Darkkahn
کاربر سایت
قسمت دوم: استفاده از بازی اصلی هیچ گونه مشکلی برای شما در محیط Live بوجود نمی آورد و می توانید با خیال راحت بازی کنید.
(حتی اگر کنسول کپی خور شده باشد)
یعنی بن هم نمیشیم:confused:
یا خدا:biggrin1:یکی از دوستان من (اریا:BuLlEtPrOoF) پیغام دادش که از لایو بن شده.
فکر کنم نزدیکای بن تایمه!(البته همیشه نوامبر بوده)
سلام! یه سوال داشتم: در چه صورت Gamertag و در چه صورت خود کنسول از لایو بن میشن؟؟!! به نظر شما کدوم بهتره و ضررش کمتره؟؟!! بن شدن کنسول یا گیمرتگ؟؟!! به نظر من گیمرتگ!!!
یکی از دوستان من (اریا:BuLlEtPrOoF) پیغام دادش که کنسولش بن شده.
من شخصا تا حالا ندیدم گیمرتگ بن بشه. ولی کنسول تا دلت بخواد میشه.:biggrin1:سلام! یه سوال داشتم: در چه صورت Gamertag و در چه صورت خود کنسول از لایو بن میشن؟؟!! به نظر شما کدوم بهتره و ضررش کمتره؟؟!! بن شدن کنسول یا گیمرتگ؟؟!! به نظر من گیمرتگ!!!
Gamertag وقتی بن میشه که شما از یه Content به صورت غیرمجاز استفاده کنید.سلام! یه سوال داشتم: در چه صورت Gamertag و در چه صورت خود کنسول از لایو بن میشن؟؟!! به نظر شما کدوم بهتره و ضررش کمتره؟؟!! بن شدن کنسول یا گیمرتگ؟؟!! به نظر من گیمرتگ!!!
سری قبلی یا قبلیش ( درست یادم نیست) هم فک کنم آریا بن شده بود ، نه!؟یکی از دوستان من (اریا:BuLlEtPrOoF) پیغام دادش که کنسولش بن شده.
شما از بازی ـه Full Stealth استفاده کن و در یک سری موارد معدود هم مراقب باش بازی Review Copy نباشه من بهت قول میدم احتمال بن شدنت به 1% برسه. بعضا دیدم با چشمای خودم افرادی رو که علی رغم این همه توصیه و هشدار باز هم عین خیالشون نیست و هر بازی ای دستشون میرسه میذارن تو دستگاه.ازش پرس و جو کن! که چه بازی گذاشته بوده ! فریمورش چی بوده ! بازیش stealth بوده یا نه؟!
اولین باری که Halo آنلاین بازی کردی 17/2/2008 بوده ، نه؟این Halo 3 هم آخرش نفهمیدیم مشکلش چی بود ! اگه این بازی باعث بن شدن میشه , باید با یه بار بازی کردن هم بشه ! ولی من دو سه ساعتی آنلاین بازیش کردم و بن نشدم !
آره اولین بار همون تاریخ بود , ولی توی کنسول جدیدم هم بازیش کردم ! توی سایت XBOX هم زده آخرین بار 4/15/2009 به صورت آنلاین بازی شده. (کنسول دومی رو آخرای تابستون 2008 گرفتم)اولین باری که Halo آنلاین بازی کردی 17/2/2008 بوده ، نه؟
بعد از این کنسولت به زمان بن کردن رسید یا سوخت یکی جدید خریدی؟