امتيازات Infamous

چه خبرته همینجور برای خودت میدوزی میبافی!
:arrowd:

مسئله اینه که سونی روی بازیهایی که ناشرش خودشه به اندازه کافی و نسبت به کمپانیهای دیگه تبلیغ و بازاریابی نمیکنه برای همین فروش بازیهای انحصاری خیلی زیاد نیست.
هنوز یادم نرفته که زمان فرمت وار اسم کنسول سونی رو گذاشته بودن Trojan Horse واسه پیروزی بلو ری.کنسول های زیادی اونموقع فروش رفت.
مطمئن باش و شک نکن کاهش قیمت فروش کنسول رو بالا میبره و با بالا رفتن تعداد کنسول ها،فروش بازی ها زیاد میشه.اونوقت هزینه کردن برای تبلیغ بازی ارزش داره.

کسرا جان درست میگی.
اما بازی های 360 هم کم کار نمیشه فقط یکم تبلیغ بیش از حد از بازی میشه150/100 % توقع میره بالا اما با نتیجه فرق داره ;) PS3 برعکس هستش تبلیغ در حد 60/100% بازی خیلی بزرگ میشه :love: اما ما که گیمر اسم خودمون رو میزاریم نباید خودمون رو بر مبنای فروش یا تبلیغ زیاد یا کم بازی بخریم بر اساس علایق :love::cool:

پس به این نتیجه میرسیم که ماکروسافت بهترین تبلیغ کننده اجناس تو دنیاست چون سونی که این همه کنسول داده بازی داده بازی های انحصاری جالبی میسازه بازم در فروش مشکل داره به تبلیغ بر میگرده
ببخشید دوست عزیز منظور شما اینه که بازیای 360 کیفیت ÷ایینی داره؟؟؟
من که تا حالا هیچ بازی ای ندیدم که ماکروسافت روش سرمایه گذاری کنه و شکست بخوره
(به جز TH) ولی باید قبول کنیم که سونی خیلی در تبلیغات ضعیفه باور کنید اگه بازی هایی
مثل KZ2 یا MGS4 مال ماکروسافت بود 4 برابر الان فروش میکرد

ببخشید دوست عزیز منظور شما اینه که بازیای 360 کیفیت ÷ایینی داره؟؟؟
من که تا حالا هیچ بازی ای ندیدم که ماکروسافت روش سرمایه گذاری کنه و شکست بخوره
(به جز TH) ولی باید قبول کنیم که سونی خیلی در تبلیغات ضعیفه باور کنید اگه بازی هایی
مثل KZ2 یا MGS4 مال ماکروسافت بود 4 برابر الان فروش میکرد

ببخشید نه این که کیفیت پایینی دار بلکه اگه دقت کنی نسبت به بازی های سونی کنی دیگه الان دیگه همه میدونن کدوم کنسول از نظر کیفیت بازی های انحصاری بهتر هستش

ضعف سونی در تبلیغ بر هیچ کس پوشیده نیست .

من اصلا بخش در صورتی که رو 360 بود MGS4 یا KZ2 ...فروش میکرد رو قبول ندارم میدونی چرا چون شما کافی PS2 رو حساب کنید که یه بازی مثل FF یا MGS2,3 چقدر فروش کردن
بزار جلوی تعداد کنسولی که تو دنیا شیپ کرده بود سونی .

هر بازی طرفدار خودش رو داره.

ببخشید نه این که کیفیت پایینی دار بلکه اگه دقت کنی نسبت به بازی های سونی کنی دیگه الان دیگه همه میدونن کدوم کنسول از نظر کیفیت بازی های انحصاری بهتر هستش

ضعف سونی در تبلیغ بر هیچ کس پوشیده نیست .

من اصلا بخش در صورتی که رو 360 بود MGS4 یا KZ2 ...فروش میکرد رو قبول ندارم میدونی چرا چون شما کافی PS2 رو حساب کنید که یه بازی مثل FF یا MGS2,3 چقدر فروش کردن
بزار جلوی تعداد کنسولی که تو دنیا شیپ کرده بود سونی .

هر بازی طرفدار خودش رو داره.
حق باشماست ولی اگه دقت کنی و همینطور که خودتون گفتید MGS2,3 خیلی فروش کردن ولی چرا MGS4 نتونست اینقدر فروش کنه؟؟؟دلیلش اینه که MGS همون MGS ه ولی متاسفانه سونی همون سونی گذشته نیست

NZGamer امتیاز 9.5 داد.
dmtkqiv9cqd52whg5bur.png

. در Metacritic:
kkif0wgpxssolswbi4y.png

منبع

حق باشماست ولی اگه دقت کنی و همینطور که خودتون گفتید MGS2,3 خیلی فروش کردن ولی چرا MGS4 نتونست اینقدر فروش کنه؟؟؟دلیلش اینه که MGS همون MGS ه ولی متاسفانه سونی همون سونی گذشته نیست
نمی دونم چرا این حرف رو می زنید.گزارش مالی کونامی رو که من صفحه قبل گذاشتم.این بازی تونسته تا پایان سالی مالی کونامی توسط این شرکت 4.75 میلیون توی جهان شیپ بشه.(این کمه؟؟؟)

بازیهای PS3 بیشتر با روحیات ژاپنی ها سازگاری داره.. یک کمی هم تبلیغات رو بازیهاش کم بوده (الان بهتر شده)

مثلا GeoW 2 من یک جا خوندم بیش از 6 ملیون شیپ شده و حدود 5 میلیون هم کپی شده که آمار بالای هست نسبت به MGS 4 ای که اصالت بیشتری داره..

این بازی هم به نظر من دارن روش زیاد تبلیغ میکنند اما فکر نکنم زیاد موفق باشه..

اوه اوه چه خبره اینجا!:biggrin1:
دوستان قبل از اینکه بحثی ایجاد کنید به اسم تاپیک دقت کنید که این جوری نشه.
------------
من تا الان یه تریلر هم از این بازی ندیدم ولی امتیازاتی که گرفته متعجبم کرد و حتما این بازی رو میخرم.

PlayStation LifeStyle امتیاز 5/5 داد.
n32hhiiuhq9lvkknmonf.png

منبع
. . . . . . . . . . . . . . .

Console Monster امتیاز 9.2 داد.

. Metacritic:
e57x0efjh0lpuisd8r1.png

منبع

Dose.ca امتیاز 9.2 داد.
منبع