پارسال فک کنم همین موقعها بود توی این تاپیک در مورد بازیهایی که توی 2019 تجربه کردم گفتم...
بد نیست به بازیهای 2020 هم همینطوری یه نمرهای بدم...ثبت بشه واسه آینده...چند سال بعد خودم بیام بخونم ببینم حال و هوای گیمینگام تو 2020 چطوری بوده
در مورد بازیهایی که قبلا در موردش زیاد صحبت کردم دیگه چیزی نمیگم + توی لیست چندتا بازی واسه سالهای قبل هم هست ولی توی 2020 تجربهاشون کردم...چندتا از بازیها رو هم رو بهترین کنسول تاریخ یعنی ویتا بازی کردم ولی اینجا میگم!
Maneater 7/10
بسیار فان...هیچ نکته شگفتانگیزی نداره ولی کشتن آدما با کوسه بسیار لذت بخش بود و پلات کردنش هم خیلی سرگرمکننده. یکی از چیزایی که غافلگیرم کرد اینه که روایت بازی مثل یه مستند حیات وحش ارائه میشه
در حین بازی هم همش یاد این کلیپ میافتادم
:
Dreams 10/10
یکی از بازیهایی که خیلی خوشحالم وجود خارجی داره...چون هیچ چیزی شبیهاش نیست.
اوایل عرضه که خیلی با کمپین بازی حال کردم ولی نکته مهم اینه که در طول سال Mm خیلی خوب از بازی پشتیبانی کرد و کلی Event جذاب داشتیم که توی هیچ بازی دیگهای امکان تجربه کردنش نیست.
دلخورم که کلا فنهای پلی استیشن خیلی ازش حمایت نکردن...حتی وقتی که دموی رایگان دادن ازش نرفتن امتحانش کنن. ولی لعنت به هیتراش
بعضیا حقشونه فقط بازی تکراری به خوردشون بدن
اصلا ساخت و ساز هم به هیچ وجه دوست نداشته باشی، به جز کمپین بازی، اینقدر بازی فن مید جالب توی بازی هست و جامعهی پلیرای دوستداشتنی و مورداحترامی داره که باعث میشه تجربه نکردنش جرم محسوب بشه
Sly Cooper and The Thievius Raccoonus 8.5/10
سال 2020 تصمیم گرفتم درست حسابی بشینم این سری رو بازی کنم چون این جور بازیها توی لاین آپ سونی خیلی کم شده کلا.
راستش خیلی کیف کردم...جدا از گیمپلی و شخصیتهایی که الان رفتن جزو محبوبترین شخصیتهام، باس فایتها و مینی گیمهای خیلی باحالی هم داشت که این روزا خیلی کم توی بازیا میبینیم.
Sly 2: Band of Thieves 9.5/10
این نسخه فوقالعاده بود واقعا...یکی از بهترین مراحل بازی اون منطقهی سرد و کوهستانی کانادا بود که واقعا از نظر دیزاین معرکست.
توی این نسخه بازی رفت سمت اپن ورد شدن و خیلی هم خوب تونستن از پسش بر بیان. کلا از نظر جاهطلبانه بودن و کوئستهای اپن ورلد + نحوه مانور دادن توی محیطهای بزرگ بازی خیلی خوب مونده و باورش سخته که یه بازی از 2004 اینقدر الان تازه و جذاب به نظر برسه و هیچ کدوم از مکانیکهاش قدیمی نشده باشه.
نسخه سوم هم به زودی باید برم سراغش. دارم کم کم بازی میکنم چون میدونم در آینده به احتمال زیاد خبری از نسخه جدید نیست
DOOM Eternal 10/10
The Last of Us Part II 10/10
Crash Bandicoot 4: It's About Time 8.5/10
واقعا وقتش بود و خیلی هم خوب تونستن از پس بازی بربیان. فقط یکمی با مراحل نئو کورتکس مشکل داشتم، از نظر موسیقی و تنوع و محتوا واقعا تونست سوپرایزم کنه. کاش از نظر گرافیکی با استایل ریمیک سهگانه میساختن...خیلی میتونست بهتر بشه.
