امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من یک سری سوال داشتم دیگه ببخشید :biggrin1::چون بعد از 6 ماه رفتم ایکس باکس رو از انبار اوردم انلاین بازی کنم:
این یک نوشته هست روی پک اسلیت پک یک همچین چیزی این رو کجا می نویسه؟
انتی بن حتما باید نصب بشه؟؟

شما اگر کنسولت HDD که HDD ـش رو بر دار بذار رو کنسول جدید.
اگر هم نداره و اگر مموری کارت استفاده میکنی همون مموری کارت رو به کنسول جدید وصل کن.
اگر هم HDD و یا Memoary Card داری و میخوای کنسول رو کامل بفروشی بره میتونی Gamertag ـت رو روی دستگاه جدید Recover کنی.

واسه Recover کردن هم از Move که دوستمون گفت باید استفاده کنم دیگه؟؟ من هم HD دارم هم Memory

آقا جان من یکی ب من بگه چه خبره؟!!!!!!!!!!!
من الان 2 روزه یا شایدم 1 روزه نمیتونم به live وصل شم. اما اروری که میده مربوط به بن نیست. چرا اینجوری شده؟ یکی کمک کنه جان من.

آقا جان من یکی ب من بگه چه خبره؟!!!!!!!!!!!
من الان 2 روزه یا شایدم 1 روزه نمیتونم به live وصل شم. اما اروری که میده مربوط به بن نیست. چرا اینجوری شده؟ یکی کمک کنه جان من.

شما بهتر بود توی تاپیک همه چیز درباره XBox Live سوالت رو مطرح می کردی.احتمالا شما مواردی که باید برای اتصال انجام میدادی مشکل پیدا کرده.

همینه بن میشین, 3 نفر از دوستای من تو LIVE دارن Batman بازی میکنن, خوب وقتی بازی release نشده, شما باهاش وصل میشین به LIVE, همینه دیگه. اون سیم رو لا اقل بکن!

سلام به همه آقایون این بازی RED faction تو لایو مشکلی نداره از نظر بن شدن منظورم اینه مثل بازیه HALO3 نیست که با اینکه full stealth باشه بن بشیم؟

سلام به همه آقایون این بازی RED faction تو لایو مشکلی نداره از نظر بن شدن منظورم اینه مثل بازیه HALO3 نیست که با اینکه full stealth باشه بن بشیم؟

خیر مشکلی نداره.
می تونی راحت بازی کنی.من خودم دارم آنلاین بازی می کنم این بازی رو.

سلام
من وسط بازی gears of war 2 بودم(انلاین) که ارور داد cd کثیف هست،یا cd پاک کن یا دستگاهو restart کن
cd کامل stealth بود،دوستم گفت چون بازیو رو هارد نریختی اینجوری شده حالا کسی از اساتید میدونه که ایا من بن میشم یا نه؟
ممنون

سلام
من وسط بازی gears of war 2 بودم(انلاین) که ارور داد cd کثیف هست،یا cd پاک کن یا دستگاهو restart کن
cd کامل stealth بود،دوستم گفت چون بازیو رو هارد نریختی اینجوری شده حالا کسی از اساتید میدونه که ایا من بن میشم یا نه؟
ممنون
این چیزهایی که شما گفتی هیچ ربطی به بن شدن نداره! اصلا Stealth بودن/نبودن چه ربطی به از بازی بیرون افتادن داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or