امتيازات Infamous

Game of Honors Review: inFAMOUS

Game of Honor امتیاز 9.2 داد.

Overall inFAMOUS is one of the best open-world games to date and will leave you coming back for more. Whether it's the comic book styling, the game play, or the multiple story lines. Something about this game is sure to have you obsessing over it for
the next few months
Presentation - 10 : Citizens react to any decisions you make. Empire city will have you immersed. Comic book stylized cut scenes are beautiful and quite well done

Gameplay - 9 : Multiple Story lines. Lots of super powers. Unique mode of transportation

Sound - 8.5 : The Soundtrack sets the mood perfectly. You can hear the chatter of people around you. Lightening effects sound fantastic

Graphics - 9 : One of the best looking open-world games but the frame rate stutters occasionally
+
. خط داستانی متعدد... نزدیک به 30 ساعت
. گرافیک و صداگذاری عالی
. تروفی ها

-
. فریم ریت
. اندک بودن نوع دشمنان

http://gameofhonors.blogspot.com/2009/05/infamous-review.html

آخرین ویرایش:
اصلان یعنی مشکل فریم داره؟ من که هرچی ویدیو از این بازی دیدم چیزی از این مشکل ندیدم!

فکر نمی کنم از خودشون حرف بزنن اما نباید زیاد جدی باشه به این مورد توجه کنید
Graphics - 9 : One of the best looking open-world games but the frame rate stutters occasionally
با توجه به این که خودشون هم گفتن گرافیک بازی خوبه این فریم ریت نباید زیاد جدی و مشکل ساز باشه

مرسی اصلان . اتفاقا میخواستم همینو بگم . تو همین ویدئو Review از IGN که من دیدم تو یه صحنه خیلی دشمنازیاد بودن فریم هم اصلا افت نکرد . ولی خوب قطعا داره این مشکلو که بهش اشاره شده ولی خوب اینجوری که گفتن اصلا حاد نیست .

این امتیازها رو که میبینم فکر میکنم این بازی ارزش خرید داره:love:
حسام کِی بهت گفتم ! :دی
من که از روز اول به inFamous امیدوار بودم ! به قول محمد :
از سازندگان Sly Cooper بازی بد بعیده.

فقط فکر میکردم شاید مدت زمان بازی کوتاه باشه که اونم نبود !

حسام کِی بهت گفتم ! :biggrin1:
من که از روز اول به inFamous امیدوار بودم ! به قول محمد :
از سازندگان Sly Cooper بازی بد بعیده.

فقط فکر میکردم شاید مدت زمان بازی کوتاه باشه که اونم نبود !
اریا شما کلا سرور ما هستی ولی جدا در اشتباه بودم الان روز شماری میکنم بیاد تا ببینیم چه شاهکاری هست:love:

اریا شما کلا سرور ما هستی ولی جدا در اشتباه بودم الان روز شماری میکنم بیاد تا ببینیم چه شاهکاری هست:love:

من برای bionic commando بيشتر لحظه شماری ميکردم... ولی بعد از اون review سايت IGN... واقعاً ... اين بازی فوق الاده هست...اميدوارم بشه اينم مثله KZ2 زود تر از تاريخ release خريد:love:

اميدوارم نمره خوبی از GS بگيره... من فکر کنم 8.5 ميگيره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or