امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
با سلام

امروز توی فروم xbox-scene یک تاپیک ایجاد شده که چند تا از کاربرهاش که طی 1 ماه اخیر (موج دوم بن و نه این بن همین هفته) بن شدند طی شب گذشته و امروز با تست لایو پیغام Fall update داشتند و با انجام آپدیت کنسول موقتا Unban شده است . من کنسول قبلی رو فروختم و نمیتونم این مسئله رو تست کنم اما از کلیه اعضای فروم که طی 2 ماه اخیر BAN شدند و هنوز کنسولشون رو نفروختند میخوام که یک بار تست کنند و ببینند پیغام update بهشون میده یا نه .
Alright just fired my 360 which was banned a month ago. I recently got it back from a friend who doesn't go online so we swapped. I get it back last night so I out of curiosity plug it in and to my surprise it ask for fall update. I of course click yes. And BAM I am unbanned! I checked this morning and still unbanned.

I reported this on IRC and of course everyone called me a liar or that I probably wasn't banned in the first place. Some other guys decides to check and he also just confirmed that he was previously banned a month ago and now is unbanned. Also I third guy I guess reported it this morning but of course everyone called him a liar too.
I have 2 friends this happened to also. They got the Z error when testing the connection to xbox live and NOT the terms of service violation screen. I have a feeling this means SUSPENSION not BANNED. Who knows.
لطفا سریعتر تست کنید و خبرش رو بدید

با تشکر
فریدون

سلام خدمت دوستان
نتيجه بن شدن دوستان گوش ندادن به حرف برادران نيكه اميدوارم كه يه جوري مشكلتون حل بشه
البته ايني كه گفتم حدس و گمان بوده ولي تااينجا كه مشخصه واقعيت داشته از همه بشتر براي كسايي متاسفم كه براي بار دوم بن شدن مثله Vanred :(
به باز ماندگان هم تبريك ميگم ;)

الان تست کردم ...
این اتفاق برای من نیفتاد

8eaahba.jpg

از اون جمع بزرگ ، الان فقط همین 2 نفر انگار موندن ! :(:biggrin1:

من هم بن شدم ...
البته من این موضوع رو چند روز پیش خبردار شدم . امیر هم در جریان بود .
به هر حال خیلی ناراحتم که دیگه ( البته فعلا ) نمیتونم با دوستان عزیزم در لایو بازی کنم .
اگر خوبی یا بدی از ما دیدید ما رو حلال کنید :biggrin1: .
دوستدار شما مهدی :love::biggrin1:

من هم بن شدم ...
به هر حال خیلی ناراحتم که دیگه ( البته فعلا ) نمیتونم با دوستان عزیزم در لایو بازی کنم .
مهدی جان خیلی ناراحت شدم :(ولی من بن نشدم:biggrin1:ترسیده MS از بابی فعلا ببینیم بن میشیم خدا کنه که نشم :-"
من popmaziar هستم=مازیار و بابک

مايكروسافت خيلي باحالي

سلام خدمت همه ي دوستان و بازيبازهاي ايراني و عزيز
خواستم به خدمت دوستان بروسونم كه ميگن توسط بازي ها شناسايي كردن و از اين حرفها ميزنن بگم كه من قبل از اينكه بن بشم يعني وسط آبان ماه ...آخرين بازي كه تهيه كرده بودم اواخر مرداد بود و بازي جديد نگرفتم ديگه و اون بازي بيو شوك بود
البته هر روز لايو بودم و بازيهاي قديمي رو بازي ميكردم و بازي هاي آركيد رو رو ميگرفتم
تماس هم با مايكروسافت داشتم چه با ايميل چه با تلفن
اما نتيجه اي حاصل نشد چون گويا حرفشون اينه كه از توليد كننده حمايت ميكنند
اما نظر من
اين مسئله سياسي نيست اما اجتماعيه
ما الان در تحريم به سر ميبريم و حتما همه ي شما ميدونيد كه آي پي هاي ايران براي هر كشوري مشخصه
پس چرا با اينكه مايكروسافت اينو ميدونه و بازار زيرزمنيش اينطوري فروش داره و تو ايران لانچ كنسول نداره مياد و ضربه ميزنه به دارنگان ايكس باكس 360 تو ايران...؟
مگه بدش مياد تعداد كاربر زياد باشه...مسلمه كه نه
اما خب قانون كپي رايت رو من خودم با چشم ديدم كه چه جوري رعايت ميكنند
. . . . . .
در آخر با تمام افكار و عقايدي كه هر كسي داره
فقط ميشه گفت كه كاريش نميشه كرد
تقلب هميشه همينطور بوده و ماه هيچ وقت پشت ابر نميمونه
پس به اميد اينكه به زودي متقلبها يا همون هكرها فكري جديد براي اين كار بكنند تا روي مايكروسافت كم بشه
.................................................................
دوستدار همه بازيبازها
حميد