Demon's Tier+ 7/10
یکی از آخرین بازیهای ویتا! بله هنوزم بازی واسش عرضه میشه
یه روگ لایک باحال و ساده که تجربهاش در کنار بازیهای بزرگ چسبید...با اینکه داستانش دری وری بود ولی کلا گیمپلی و پلات کردنش سرگرمکننده بود.
Outlast 2 8/10
نمیدونم چرا یه سری اینقدر از این نسخه بد میگفتن! واسه همینم اینقدر طول کشید برم سراغش. ولی به نظرم در کل تجربه جذابتری بود نسبت به نسخه اول. هم ترسناکتر و هم طولانیتر و هم از نظر داستانی سنگینتر و کلا قابل درکه خیلیا نتونستن تحملش کنن
ولی جدا اتمسفر و ایدههای داستانیشون خیلی بهتر از نسخه اول بود...از اون بازیهایی نیست که علاقه داشته باشم دوباره بازی کنم ولی همین یه بار تجربهاش راضیکننده بود...فقط از نظر گیمپلی پیشرفتی قابل توجهی نداشت نسبت به نسخه قبل.
9/10 Call of Duty Modern Warfare Remastered
Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered 9.5/10
یه چیز جالبی که متوجه شدم اینه که من کلا از ریمستر بیشتر از ریمیک لذت میبرم چون نمیزنن بازیو اورجینال رو نابود کنن...!
تجربهی دوباره این دو تا شوتر هم خیلی برام خاطرهانگیز بود و هم اینکه جدا از نظر بصری خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم به بازی رسیدن و کلا محیطها به اندازه وحشتناکی اتمسفریک شده. به بقیه موارد که از همون اول خفن بود هم خوشبختانه دست نزدن و کلا خیلی راضی بودم.
Titanfall 2 9/10
یکی از بازیهایی که مدام پشت گوش مینداختم و با اینکه خیلی تعریفش رو شنیده بودم، تازه توی 2020 فرصت کردم برم سراغش.
بدون شک یکی از بهترین شوترهای نسله...هم بخش سینگل پلیر که به نظرم از نظر گیمپلی توی تاپ 3 نسله، هم بخش مولتی که من معمولا سراغش نمیرم ولی این یکی تونست چند ساعتی نگهام داره تا پلاتش کنم
فقط قبلش خیلی ملت واسم هایپش کرده بودن...مخصوصا در مورد یکی از مراحل که میگفتن یکی از بهترینهای نسله و اینجور چیزا...ولی وقتی تجربهاش کردم اونقدرا برام تازگی نداشت.
The Dark Pictures Anthology: Little Hope 6/10
راستش پیشنهاد نمیکنم برید سراغش...مگه اینکه خیلی ارزون گیرش بیارید.
اگه با همراهی یکی دو نفر دیگه تجربهاش کنید و به مشکلات و جامپ اسکیرهای مسخرهاش بخندید، میشه گفت سرگرمکنندست ولی تنهایی خیلی خسته کننده میشه...نه انتخابها چندان تاثیری روی داستان داره نه گیمپلی جالب و جدیدی توی بازی هست. کاش برگردن به دوران Until Dawn...بنظرم خیلی پسرفت کردن
Bloodstained: Curse of the Moon 8/10
عجب نامهی عاشقانهای بود به Castlevania...از نظر گیمپلی و لحظات داستانی عالی. فقط یکمی ظاهرش برام اذیت کنندهست...گرافیکهای سادهتر از اینو هم باهاش کنار اومدم فقط مشکل اینه: اگه بازی 20 و اندی سال پیش که ازش الهام گرفتی گرافیک و انیمیشنهای بهتری داشته باشه، یکمی ضایعست
ایشالا 2 رو هم بعدا بتونم بازیش کنم...نامردا 2 رو روی Vita ندادن
Sakuna: Of Rice & Ruin 9/10
البته این رو توی 2021 تموم کردم ولی به هر حال بنظرم یکی از بهترین بازیهای 2020 هستش که مخصوصا بین دارندگان PS4 کمتر دیده شد. هم سیستمهای زراعت و کاشت و برداشت خیلی هوشمندانه و دقیق بود، هم مبارزات و اکشن بازی که خیلی غافلگیرم کرد و مهارتمحور بود.
