خیلی وقته تو این تاپیک امتیاز ندادم! فک کنم پست طولانی بشه! سعی میکنم در حد یکی دو خط برای هر بازی بنویسم...اینا اکثر بازیایی هستن که تو 1 سال اخیر تجربه کردم:
Return of the Obra Dinn 9/10
یکی از بهترین و منحصربهفردترین بازیهای معمایی که تا حالا بازی کردم...چقدر شناسایی هر کدوم از خدمه کشتی جذاب و متفاوت بود. تا حالا انقدر به جزئیات محیط و شخصیتهای یه بازی توجه نکرده بودم! موسیقیاش هم بسیار خفن بود! فقط UI بازی و کتابی که باهاش معماها رو حل میکنیم با اینکه نوآورانه بود ولی به نظرم میتونست موثرتر پیادهسازی بشه و سریعتر بین صحنههای مختلف جابهجا شد.
Disco Elysium 9.5/10
اینو خیلی تعریفش رو شنیده بودم و بسیار مشتاق تجربهاش بودم و واقعا هم چسبید. اکثر دیالوگ ها محشر بود و چقدر میشد تو بحث ها غرق شد و یهو میدیدی نیم ساعته داری با یه نفر صحبت میکنی
بنظرم جذابترین بحثها هم درگیریهای ذهنی Harry و اون احساساتی که توی خواب بهش هجوم میاورد و نمیزاشت استراحت کنه، بود!
البته بازی جای بهبود داشت و بعضی موقعها انتظار داشتم شخصیتها واکنش خاصی به ظاهر و کاری که انجام دادم نشون بدن ولی تا همین حد هم به نظرم شاهکار کردن و یه تجربه خیلی بهیادمونی بود.
Tinykin 8.5/10
بسیار سرگرمکننده و دوست داشتنی. بهترین ویژگی بازی اینه که اصلا نمیخواد حوصله به خرج بدی و به ماموریتها و دیالوگها توجه کنی چون خوانایی محیط بسیار عالیه و خیلی راحت میتونی تشخیص بدی که قراره چی کار کنی. یه جورایی منو برد به دوران کودکی که بدون توجه به متن بازی میکردیم.
Helldivers II 9.5/10
بهترین بازی آنلاین Co-op که تا حالا بازی کردم و حتی با وجود انتظارات بالایی که از بازی داشتم، بازم تونست منو سوپرایز کنه. بهترین نکته هم اینه که با توجه به موفقیت بازی، سالها قراره بهبود پیدا کنه و آپدیت دریافت کنه. به نظرم در نهایت یکی از عناوینی میشه که نسل نه رو باهاش به یاد میاریم و از خاطراتمون تو بازی میگیم.
Ghost of Tsushima 8/10
به نظرم بازی بهترین انیمیشنهای شمشیرزنی رو داره که تا حالا تو یه بازی پیادهسازی شده. چقدر کشتن تو بازی حس فوقالعادهای داره. اکثر بازی رو به عنوان سامورایی تجربه کردم چون به نظرم تو بخش Ghost و عناصر مخفیکاری بازی مشکل زیادی داره. من که همیشه تو بازیا مخفیکاری رو انتخاب میکنم، اینجا اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
بیشترین مشکل بازی هم به نظرم طراحی مراحل و جایگذاری دشمنا هست. به هر ساختمونی وارد میشی، دشمنا به تو پشت کردن که راحت نابودشون کنی و اصلا چالش خاصی نداره که بخوای مسیر حرکتشون رو دنبال کنی یا به فکر یه راه جدید و مبتکرانه واسه از بین بردن دشمنا باشی. مراحل فرعی هم اکثرا واسم خستهکننده بود. ولی از نظر ظاهر، دنیا و کلا اتمسفر، یکی از خاصترین تجربهها بود و با بهبود مواردی که گفتم تو نسخه دوم میتونن شاهکار تحویل بدن.
Tomb Raider I-III Remastered 6/10
متاسفانه یکی از ناامیدکنندههای امسال بود. با اینکه پکیج کاملیه ولی کنترل مدرنی که اضافه کردن اصلا جالب نیست و دوربینش خیلی اذیت میکنه. حتی از نظر ظاهری هم من ناامید شدم و تو بعضی مراحل همون حال و هوای تاریک نسخه های اصلی رو ترجیح میدم. بعضی جاها کلا اتمسفر بازی رو تغییر دادن و همه چی گل و بلبل شده!
Jet Moto 7/10
این از جمله بازیای PS1 بود که هیچوقت بازی نکردم ولی شنیده بودم خیلیا باهاش خاطره دارن! تجربه جالبی بود و از چند ساعتی که بازی کردم لذت بردم. کاش همون قدیما اینو بازی میکردم، حس میکنم خیلی باهاش حال میکردم
World of Horror 8.5/10
اینو تو تاپیک ایندیها در موردش گفتم.
