من الآن خواستم بیام همینو بگم ! این inFamous انقدر تبلیغاتش کم بود و بدون سر و صدا اومد که 90% کسانی که از SuckerPunch شناخت نداشتن فکر میکردن یه بازی متوسط میشه. ولی با همین تبلیغات کم هم این امتیازها رو گرفت !همين بازي inFamous كه به نظرم بازي عالي هست حتي يك TV Spot درست ازش نيومده.
آریا حرفت کاملا درسته ! ولی چیزی که واسه سازنده ها و قطعا سونی اهمیت داره فروش و سود اوری اون بازیه . فقط امتیاز ها مهم نیست درسته تیو فروش تاثیر میزاره ولی چیزی که سازنده ها بعد از ساخت بازی منتظرش هستند فروش میلیونی بازیه که سونی به قول کسری اصلا خوب عمل نمی کنه تو این زمینه .من الآن خواستم بیام همینو بگم ! این inFamous انقدر تبلیغاتش کم بود و بدون سر و صدا اومد که 90% کسانی که از SuckerPunch شناخت نداشتن فکر میکردن یه بازی متوسط میشه. ولی با همین تبلیغات کم هم این امتیازها رو گرفت !
کسرا جان درست میگی.يك چيزي در اين مورد فروش بگم. بازي هاي سوني كلا از لحاظه كيفيت سر تر از بازي هاي X360 هست. البته سليقه ها متفاوته اما بازي هاي سوني خيلي بيشتر روش كار ميشه. از اون طرف ماركتينگ و فروش بازي هاي X360 خيلي خيلي بهتره هست اما سوني واقعا بد در اين زمينه عمل كرده. همين بازي inFamous كه به نظرم بازي عالي هست حتي يك TV Spot درست ازش نيومده.
درسته ولي همين امتياز ها از نظر رواني مشتري رو تحت تأثير ميزاره!:biggrin1:خوب مشکل اساسیه سونی دیگه . KZ 2 از E3 2005 تا لحظه عرضه همش تو اخبار بوده .
انصافا هم بازی خوبی بود به شخصه بعد از MGS 4 زیبا ترین بازی بود که روی PS3 بازی کردم ولی باز هم نتونست حداقل به عدد مورد نظر خودشون برسه .
یه جای کار می لنگه دیگه.
آریا حرفت کاملا درسته ! ولی چیزی که واسه سازنده ها و قطعا سونی اهمیت داره فروش و سود اوری اون بازیه . فقط امتیاز ها مهم نیست درسته تیو فروش تاثیر میزاره ولی چیزی که سازنده ها بعد از ساخت بازی منتظرش هستند فروش میلیونی بازیه که سونی به قول کسری اصلا خوب عمل نمی کنه تو این زمینه .
اولا طرفدار میگن نه ترفدار ...خوبRobin Hood جواب شما رو دادن.
اما من نظرم بر عکس هستش کیفیت به تنهای 1عامل موفقیت هستش در صورتی که بازی های PS3 کیفیت نداشت یکی میشود مثل خیلی از بازی های wii یا 360 که همون 1 با هم بعضی از بازی ها ارزش تموم کردن هم نداشت و این که این همه ترفدار برای هر بازی جمع نمیشود 1 بازی مثل GOD OF WAR بیشتر کیفیت داره خوب همین یک عامل هستش که بازی رو بخری هر بازی از بازی های انحصاری PS3 خودش 1 عامل هستش برای خرید PS3 :smile:
بعدشم به من یا شما چه که یه بازی خوب فروش نرفته نکنه چون خوب فروش نرفته اما باحال هستش نباید خرید
تا بدونیم کافی بودن از نظر شما چیه:confused: وقتی یه بازی با یک داستان خوب مثل KILLZONE 2 حدود 45 ملیون روش خرج میشه بهش نمیگن یه بازی خوب
چه خبرته همینجور برای خودت میدوزی میبافی!نگاه به آمار فروش PS3 نندازید.کسایی که مث من توی خط HD هستند میدونن که چه پلیر ارزشمندیه.خیلیا هستند که PS3 رو واسه بازی نخریدند.هنوز توی دنیا هیچ پلیری توان رقابت رو با PS3 نداره.با نظر دوستمون در بالا هم موافقم که یواش یواش فروش بازی های PS3 رشد میکنه.ولی این رشد رو الان باید به حساب این همه فن که سونی توی دنیا داره گذاشت.از نظر قیمت باز هم توان رقابت با 199 دلار رو نداره، حالا هرچقدر هم که PS3 میخواد امکانات داشته باشه.
به نظرم سونی الان کم نمیزاره از نظر تبلیغ.فوتبال که نگاه میکنید؟ولی مسئله الان اینه که قیمت تاثیر زیادی توی فروش داره.سونی هر چه زودتر باید قیمت رو کاهش بده و توی مرحله بعد اسلیم رو بهمراه کاهش قیمت وارد بازار کنه.دادن این همه بازی انحصاری مگه چقدر سود میتونه داشته باشه؟
حساب کنید با کاهش قیمت و اومدن این همه عنوان انحصاری چه تاثیر زیادی داره
مسئله اینه که سونی روی بازیهایی که ناشرش خودشه به اندازه کافی و نسبت به کمپانیهای دیگه تبلیغ و بازاریابی نمیکنه برای همین فروش بازیهای انحصاری خیلی زیاد نیست.برای یوبی سافت و هم بازی ها برای ps3 بیشتر از xbox360 می فروخت.(یوبی رو گیر نیاوردم اما مطمئنم که خبرش رو خوندم)امسال فروش بازی ها روی ps3 هفتادو پنج درصد رشد داشته.(البته باید قبول کرد که بازی های انحصاری و تولیدی سونی خیلی خیلی افتضاح می فروشه)اماوقتی چهارتا کمپانی یوبی و نامکو و کونامی وکپکام فروش بازی هاشون روی ps3 بیشتر هستش این نشون دهنده اینه که مشکل از تبلیغات افتضاح سونی هستش و نه فروش یازی ها روی ps3.