خب منم بیام به چنتا از بازیایی که روی PS5 بازی کردم نمره بدم و برم
8 :
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
به عنوان اولین بازیی که روی کنسول بازی کردم تجربه خوبی بود . گرافیک و ریتریسنگ به معنای واقعی عالی بودن و چنتا قابلیت جدید هم به گیمپلی اضافه شده که واقعا گیمپلی رو لذت بخش تر میکنه
و حتی گردش توی شهر رو لذت بخش تر میکنه .
منتها داستان و شخصیت پردازی تا حدی Meh بودن . اینهمه Villain خوب داره اسپایدرمن ولی ویلین های بازی افتضاح بودن
خود مایلز هم بد نبود . در کل بهترین توصیفی که میتونم برای داستان و شخصیت پردازی بیارم همین Meh ئه
اها و دشمنا و باس هم همه مثل هم بودن و تنوع خاصی نداشتن ولی یکی از باس فایت ها جالب بود . زمان بازی هم با توجه به اکسپنشن بودنش خوب بود فکر کنم برای من 7 ساعت شد و چنتا ماموریت فرعی بیشتر انجام ندادم.
20-30 ساعت اول بازی شدیدا لذت بخشه به لطف حسی که بازی بهت القا میکنه به عنوان یه وایکینگ . ولی خب به مرور خیلی خیلی تکراری و حوصله سر بر میشه و من فقط میخواستم بازی تموم بشه.
گیمپلی بازی فرق چندانی با اوریجینز و اودیسه نداره ولی منتها سیستم مبارزات یکم پیشرفت کرده و به لطف فینیشر های جذابی که بهت میده یکم لذت بخش تر شده . ایتم ها و ارمر هایی که دریافت میکنین هم اکثرشون جالبن و تنوع قابل قبولی دارن.
منتها چیزی که باعث شد من بتونم بازی رو تموم کنم اینه که اینجا خبری از گرایند های مسخره و الکی نیست . ایده هرکی بوده خدا خیرش بده واقعا
بازی کشتی رانی هم داره که من به جز یکی دوجا واقعا ازش استفاده نکردم و فکر
میکنم بود و نبودش واقعا تفاوتی توی بازی ایجاد نمیکرد .
داستان : داستان و کرکتر ها به نظرم از اوریجینز بهتر شدن . شخصیت اصلی Eivor خیلی بهتر از بایک و الکسیوس ئه . رابطه اش هم با بردارش سیگورد جالبه . اتفاقات جالبی توی بازی میوفته ولی شدیدا Pacing مشکل داره , شما منتظرید که سر
انجام یه اتفاق جالبی که افتاده رو ببینید ولی بازی مجبورتون چهار ساعت برید سراغ یه ماموریت بیخود و مزخرف که صرفا برای کش دادن داستان طراحی شده . پسران رگنار هم توی بازی حضور دارن و شدیدا خوبن . کاشکی حضورشون بیشتر
بود . در کل همونطور که گفتم داستان خوبه و واقعا پتانسیل داره ولی خب اگر یه سری ماموریت مزخرف بین اتفاقاتی که میوفته نبود میتونست خیلی بهتر باشه. پایان بازی هم پلات توئیست جالبی داره و همچنین بخش مدرن و داستان لیلا هم
به سر انجام قابل قبولی میرسه .
درکل میتونست بازی خیلی بهتری باشه ولی خب همونطور که اول هم گفتم بعد 30 ساعت بازی شدیدا به ورطه تکرار میوفته و حالتون رو بهم میزنه به اخرای کار که میرسه.
گرافیک هم روی PS5 واقعا خوب بود جزییات محیط و پوشش گیاهی شدیدا خوب بودن . ولی شهرا و ساختمون ها عملا کپی پیست بودن!
) سر سولز اعتیاد اوره .
نکسوس به عنوان هاب واقعا فوق العادست و به نظرم بهترین هاب سری سولز متعلق به همین دیمن سولزه .
بازی 5 تا دنیای جدا داره ( Archstone ) و هر کدوم Npc ها و دشمنا و باس های مخصوص خودشون رو دارن و همشون هم فوق العاده ان . بک استوری و lore بعضی از NPC ها واقعا خیلی غم انگیزن .
اتمسفر همه ی مناطق بازی فوق العاده هستن و هرکدوم تم خاصی دارن که غم انگیز ترینش متعلق Valley of Defilement ( منطقه پنجم بازی اگر اشتباه نکنم ) ئه. به باس فایتش که برسید متوجه میشید چی میگم .
خب سیستم جادو بازی خیلی خوبه ولی خب متاسفانه یا خوشبختانه چندان بالانس نیست و به نظرم میتونه یکم OP باشه . بیلد های متنوع و خوبی هم میشه ساخت .
این World tendency هم سیستم جالبیه و بسته به اینکه Dark یا light باشه میتونه یه سری مسیر هارو براتون باز کنه یا موجب بشه که Npc جدید ببینید . میتونه باعث راحت تر شدن یا سخت تر شدن بازی هم بشه که بنظرم ارزش تکرار رو
از حالت عادی بالاتر هم میبره .
بازی مثل همه ساخته های میازاکی شاهکار و فوق العادست و برای هرکی که کنسول رو میگیره Must buy ئه .
_____________________________________________________________________________________________________
Returnal : 10
خب من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی تقریبا اخرای بازی هستم و تا حالا 20 ساعت بازی کردم . بنابراین فکر کنم صلاحیت نظر دادنو دارم
من تنها روگ لایکی که بازی کرده بودم Hades بود و واقعا لذت بخش بود برام . ریترنال هم دومین بازییه که توی این سبک بازی میکنم و از قضا اینم شاهکاره . نمیدونم فکر کنم به BDSM علاقه دارم
اتمسفر بازی و تک تک بایوم ها فوق العادن . مثل اینکه prometheus رو با Dead Space مخلوط کرده باشن . بازی راحت شروع میشه ولی در ادامه دمار از روزگارتون در میاره
گان پلی بازی و تنوع سلاحا بینظرین .انگار موقع بازی کردن
هیجان و ادرلنالین به خونتون تزریق میشه . واقعا گیم پلی بازی نفس گیر , سریع و لذت بخشه . توی این بخش سنگ تموم گذاشتن .
خب داستان شدیدا مرموزه و جالبه و این بازی یکی از معدود بازیایی بود که تک تک voice log ها رو توش گوش کردم و نوشته های روی Tablet هارو توش میخونم .
منتها خب RNG بازی میتونه یکم اذیت کننده باشه . که خب یکی از ویژگی های این سبکه و نمیتونم بهش ایراد خاصی بگیرم. کلا هیچ ایراد خاصی از بازی نمیتونم بگیرم . به جز چهارتا باگ که فکر کنم با اپدیت درست شد چون از اونموقع تاحالا
به هیچ باگی برخورد نکردم . خلاصه اگر مثل من از BDSM لذت میبرید حتما بازی رو تجربه کنید
اها و گرافیک هم خیلی چشم نواز و نسل نهمیه و پارتیکل افکت ها به جذاب تر شدن بازی خیلی کمک میکنن .