گرافیک هنری بازی هم که مشخصه چقدر دوستداشتنیه...
Hotline Miami 10/10
این رو به همراه نسخه دوم یکمی قبلا بازی کرده بودم ولی واسه دوران انتظار برای TLOU Part II، کامل روش وقت گذاشتم و پلات کردنش خیلی چسبید و راستش وقتی Part II رو بازی کردم متوجه شدم چقدر ساختار داستان + گیمپلی خشن بازی شباهت داره باهاش...بعضی از لحظات داستانی و دوگانگی که توی TLOU II باهاش روبهرو میشی رو توی مقیاس کوچیکتر و از یه زاویهی دیگه میتونی اینجا حس کنی....بعدشم رفرنس بازی و ویتا رو توی خود Part II هم گذاشتن دیگه
در کل هیچ ایرادی از بازی نمیتونم بگیرم و همه عناصر از گیمپلی گرفته تا داستان و موسیقی و حس و حال اسلحهها، با وجود ایندی بودن و کمترین امکانات، در بهترین حالت خودش قرار داره و یکی از به یادموندنیترین تجربههای 2020ام هست...با اینکه توی 2020 منتشر نشده!
Bioshock Remastered 10/10
منتظر فرصت مناسب بودم که دوباره این شاهکار رو تجربه کنم و ببینم چطور ریمستر شده. از نظر ظاهری که اوضاعش خیلی خوبه ولی من بایوشاک رو واسه چیزای دیگه دوست دارم و هر یکی دو سال هم باید تجربهاش کنم...در واقع اگه یه پورت ساده هم بود، الان امتیازم 10 بود چون همچین تجربهای تکرارنشدنیه.
Fall Guys: Ultimate Knockout 7.5/10
زمان عرضه که بازی رو دانلود کردم، باورم نمیشد بازی انقدر فان و سرگرمکننده باشه ولی یادمه به خاطر وضعیت اینترنتم و شلوغی سرورا توی هفتههای اول، خیلی اذیتم کرد...بعدشم بازیهای مهمتر عرضه شدن و فرصت نکردم دوباره برم سراغش. الان رو نمیدونم ولی اون اوایل محتوای زیادی هم بازی نداشت ولی به هر حال یکی از بهترین سوپرایزهای سال بود و از اون بازیهایی که کل خونواده بهش جذب شده بودن.
بازیهایی خفنی مثل Spiritfarer و غیره هم هستن که هنوز تموم نکردم ولی تا همین جایی که بازی کردم خیلی تجربهی ارزشمندی بوده + یه سری از بازیهای دیگه که روی Xbox تجربه کردم که اینجا جاش نیست.
کلا از نظر بازی واسه من سال وحشتناک خوبی بود و از تعداد 10هایی که توی لیست هست هم مشخصه
برعکس 2019 که هیچ دهی توی لیستم نداشتم. با اینکه خیلی از بازیهای خفن رو هنوز بازی نکردم ولی الان که لیست رو دارم میبینم، خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم (و خیلی بیشتر از 2019) بازی کردم و کلی مورد دیگه هم هست که حوصله ندارم در موردشون بگم!
خب فعلا تا بعد...امیدوارم 2021 هم به اندازه 2020 سال خفنی از نظر بازی باشه واسه همهمون