poorya_l
کاربر سایت
تو این سایت کسی درست آمار نداده که ixtreme داشته یا نداشته ولی 1-2 نفر فکر کنم داشتن که بن شدن. البته تو خارج خیلی ها با داشتن ixtreme بن شدن از ixtreme 1.0 گرفته تا ixtreme 1.4 !
يعنی هنوز داره بن ميکنه
تو این سایت کسی درست آمار نداده که ixtreme داشته یا نداشته ولی 1-2 نفر فکر کنم داشتن که بن شدن. البته تو خارج خیلی ها با داشتن ixtreme بن شدن از ixtreme 1.0 گرفته تا ixtreme 1.4 !
با سلامسلام دوستان
اگر کسی اموزش نصب ixtreme رو داره لطف کنه بزاره . ماکه شهرستانیم نمیتونیم بیام تهران بریزیم
4 " 5 روزه adsl گرفتم میترسم برم لایو
در حال حاضر کسی بن نمی شه.يعنی هنوز داره بن ميکنه
اینطوری بخوای فکر کنی هیچ وقت نمی تونی به لایو وصل شی. من خودم چندین ماه هست به لایو وصلم بن هم نشدم.من حدودا 6 تا 7 ماهه که XBOX 360 گرفته ام ولي جرات نمي کنم برم XBL چون نمي خوام اون پيغام قشنگه ( که شما بن شده ايد ) رو ببينم . هيچ راه حل قطعي اي هم که ارائه نشده .براي من يکي از دلايله خريدن XBOX 360 ، لايو بازي کردن بود که فعلا تعطيله .
ببین دوست عزیز خیلی ها این سوال رو می پرسند. به احتمال زیاد با این کار کسی بن نمی شه ولی از اونجایی که هنوز معلوم نشده مایکروسافت دقیقا از چه طریق بن می کنه بنابراین نمی شه 100% جوابی برای سوال شما داد. توصیه می کنم اگه می خوای بیای لایو و کپی خور کنی. تمامی موارد امنیتی مثل stealth patch بودن، ریختن ixtreme و ... رو انجام بدی. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می تونی تاپیک های زیادی که در این مورد وجود دارن رو مطالعه کنی.می خواستم بدونم که اگه من این دستگاه رو کپی خور کنم و باهاش بازی آنلاین بازی نکنم.(اصلا موقع بازی سیم شبکه رو بکشم) آیا بازم بن می شم ؟
مازیار جان شما که بن شدی یک بار پس اینکه من بن نشدم زیاد درست نیست که میای می نویسی چون کنسول های نو که مدت زمان زیادی نیست که به لایو وصل شدن امکان بن شدنشون خیلی پایینه به دلیل اینکه مایکروسافت کنسول ها رو به مرور log می کنه و اولویتشم از قدیم به جدید هست.اقا اشکان یه سوال مثل من که بن نشدم دیگه میره واسه کی