این چند وقت خیلی بازی های متفاوتی انجام دادم گفتم بیام یه نقد و امتیاز مختصری بذارم ( البته نقد که نه فقط یه گفته شخصی
)
Horizon : New Dawn
انتظار خاصی از این بازی نداشتم برای من GG بعد از KZ:ShF تقریبا مرد سر همین هم این بازی برام مهم نبود پیگیرش هم نبودم
خیلی شانسی و از اسمون افتاده تونستم بازی کنم و باید بگم خیلی سورپرایز شدم ، خود بازی چیز خاصی نداره باز هم همون خط فکری لعنتی FarCry که حتی KZ رو هم به گند کشوند این جا واضحه از اون سمت هم کمی چاشنی Mass Effect ولی گیم پلی بازی خیلی ناب بود
شکار داینوماشین ها (!!!) اصلی ترین و جالب ترین خصیصه بازیه و شاید کشش بازی سر همینه البته نکته زائد هم توی بازی هست از جمله انتخاب دیالوگ و این جور چیزها
گرافیک و گیم پلی و طراحی داینوماشین های بسیار عالی و خوش ساخت بود و همین یه نکته برای من نوعی جذابیت خاص داشت، داستان خاصی نبود ولی روایت خوبی داشت ولی خود کاراکتر eloy درست ساخته و پرداخته شده بود و نخواسته بودن با جذابیت های ظاهری بال و پر بهش بدن که انتخاب و کار درستی بود
نمره 8.75 از 10
Control
باز هم از اون بازی های عجیب غریبی که ادم نمی دونه چی بگه،
بسیار خوش ساخت، گرافیک و فیزیک در حد اعلا، داستان عجیب و غریبی که اصلا چیز خاصی نداره و میشه از همون اولش حدس زد چه خبره ولی روایت و پرداخت دیوانه وار و مالیخولیایی و عجیب اش همه چی رو بهم میریزه
هر چند نقشه فوق نا کارآمد که حتی برخی جاها باعث میشه اشتباه برید ، یه سری مراحل و گیرهای الکی و چک پوینت های بد نقاط ضعف بازی اند
نمیدونم که باید طراحی متناسب دهه 50 و 60 بازی رو خوب بدونم یا بد ولی عملاً به سبک فیلم ها و طراحی ساختمان های اون موقع همه چیز بتنی و به شدت بی روحه و این کاملا باز جو بازی همخونی داره اهنگ و صداگذاری هم خوبه
ولی یه چیزی رو باید جداگونه بگم اون هم اینه دست کم من از این فضای مرده و مریض بازی تاثیر بدی روی من گذاشت یعنی قرمز بد جور خونی و نورپردازی های مریض و یه سری نجواها و زمزمه های مریض که همیشه از دوردست نزدیک شنیده میشه اعصاب تون رو بهم میریزه
نکته خاص : یکی دوتا اهنگ های بازی فوق العاده اند
8 از 10
Wolfensteine 1
هر چی انتظار از این بازی داشتم به کل بر باد رفت
خیلی Meh مانند بود یه سری جاها میخواست حتماً یه چیزی رو به شما بقبولونه و گند میزد، شاهکارش هم اون پرتاب چاقو بود که انگار با دسته و کتف بسته میخواست چاقو بندازه ! یا اصلا طراحی نمی کردن یا درست میذاشتن تو بازی ، مراحل و داستان و گیم پلی هم به نظر من خیلی معمولی بود و حتی یه سری چیزهاش مسخره
5 از 10
DOOM 2016
هر چی از ولف ناامید شدم این یکی فوق العاده بود! انتظار بالایی ازش داشتم و انتظارات ام رو برآورده کرد گیم پلی پخته سرعت مناسب اسلحه های متفاوت و متمایز
ولی خب این جریان طراحی عملا ناپیوسته یه مقداری تو ذوق میزنه که من به id حق میدم که برای این مدل بازی ها این جزئی از وجودشونه
8.5 از 10
Shadow of the Tomb Raider
اول که این بازی رو شروع کردم و یه ذره جلو رفتم گفتم در قیاس با Uncharted خصوصا نسخه 4 خیلی به این نسخه جفا شده و این خیلی بهتره و از یه سری مکانیزم ها بیشتر استفاده شده ولی هر چی جلوتر رفتم به عمق فاجعه پی بردم که Uncharted چه جواهر گرانبهایی است و قدرش ندانستیم
اگر بخوام این نسخه از لارا کرافت رو کوتاه تعریف کنم می گم : تومب ریدری که میخواست بتمنی باشد در دنیای uncharted و ست پیس هایش !
هر چی جلوتر می رفت فاجعه تر میشد !
