امتيازات Infamous

OPM UK 9/10
IGN AU 8.6/10
CG Reviews 8.7/10

امتیازای بازی نشون میده که بازی عالی هست و برای من که PS3 رو فقط به امید همچین بازیایی خریدم خبر خوبی بود.

جزئیات امتیاز IGN:
388205-untitled.png

جزئیات امتیاز IGN UK:
388206-untitled2.png

جزئیات امتیاز IGN AU:
388207-untitled3.png

. . . . . . . . . . . . . . . . . .
Official UK PlayStation Magazine:

+ The ultimate superpower is given on the last stretch, which, depending how deep you go into the side missions, comes after a good ten or so hours of gameplay.

+ The game's not just a looker, it's also structured really smartly, which sounds like a dull thing to be good at, but is actually crucial and brilliant.

+ You start off with the basics, such as a simple 'lightning bolt', draining electricity and climbing, REALLY good climbing. (They say later on it sometimes makes Uncharted and Assassin's Creed look dull in terms of the climbing).

+ It's good in two ways: It's super-powered, for one thing, so Cole can drop from any height without hurting himself, catch any ledge without finger-tip slipping, and scale just about any building (or giant industrial crane) in the city. And it's also good because it FEELS brilliant, a lovely balance of speed, fluidity and looseness on the one hand, and path-finding challenge on the other.

+ It's basically a big win, moreish and addictive wish a 'one more, mission, one more power' appeal that saw me complete the game twice over a four day weekend full of ruined bedtimes.

+ The combat's deep and spectacular, the climbing is slick and intuitive, and the story's got enough depth behind the flashy hero/villain hook to fully merit that all-important second playthrough.

+ There's genuinely nothing else like InFamous on Ps3, and it slots in very nicely alongside the machine's other big-name exclusives. People, we have another must-buy

- There are occasional frustrations when the game wants to lock you onto the wrong piece of scenery, but it's a muscular and liberating experience that makes Assassin's Creed seem clumsy and Prince of Persia feel like it's running on autopilot​

اما به نظرم یکم رو یک چیز کم لطفی کردن روی گرافیک چون واقعا عالی کار شده مخصوصا رعد و برق ش که دیگه من خیلی باهاش حال کردم تو کلیپ ها که دیدم

اما به نظرم یکم رو یک چیز کم لطفی کردن روی گرافیک چون واقعا عالی کار شده مخصوصا رعد و برق ش که دیگه من خیلی باهاش حال کردم تو کلیپ ها که دیدم
علیرضا اتفاقا به نظر من منطقیه امتیازش . درسته گرافیکش خوبه ولی اصلا در حد یه عنوانی مثل Killzone 2 نیست و چون بازی Open-world هست شاید نتونستن خیلی رو جزئیات کار کنن .
من که خیلی امیدوار شدم بهش با این امتیاز IGN .
با توجه به 25 ساعت Gameplay که IGN گفته قطعا ارزش خرید داره . تازه بازی سیستم Karma هم داره که ارزش دوباره بازی کردن رو خیلی زیاد میکنه . :smile:

علیرضا اتفاقا به نظر من منطقیه امتیازش . درسته گرافیکش خوبه ولی اصلا در حد یه عنوانی مثل Killzone 2 نیست و چون بازی Open-world هست شاید نتونستن خیلی رو جزئیات کار کنن .
من که خیلی امیدوار شدم بهش با این امتیاز IGN .
با توجه به 25 ساعت Gameplay که IGN گفته قطعا ارزش خرید داره . تازه بازی سیستم Karma هم داره که ارزش دوباره بازی کردن رو خیلی زیاد میکنه . :smile:
اونم تو راست میگی :love: من یکی عاشق رعدوبرق ها شم به نظرم زیباست :love: حال بزاربیاد 25 ساعت رو کمترش میکنیم اگه بشه :love:

ویدئو نقد سایت IGN:
YOUTUBE
مرسی محمد .
بچه ها حتما این ویدئو رو ببینید واقعا عالیه . :smile:
صحنه های شلوغ با جزئیات خوب و بدون افت فریم . گرافیک رعد و برف و انفجارش هم واقعا عالی کار شده .
میگم مثل اینکه داستان تو بازی به صورت کمیک روایت میشه . آره ؟ !

مرسی محمد .
بچه ها حتما این ویدئو رو ببینید واقعا عالیه . :smile:
صحنه های شلوغ با جزئیات خوب و بدون افت فریم . گرافیک رعد و برف و انفجارش هم واقعا عالی کار شده .
میگم مثل اینکه داستان تو بازی به صورت کمیک روایت میشه . آره ؟ !
بله اون جوری که تو دموی که از بازی تو اینترنت هستش این جوری یعنی کمیک هستش:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or