بله امكان داره ... چون تو سخت افزارتون دستگاري كردين (البته اين در حد نظريه است و هنوز 100درصد نيست)فن کنسول من 12 ولت هست FirmWare معمولی هم دارم اگه از بازیهای full stealth استفاده کنم مثلا Cod4 که هم full stealth هست و هم از لحاظ ss.bin good هست بازم امکان داره بن بشم ؟
اشکال نداره اگه ماکروسافت حال کنه کسی یه بار هم آنلاین بشه بن میکنهبا این که من فقط دو سه بار اونم با دیسکهای stealth به لایو وصل شدم بن شدم![]()
لعنت به مایکروسافت نه لعنت به خودمون که این شرایط سخت زندگی رو برای خودمون فراهم کردیماشکال نداره اگه ماکروسافت حال کنه کسی یه بار هم آنلاین بشه بن میکنه
لنعت به ماکروسافت
تسلیت

Verbatim - SafeData - HP - DataRight - MaxTech - AONE - FujiFilmاگر خدا بخواد تا آخر هفته دیگه کنسول جدید میاد دستم... :cheesygri
فقط یه سوال حیاتی از آقا امیر و آقا اشکان دارم:
شما فقط از دیسک های ورباتیم استفاده می کنین یا دیسک های دیگه ای هم دارین؟!...
ممنون میشم جواب بدین...![]()
تو این سایت کسی درست آمار نداده که ixtreme داشته یا نداشته ولی 1-2 نفر فکر کنم داشتن که بن شدن. البته تو خارج خیلی ها با داشتن ixtreme بن شدن از ixtreme 1.0 گرفته تا ixtreme 1.4 !در بن های اخير کسی بوده iextreme داشته باشه و بن شده باشه?
دوست عزیز من iXtreme داشتم. بر اساس دوره قبلی بن کردن که فکر کنم 8 ماه پیش بود همه میگفتن فقط بازی هایی که باهاشون انلاین بازی میکنی تو بن کردن تاثیر داره که اون ماله دوره قبلی بود ولی این دفعه تمام بازی هایی که تو هارد 360 (INTERNAL MEMORY یه وقت فکر نکنی با عوض کردن هارد از بن در میای!)ذخیره شده بود رو مایکرو چک میکرد چون بازی هایی که باهاش انلاین بازی میکردم هیچ ایرادی از نظر STEALTH PATCH یا KREON RIP نداشتندر بن های اخير کسی بوده iextreme داشته باشه و بن شده باشه?