امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
ینی دیگه offline هم نمیشه ؟

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

شما گفتید تا کی منم راستشو گفتم . کار شاقی نکردید من از ۲۰۰۹ وصل بودم تا حالا هم بن نشدم
من ناراحت اینم که چرا بن شدم بعد تو سال پروفایلو به رخم میکشی؟فقط میخوام حرمت سایتو حفظ کنم که جوابتو نمیدم میرین رو اعصاب ها )x

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

گروه امنیت لایو تو چند بنی که این دو روز کردن اینطور جواب دادن ، همون فحش دادن هم هست

Several of my consoles are banned? Please respond - 16 - My console was banned - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com
آقا رضا برای فش دادن که فقط پروفایتو بن میکنن دستگاه چرا بن شده؟:((

سلام و درود و سال نو هم تبریک میگم من مدتی تهران نبودم دسترسی خوب به نت نداشتم واز لایو و.... دور بودم .از نوشته های شما دوستان یکم که نه یه عالمه هم ادم میترسه هم نا امید میشه .من گلدم باطل شده نمی دونم تمدید کنم یا نه وحشت کردم این تاپیکو بعد از چند روز دیدم 8-| دوستان هم به جای جنگ با هم و تکذیب حرف های هم دیگه کمک کنیم که بریم تو لایو یا نه .من میدونم در مورد فحش و نا سزا قبلا اساتید گفته بودند تا 2 دفعه پروفایل و دفعه سوم کنسول بن میشه ..به هر حال حال دوستان عزیز من تمدید کنم یا صبر کنم چون تو کنسول تو لایو همه دوستان ایرانی انلاین هستن که تو این سایت هم هستن ممنون میشم اگر منبعی برای تایید امنیت داشتید یا میدونید بزارید یا بگید من تو کفه لایوم چه کنم.:-/

آقایون آرامش خودتونو حفظ کنید هیچ اتفاقی نمیوفته. من ۷۵ تا فرند ایرانی دارم همشون تا ۱۰ روز قبل آنلاین بودن.
اگه هم بن بشیم که همه با هم میشیم دیگه. روزا میایم اینجا با هم اسم فامیل بازی میکنیم :دی
من ۴۹۰۰ پویینت دارم + ۷ ماه گلد بخوام بن بشم باید زندگیم رو بفروشم تا بتونم باز اینا رو تهیه کنم. بیخیال و ناراحت نباشید

به قول اقا بهرام اصلا دلیلش معلوم نیست و بنظر من دلیلش به خود فرد ربط داره نه چیزه دیگه این قضیه تحریم هم ....خودمم موندم مایکروسافت همچین کاریو میکنه یا نه . چون خیلی وقته ما تو لیست تحریم ها هستیم . ولی استاد فردین ممکنه اون دوست عزیز ( عزیز مایکروسافت ) برای خلاص شدن از دست شما این خبر قدیمی رو گفته باشه چون زمانی که می میخواستم بیام لایو این لیست رو به من ای میل کرد ولی نه اون پاراگراف اخر . در هر صورت معذرت از text بلند من .

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

من ناراحت اینم که چرا بن شدم بعد تو سال پروفایلو به رخم میکشی؟فقط میخوام حرمت سایتو حفظ کنم که جوابتو نمیدم میرین رو اعصاب ها )x
شما گفتین من کلی وقته هستم بن نشدم . نگفتین بن شدین . حالا عصبی نباش دوستم عیده خوبیت نداره >:d

بچه ها ممکنه کسانی که بن شدن انبن بشن ممکنه هم نشن ولی خدا کنه همه مون انبن بشیم چون خیلی دلم برای لایو تنگ شده من که همش برنر میزدم و خیلی رعایت میکردم و بازیی که هنوز ریلیز جهانی نشده بود بازی نمیکردم بن شدم واقعا نامردی هست کسانی که کنسولشون کپی خورم نبوده بن شدن من 2 ماه بود که وصل نشده بودم و وقتی هم که وصل شدم بن شده بود بودم تحریمیم دیگه میشه چیکار کرد باید بسازیم.:((:((:((

چه چیزایی ادم میبینه . داریم کپی بازی میکنیم و هزار تا کار دیگه بعدش برامون جایه سواله چرا بن شدیم . خو جان من یکی امریکا عجله کن دیگه :d