سلام خدمت همه ي دوستان و بازيبازهاي ايراني و عزيز
خواستم به خدمت دوستان بروسونم كه ميگن توسط بازي ها شناسايي كردن و از اين حرفها ميزنن بگم كه من قبل از اينكه بن بشم يعني وسط آبان ماه ...آخرين بازي كه تهيه كرده بودم اواخر مرداد بود و بازي جديد نگرفتم ديگه و اون بازي بيو شوك بود
البته هر روز لايو بودم و بازيهاي قديمي رو بازي ميكردم و بازي هاي آركيد رو رو ميگرفتم
تماس هم با مايكروسافت داشتم چه با ايميل چه با تلفن
اما نتيجه اي حاصل نشد چون گويا حرفشون اينه كه از توليد كننده حمايت ميكنند
اما نظر من
اين مسئله سياسي نيست اما اجتماعيه
ما الان در تحريم به سر ميبريم و حتما همه ي شما ميدونيد كه آي پي هاي ايران براي هر كشوري مشخصه
پس چرا با اينكه مايكروسافت اينو ميدونه و بازار زيرزمنيش اينطوري فروش داره و تو ايران لانچ كنسول نداره مياد و ضربه ميزنه به دارنگان ايكس باكس 360 تو ايران...؟
مگه بدش مياد تعداد كاربر زياد باشه...مسلمه كه نه
اما خب قانون كپي رايت رو من خودم با چشم ديدم كه چه جوري رعايت ميكنند
. . . . . .
در آخر با تمام افكار و عقايدي كه هر كسي داره
فقط ميشه گفت كه كاريش نميشه كرد
تقلب هميشه همينطور بوده و ماه هيچ وقت پشت ابر نميمونه
پس به اميد اينكه به زودي متقلبها يا همون هكرها فكري جديد براي اين كار بكنند تا روي مايكروسافت كم بشه
.................................................................
دوستدار همه بازيبازها
حميد
دوست عزیز متاسفانه شما تمامی مطالبی که نوشتید اشتباه هست.;)
فقط این مورد رو بگم که مایکروسافت در تمام جهان کسانی که کنسول هک شده داشتند و شناسایی شدند رو بن کرده و این موضوع اصلا نه ربطی به ایران داره نه ip ایران نه به موضوع سیاسی تحریم ایران!

تاپیک های زیادی در مورد بن شدن از live و عواملش در این سایت وجود داره که توصیه می کنم مطالعه بفرمایید برای افزایش اطلاعاتتون در این مورد.

با سلام

امروز توی فروم xbox-scene یک تاپیک ایجاد شده که چند تا از کاربرهاش که طی 1 ماه اخیر (موج دوم بن و نه این بن همین هفته) بن شدند طی شب گذشته و امروز با تست لایو پیغام Fall update داشتند و با انجام آپدیت کنسول موقتا Unban شده است . من کنسول قبلی رو فروختم و نمیتونم این مسئله رو تست کنم اما از کلیه اعضای فروم که طی 2 ماه اخیر BAN شدند و هنوز کنسولشون رو نفروختند میخوام که یک بار تست کنند و ببینند پیغام update بهشون میده یا نه .

با تشکر
فریدون
من الان چك كردم هنوزم بن هستم:(:(:(

مهدی جان خیلی ناراحت شدم :(ولی من بن نشدم:biggrin1:ترسیده MS از بابی فعلا ببینیم بن میشیم خدا کنه که نشم :-"
من popmaziar هستم=مازیار و بابک
ايول مازيار ... خدارو شكر توهم زنده موندي ... فقط 6-7 نفر موندن :p
من هم بن شدم ...
اي بابا من كه خيلي ناراحت شدم ... من كه حلالت نمي كنم (شوخي بود:love:) چون با پينگ قرمز تو CoD4 رفتي با خارجي ها و اولين نفر منو تركوندي :cheesygri

یه خبر جدید امروز در مورد بن شدن اومده که نوشته شده مایکروسافت کنسول هایی که فنشون 12 ولت شده رو می تونه شناسایی و بن کنه، بنابراین یکی از دلایل بن احتمال می ره که همین باشه.

مایکروسافت در قوانینش نوشته که حق هیچ گونه تغییرات در سخت افزار کنسول را ندارید در غیر این دسترسی شما قطع می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or