افراد ناشی زیاد پیدا می شن.حتما برنر مکس نداشتی یا موقع آپدیت کردن داشبورد،اول فرم ور رو به حالت استوک بر نمی گردوندی(که c4 این مورد رو تاکید کرده) -بابا من نه بازی gears رو انجام دادم جدیدشو نه هک کردم پروفایلمو نه هیچ کاره دیگه ای . فوشم ندادم بابا . فقط بازی هارو کپی انجام دادم .
افراد ناشی زیاد پیدا می شن.حتما برنر مکس نداشتی یا موقع آپدیت کردن داشبورد،اول فرم ور رو به حالت استوک بر نمی گردوندی(که c4 این مورد رو تاکید کرده) -
حدود یک و نیم سال پیش من رو بخاطر همین موضوع بن و کرد و دوباره آنبن کرد ، بازی قبل از تاریخ ، هیچ دلیلی نداره ، میگم رفیقام همه برنر مکس زدن و بن شدن و یکیش فقط black ops 2 بازی کرد و بن شده ، بن هیچ ربطی به بازی های کپی ندارهمن حدود یک ماهی به لایو وصل نشده بودم و الان که وصل شدم متوجه شدم که منم بن شدم.
و پیام ها ی قبلی را که داشتم تو همین تاپیک میخوندم متوجه شدم که چند تا از بچه های دیگه هم در همون روزی که من بن شدم بن شدن.
ولی برای من حرفی از تحریم نبوده چون مایکروسافت بهم ایمیل داده و گفته به خاطر دزدی بازی بنم کرده
این پیام مایکروسافته :
Xbox LIVE
Notification of Permanent Suspension: Piracy
منظورم این هست که اون چند نفری که به صورت همزمان در همین تاریخ مثل من بن شدن احتمالا به خاطر تحریم نبوده و احتمالا یه بازی را قبل از انتشار جهانیش بازی کرده بودن.
افراد ناشی زیاد پیدا می شن.حتما برنر مکس نداشتی یا موقع آپدیت کردن داشبورد،اول فرم ور رو به حالت استوک بر نمی گردوندی(که c4 این مورد رو تاکید کرده) -

این یه تیکه رو توضیح بده
:-o)x
---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------
سلام امید وارم منو یادت مونده باشه استاد این صفحه رو نگاه کن همه دوستان ببینندhttp://forum.bazicenter.com/thread1335/page693/
متاسفم من واقعا اونجا دوستان در فکر شیره مالیدن سر ماکرو هستن که پوینت بگیرن نهایت کارشون این تاپیک و طئوری های جالب از دوستانه که ادم گیج میشه.شما چند بار منو راهنمایی کردی مفید بود الانم اگه لطف کنی و فقط به من بگید برم تو لایو یا نرم بقیه که قصه میگن به خدا دلمون به این سایت خوشه؟#:-o)x
سلام قربانت ممنون .منم گیجم جدا ولی حداکثر احتیاط رو می کنم چشم حرفت سند به من ثابت شده اقایی ایشا لله که به خیر باشه .سال نوت مبارک وبازم ممنون از جوابت اقایی .منم هپی و فیفا بازی میکنم ایشالله طوری نمیشه برا هیچ کدوممون .همیشه سر حال و سر بلند باشی .دمت گرم.سلام میلاد جون
مگه میشه یادم رفته باشه
راستش زمانیکه لایو 3 روز مجانی بود(8-10 مارچ) من رفتم لایو و راحت لایو زدم
بازیهام همه پچ شده هستن و نکات امنیتی هم رعایت میکنم
الان بچه ها میگن با اینکه رعایت کردن ولی بن شدن.منم خودم گیج شدم .نمیدونم چی شده
.
.
اونایی که تازه بن شدن بیان بگن دقیقا چیکار کردن که بن شدن؟...............
بعضیها هم میگن میرن لایو و بازی میکنن
به نظر من اگه نکات امنیتیو رعایت کنی مشکلی نباید پیش بیاد