I Am Setsuna 7.5/10
یکی از JRPGهایی که از نظر گیمپلی و سیستم مبارزات خیلی ساده و ابتداییه و داستانشم صرفا خوبه و شخصیتهای جالبی داره. ولی من شخصا خیلی با موسیقیش حال کردم و یه جورایی باعث شد ادامه بدم و بیخیالش نشم!
RIP Tokyo RPG Factory
Unpacking 5/10
اینم تعریفش رو شنیده بودم و میگفتن خیلی ریلکسینگه!
ولی واسه من عذاب بود! ظاهر و انیمیشن های زیبایی داره ولی به جای اینکه آرامش بخش باشه، میره رو مخم
PowerWash Simulator 4/10
مثل بازی بالا ولی عذابآورتر!
Evil West 3/10
من چقدر امید داشتم به این بازی! یکی دو ساعت فقط تونستم تحملش کنم. یکی از زشتترین بازیهایی که تا حالا دیدم! ولی تجربهاش رو توصیه میکنم، حداقل برای چند دقیقه! چون باعث میشه قدر بقیه بازیا رو بدونید و زحمتی که واسه آرت استایل، ظاهر بازیا و طراحی دشمنا کشیده میشه رو نادیده نگیرید!
The Crew Motorfest 7.5/10
ریسینگ سرگرم کنندهایه ولی سیستم پولی بازی بنظرم خیلی بده و رسما جلوت رو میگیره که بری سراغ ایونتهای بعدی و باید کلی گرایند کنی...مخصوصا اگه نوع ماشین موردنظر رو نداشته باشی و قیمتش هم گرون باشه. البته برای اونایی که Crew 2 بازی کردن فک کنم بازی بهتر باشه چون ماشینها منتقل میشن و منم چندتا ماشین از اون موقع داشتم و اوایل بازی خوش گذشت و بعدش دیگه خیلی باید وقت میزاشتی و ترجیح دادم برم سراغ بازیای دیگه. ولی در کل خیلی بهبود خوبی بود نسبت به نسخههای قبلی.
Rogue Legacy 2 7.5/10
روگ لایک خفنیه ولی شخصا بنظرم نسخه اول خیلی جذابتر بود و آرت استایل خیلی بهتری هم داشت.
Ratchet & Clank Rift Apart 9/10
چقدر لذت بخش بود این لعنتی! یکمی زیادی آسون بود و دوست داشتم چالش بیشتری داشته باشه ولی در کل خیلی خوش گذشت. مدت زمانشم عالی بود و الکی با ماموریت های اضافه و تکراری وقت تلف نمیکرد. دو تا شخصیت جدید هم خیلی دوست داشتنی بودن. مینی گیمهاش هم سرگرم کننده بود ولی تو نسخههای قبلی بهترش رو هم دیده بودیم! + از نظر فنی یکی از بهترین بازیهایی بود که تجربه کردم.
Immortals of Aveum 8/10
مظلوم ترین بازی سال قبل! منم مثل خیلیا اوایل بازی از شخصیتا و دیالوگاشون حالم بهم میخورد ولی هر چقدر بیشتر بازی کردم، بیشتر باهاش حال کردم...مخصوصا زمینه داستانی بازی که مربوط به یه جنگ چند هزار ساله میشه و کسی نمیدونه چطور شروع شده. کلا Lore جالبی داره...گیم پلی بازی هم حس خیلی خوبی میده و لوکیشن ها و معماهای باحالی هم داره. کلا تونستید حتما امتحانش کنید، حیف شد آی پی جدید به این خوبی نفروخت و دیگه ادامه ای واسش نمیبینیم. مخصوصا تو این سبک که شدیدا کمبود IP جدید حس میشه.
Judgement 9/10
یکی از بهترین داستان های کاراگاهی تو این سبک! خیلی مشتاقم نسخه بعدی رو بازی کنم. شخصیتا هم خیلی عالی بودن. گیم پلی تقریبا همون یاکوزا بود و نوآوری خاصی نداشت. مینی گیم های بازی هم خیلی کیف داد.
Final Fantasy XVI 8.5/10
خیلی حس دوگانه ای به این دارم! بعضی لحظات در حد 10/10، بعضیا در حد 6/10! + غیر RPGترین RPG بود که تا حالا بازی کردم. ولی چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه! بعضی مراحل و لحظات بازی رو تو هیچ بازی دیگه تجربه نکرده بودم و از نظر اتمسفر و گرافیک هم خیلی با سلیقه من جور بود.
The Callisto Protocol 4/10
یاد تک دموهای اوایل نسل قبل افتادم که به عنوان بازی عرضه میکردن...فقط گرافیک داشت و بقیه اش رو با تف بهم چسبونده بودن!
Yakuza Kiwami 8/10
من انتظار داشتم خیلی ضعیف تر از زیرو باشه! ولی اینم بسیار چسبید و لحظه های بسیار خفنی داشت. فقط دیگه تازگی قبل رو نداشت. یکمی باس فایتا هم ضعیف بود نسبت به زیرو.
بازم هست ولی دیگه حوصله نوشتن رو ندارم