نمی دونم از کجا شروع کنم، آندرریتد ترین گیم تو نسل های اخیر! واقعاً برام عجیبه هیچ کس راجع به این بازی فکر هم نمی کنه چه برسه صحبت کنه
من خیلی وقت پیش تو یکی از کنفرانس ها تریلرش دیدم و همون اول خوشم اومد، یکی 2 ماه پیش فهمیدم لانچ شده و Review هاش هم بد نبود اما چون مارکتینگ قوی ای نداشت دیده نشد ولی خوب به هر حال سازنده بازی Don't Nod هست که همه می دونید با چه بازی ای معروف شد و نزدیک به این سبک هم قبلاً Vampyr ساخته بود که بازی بدی نبود:
>اول از همه تو ساعات اولیه بازی می بینید طراحی، گیم پلی، کامبت و.... یه کپی تا حدودی خوب از God of War جدیداست، بعد کم کم می بنید که از همه بازی ها یه الهاماتی گرفته مثل Witcher 3، تا حدودی Middle-Earth و....
>خیلی طول نمی کشه تا لم بازی دستتون بیاد و بازی هویت خودش پیدا کنه و اون موقع است که لذت بازی شروع میشه و تو یه مپ بزرگ، متنوع و پر از سوراخ سنبه با یه گرافیک فنی و هنری نسل نهمی، موسیقی مناسب و عالی و تسک های متفاوت و نه چندان خسته کننده با المان های RPG، کیف می کنید.
>یکی از نقاط قوت بازی، داستان در عین حال ساده ولی جذابشه ولی داستان های ساید کوئست ها از اون هم بهتره و تک تک اش جذابیت خودش داره و اینکه سرنوشت همه شون دست شماست که در نتیجه تصمیم تون برای هر کدوم، کوئست متفاوتی هم ظاهر میشه خیلی جالبه ولی خب یکم نامه های زیادی برای خوندن داخل بازی هست که البته اجباری به خوندنش نیست و بعد از برداشتنش، کاراکتر اصلی خودش در حد 1 خط توضیح میده. بازی هم 4 یا 5 تا اندینگ هم داره که برای من بدترینش اتفاق افتاد ولی بازم جالب بود
>کامبت بازی در حد GoW نه ولی واقعاً خوبه و من بعد تایم طولانی که بازی رو تموم کردم هم برام تکراری نبود و وجود گان و هندلینگ جذابش هم کمک زیادی کرده بود ولی تنوع کمبو هم کم بود.
>تنها مشکل بولدی که گیم داشت تو بحث پرفورمنس بود که بعضاً افت فریم داشت که البته تو برخی محیط ها شدید بود و هم چنین کلاً باز و بسته کردن مپ لگ داشت و کند انجام می شد، هم چنین لیپ سینک هم ضعیف بود که بعد چند ساعت خیلی به چشم نمی اومد چون کارگردانی صحنه ها و صداپیشگی ها هم به شدت عالی بود و اعضا دیگه صورتشون سینک بود موقع صحبت کردن
سیستم آپگرید هم کلاٌ خیلی روش وقت نذاشته بودن
خلاصه اگر با GoW های جدید حال کردین و سبک RPG و جهان باز رو می پسندید شک نکنید برای تجربه کردنش. چند تا عکس بدون اسپویل هم میذارم که با محیط و اتمسفرش بیشتر آشنا شید: