاجزه :دی محیط بازی و اتمسفرش دقیقا همونی که من میخواستم :دی واقعا باهاش حال کردم ! فعلا یه دور رو هارد تمومش کردم دور بعد ایشالله Survial ! ممنون ND :bighug:

+گرافیک بالا و فریم ریت ثابت
+روایت داستان عالی
+ارتباط خوب بین شخضیت های بازی
+هوش مصنوعی خوب و حقیقی دشمنان
+موسیقی استثنایی
+اتمسفر فوق العاده
+کم بودن Ammo بازی رو خیلی واقعی کرده
+طراحی و دیزاین فوق العاده ی محیط ها و زامبی ها
+صداگذاری فوق العاده شخصییت ها
+خاطره انگیز :-s
- Nope

---------------------
FarCry 4
8.5/10

بازی خوبی بود و تونست حدود دو هفته مارو سرگرم کنه !! در کل از اونی که دوستان میگفتن خیلی بهتر بود . فقط یخورده تکراری بود و زیادی شبیه نسخه ی سوم بود :دی ! محیط بازی از نسخه ی سوم بزرگتر و گیرا تره و اتفاقات توی بازی هیجان انگیزه !! جای یه شخصیتی مثل Vass واقعا خالی بود !!

+گرافیک بالا

+محیط فوق العاده وسیع بازی
+هوش مصنوعی خوب دشمنان
+ Co op عالی
+موسیقی هندی فوق العاده :دی
+هانتینگ فوق العاده ی بازی
+ازادی عمل بالا تو نحوه ی جلو بردن داستان
+فیل :دی

-جاهای تکراری تو بازی زیاده
-داستان خوبه ولی خوب روایت نمیشه
-طراحی افراد افتضاحه (تنوع چهره ی دشمنان کلا زیره 10تاست
:دی )