گان پلی فاجعه! گیم پلی داغون! طراخی یه ذره خوب! کارگردانی فله ای ( به این نکته اشاره می کنم که بومیان چندهزار سال جدای از دنیای پرو به صورت سلیس انگلیسی بلغور می کنن ) یعنی هر قسمتی که میخواستن درست کنن یه نیم نگاه قسمت های بتمن انداخته بودن
این جریان شکار و نیمچه open world بودن هم اشغالی بیش نبود ! کافی بود یه جا پنج دقیق بایستید تا 400 تا خرگوش بگیرید
تنها جایی از بازی که یه مقدار خوب میشد همون پالایشگاه وسط جنگل (
) بود
واقعا به مایکی تبریک میگم با این انچارتد کش پیدا کردنش
5 از 10
monster hunter : world
همیشه دوست داشتم ببینم این چه مدل بازی ایه که خصوصا این جاپونی ها براش سر و دست می شکنن!
شانس ما گیرمون اومد و تست کردیم و فقط وقت کردم یه بار نیمچه داستان مانند بازی رو از اول تا اخر برم ولی اصل این بازی اینه تازه بعدش شروع کنی به شکار هر چیز دیده و ندیده ای تا بتونی باهاش ست ارمور و اسلحه و ... درست کنی باز هم ادامه بدی ولی من که فقط خرت و پرت های ملت رو دیدم و حسرت خوردم
کلا خوب بود ولی بهترین قسمت بازی برای من اون درست کردن غذاهاش و اشپزی و خود غذاش بود
خیلی خوب بودن
8 از 10
dangerous golf
بسوز پدر بی بازی بودن که ادم رو مجبور می کنه تا اون یکی دانلود شه یه چیز کوچیک رو تست کنه
بازی بدی نبود در حد همون استودیوی 10-13 نفره خودشون بود و حداقل تا جایی که تونسته بودن تلاش شون رو کرده بودن و ناراضی نیستم فقط یه سری جاها الکی رو مخ می رفت ولی با مزه بود
7 از 10
و اما
Marvel's SPIDER-MAN
گل سرسبد شوکه کننده ترین بازی این چند وقته هم ایشون می باشند!
من زیاد پیگیر خبر و تریلر و ... این بازی نبودم و باز هم از اسمون افتاد تونستم تجربه اش کنم ! نکته اصلی هم این بود که فقط به این خاطر دانلود و بازیش کردم چون نخواستم حروم بشه !
ولی کاملاً جا خوردم! هر کاری که بتمن و راکستدی نتونست با سه گانه ارکهام تموم بکنه این جا اسپایدی و اینسومنیاک حجت رو تموم کرده بودن!
هر چند این سبک و مدل به اسم بتمن و راکستدی خورده ولی خوب قدیم تر ها اسپایدرمن هم دست کم مبارزات اش همین جوری بوده ولی خوب بلوغ و سر و سامان دادن به این حس و حال بازی مسلما به اسم راکستدی خورده و درش شکی نیست
هر چی بتمن با ارکهام نایت نتونست به سرانجام برسونه اینجا انجام شد!
در یک کلام فوق العاده و همه چیز کاملا به جا! مبارزات عالی و تعریف شده ( همیشه با اون پرش های از پیش تعریف شده و 62 متری بتمن برای ادامه کمبو و تموم کردنش مشکل داشتم) اما اینجا فاصله زیاد میشد یا باید تار پرت می کردی یا پرشی درکار نبود
حتی کالکتیبل های بازی هم حساب شده بود راستش اون اول گفتم ایول همه کوله پشتی ها و انتن های معلوم کننده نقشه رو گرفتم دیگه بدون دغدغه کالکتیبل میرم سراغ بازی ولی دیدم بازی خیلی بیشتر از این حرف ها برای من کنار گذاشته و در طول بازی چندین مدل کارهای حتی عجیب و غریب به عنوان ماموریت یا کالکتیبل گنجونده شده بود
هر چند طریقه استفاده از گجت های بازی خیلی بد بود یعنی صرف انتخاب از یه گردونه اون هم وسط بازی و درگیری چندان جذاب نبود و ای کاش از چهار جهت سمت چپ به صورت پیش فرض انتخابی می شد استفاده کرد و اون اعمال چهار جهت رو یه جور دیگه تعریف می کردن
باس فایت ها خیلی خوش ساخت و یه مقدار ساده ، طراحی نیویورک و منهتن عالی ! ( همینجوری بدون گرین کارت و ویزا یه دور کامل توی منهتن زدیم
) اهنگ داستان صداگذاری و هر چی که هست و نیست سطح بسیار عالی و خوبی بود
9.25 از 10
امیدوارم از این پست بلند و طولانی لذت برده باشید