داستان این نسخه مثل همیشه عالیه ولی پراکندگیش زیاده به حدی که بازیباز رو کفری کنه
باس فایت توی این نسخه عملا وجود نداشت که خب یکی از ویژگی های اصلی mgs باس فایت هاش هست
ایده روایت داستان توی کاست ها در حالت کلی خوبه ولی اینجا شورش درومده
لازم نبود در این حد روش تاکید شه . همون جوری که سیاوش گفت بهتر بود بخش های اصلی به صورت کاتسین بودن
گیم پلی ای که برای روایت داستان بکار می ره ( منظور ماموریت های اصلی ـه نه فرعی ) جذابیت های نسخه های قبلی رو نداره خصوصا اینکه بعد چپتر اول ماموریت ها تکرار می شن که هیچ منطقی درش درک نکردم . بازی حسابی جای این صحبت ها رو داشت که بازم ماموریت های خوب چپتر اول و بهتر از اون رو پیاده کنه
اما ....
نقاط تاریک و تاثیر گذار زیادی داشت به حدی که موقع جدا شدن کوایت از باس واقعا دم به گریه شدم ... جاری شدن حس عاطفی بین باس و کوایت... به زبون اومدن کوایت برای نجات باس برای هدایت هلیکوپتر .... اون صحنه آب بازی کوایت و باس توی مادر بیس زیر بارون و خندیدن های باس واقعا برام یکی از بهترین سکانس های تاریخ گیمریم بود
اونجا که باس دست خودش رو میاره جلو تا مار اون رو نیش بذاره و از کوایت محافظت می کنه به معنای واقعی عالی بود .. خیلی تاثیر گذار بود
در کنار این فداکاری و لحظه های احساسی صحنه های مثل کشتن سرباز های الوده شده به ویروس به دست باس رو داریم که به شخصه اگه راه دیگه ای داشتم اینکارو نمی کردم . توی طبقه پایین وقتی سرباز خبردار می شه و با احترام تمام قد جلوی اسلحه ای که روی سرش نشونه رفتیم وامیسته و بعد می زنیمش یه معنی دیگه ای از تاریکی و احساسات رو نشون می ده
اما اندینگ اصلی بازی ! چی بگم ؟ از این غافل گیر کننده تر ؟ از این خفن تر ؟ و حتی از این تخیلی تر ؟ هنوز دارم فکر می کنم که چقدر یه داستان می تونه بالا پایین داشته باشه ولی خب از این دید می شه بهش نگاه کرد که همه ابهام های نسخه های قبل رو پوشش داد . ولی به شخصه یه انتظار دیگه ای پایان بازی داشتم .
بازم بر می گردم به رابطه باس با کوایت . یه شب میاد باس رو بکشه اقدام هم می کنه و یه روز دیگه همچون صحنه هایی ( نجات باس )
کوایت برای من به یکی از بهترین کارکتر های دنیای گیمم تبدیل شده . اون ارومی اون معصومی توی چهرش در قبال اون باطن تاریکش .... بحث زیاد است .
تو کنار همه این صحنه های یکی از یکی بهتر خب این مسئله هم هست که جذابیت و حس عجیبی که نسخه های قبل به من می دادن رو این نسخه نداد ولی با همه اینا باز هم مثل همیشه شاهکار !
در مورد الی و فرارش هم نمی دونم اسمش رو بذارم سوتی بذارم جایی که من متوجه نشدم نمی دونم اما اینکه باس گذاشت الی ، سهالنت روپس رو با یه هلی کوپتر رو دو خلبانش بدزده و اینم هیچ اقدامی نکنه برام خیلی عجیب بود .