چه خبرته همینجور برای خودت میدوزی میبافی!
:arrowd:
مسئله اینه که سونی روی بازیهایی که ناشرش خودشه به اندازه کافی و نسبت به کمپانیهای دیگه تبلیغ و بازاریابی نمیکنه برای همین فروش بازیهای انحصاری خیلی زیاد نیست.
ببخشید دوست عزیز منظور شما اینه که بازیای 360 کیفیت ÷ایینی داره؟؟؟کسرا جان درست میگی.
اما بازی های 360 هم کم کار نمیشه فقط یکم تبلیغ بیش از حد از بازی میشه150/100 % توقع میره بالا اما با نتیجه فرق دارهPS3 برعکس هستش تبلیغ در حد 60/100% بازی خیلی بزرگ میشه
اما ما که گیمر اسم خودمون رو میزاریم نباید خودمون رو بر مبنای فروش یا تبلیغ زیاد یا کم بازی بخریم بر اساس علایق
پس به این نتیجه میرسیم که ماکروسافت بهترین تبلیغ کننده اجناس تو دنیاست چون سونی که این همه کنسول داده بازی داده بازی های انحصاری جالبی میسازه بازم در فروش مشکل داره به تبلیغ بر میگرده
ببخشید دوست عزیز منظور شما اینه که بازیای 360 کیفیت ÷ایینی داره؟؟؟
من که تا حالا هیچ بازی ای ندیدم که ماکروسافت روش سرمایه گذاری کنه و شکست بخوره
(به جز TH) ولی باید قبول کنیم که سونی خیلی در تبلیغات ضعیفه باور کنید اگه بازی هایی
مثل KZ2 یا MGS4 مال ماکروسافت بود 4 برابر الان فروش میکرد
حق باشماست ولی اگه دقت کنی و همینطور که خودتون گفتید MGS2,3 خیلی فروش کردن ولی چرا MGS4 نتونست اینقدر فروش کنه؟؟؟دلیلش اینه که MGS همون MGS ه ولی متاسفانه سونی همون سونی گذشته نیستببخشید نه این که کیفیت پایینی دار بلکه اگه دقت کنی نسبت به بازی های سونی کنی دیگه الان دیگه همه میدونن کدوم کنسول از نظر کیفیت بازی های انحصاری بهتر هستش
ضعف سونی در تبلیغ بر هیچ کس پوشیده نیست .
من اصلا بخش در صورتی که رو 360 بود MGS4 یا KZ2 ...فروش میکرد رو قبول ندارم میدونی چرا چون شما کافی PS2 رو حساب کنید که یه بازی مثل FF یا MGS2,3 چقدر فروش کردن
بزار جلوی تعداد کنسولی که تو دنیا شیپ کرده بود سونی .
هر بازی طرفدار خودش رو داره.
نمی دونم چرا این حرف رو می زنید.گزارش مالی کونامی رو که من صفحه قبل گذاشتم.این بازی تونسته تا پایان سالی مالی کونامی توسط این شرکت 4.75 میلیون توی جهان شیپ بشه.(این کمه؟؟؟)حق باشماست ولی اگه دقت کنی و همینطور که خودتون گفتید MGS2,3 خیلی فروش کردن ولی چرا MGS4 نتونست اینقدر فروش کنه؟؟؟دلیلش اینه که MGS همون MGS ه ولی متاسفانه سونی همون سونی گذشته نیست