قبل گفتن و دوباره میگم ، هنوز هیچ چیزی مشخص نیست ، این ها همه حدس گمانه ؛ ولی یه امیدی هست اونم اینکه بن همه تو یک زمان دقیق بوده یعنی رباط مارو بن کرده و دستی نبوده ، و امکان داره آنبن بشیم ، مثل سال 2011 که خیلی ها سر پروفایل و هک اشتباهی بن کرد ، که خودم و خیلی ها آنبن شدیم و سه ماه گولد و 1600 پوینت زدیم تو رگ ، دقیقا همین اشتباه مایکروسافت یه بار دیگه سر فورزا 4 تکرار شد ،
توصیه میکنم کسایی که بن شدن یک ماه صبر کن امکان آنبن کنه یا کل ایرانی ها رو بن کنه

نه! اصلا! زبونتو گاز بگیر ! دلیل بن فقط و فقط تحریمه! مگه نمی بینی 600 بار با ماکروسافت حرف زدن از زیر زبونشون کشیدن! اصلا تو یک دلیل دیگه به ذهنت خطور کنه ، یکی میاد تحقیرت می کنه و می گه هر چی من میگم درسته و شما دانشمند کل هستید.

دوست عزیز فردین نمیگه هرچی من میگم درسته مسئله اینه که چرا بعضی ها نمیخوان قبول کنن که بعضی ها رو بن کردن و دلیلش رو هم گفتن تحریم هست من قبول دارم اگه این فکر رو قبول کنی همیشه این استرس بن شدن رو داری و این باعث میشه بازی لذتش کمتر بشه در ضمن فردین تنها نیست شما اگه فکر میکنی هر کسی که اکانت ایکس باکس داره حتما به بازی سنتر هم سر میزنه که بیاد اینجا پیغام بذاره تا بشه امار اینکه فقط به فردین گفتن به خاطره تحریم بن شده پس فردین حتما کاری کرده و داره از خودش داستان میبافه کاملا فکر اشتباهی هست من خودم و هفت نفر رو میشناسم که با استناد به همون دلایل بن کردن من تو یکی از پستهای قبلی هم نوشته بودم که از 2007اکانت داشتم و اگه نمیدونستم که چه چیزهایی رو باید رعایت کنم تا حالا چند بار باید اکانتم بن میشد ولی بن کردن و دلیلش رو هم گفتن تحریم هست ولی اگه تو این چند روز اخیر پست زدم به خاطر این بود که دیدیم کسی نمیخواد حرف فردین رو قبول کنه و خواستم بگم فقط فردین نیست .
کسایی هم که میخوان لایو بازی کنن اصلا مشکلی نداره یعنی اصلا ربطی به اون لحظه نداره اگه قبلا کاری کردین و خودتون میدونین چه وصل بشین یا نشین هر کاری کرده باشین حتی تمام پیغام هایی که فرستادین تو سرورها ثبت میشه فقط مهم اینه که به هر دلیل شروع کنن اکانت شما رو بررسی کنن به خاطره اینه که ممکن یه نفر هزارتا کار حک هم کرده باشه ولی تا توسط enforcement team اکانتشو بررسی نکنن بن نمیشه .این رو هم از من بشنوید هر حرفی ساپورت در مورد بن کردن یا بن شدن بگه اصلا ارزشی نداره چون اولا هیچ ارتباطی با enforcement teamندارن .ثانیا اگه فکر میکنید چون مایکروسافت هست حتما خیلی کار ساپورتش درسته بهتر خودتون باهاشون چند بار صحبت کنین من از زمانی که اکانت داشتم چه وقتی که میشد ایمیل زد یا از وقتی که میشه چت کرد تقریبا با ده تا شون صحبت کردم هفتاد درصد که کلا تعطیل تشریف دارن بقیه هم فقط یه شماره درخواست میدن میگن منتظر ایمیل باش ..... شرمنده که دیگه حوصله نوشتن ادامه ماجرا رو ندارم.
باز هم میگم کسایی که میخوان راحت برن وصل شن البته اگه کسی اینقدر بی خیال هست که بازیهایی رو که مثلا به تاریخشون مونده رو دستگاه اجرا کنه این دیگه مسئله جدایی هست چون اگه وصل بشه دیگه همون طوری که گفتم ثبت میشه و اگه به هر دلیل اکانت رو بررسی کنن دیگه بن میشه

دوستان من دیشب رفتم یه امتحانی بکنم دیدم زده کنسوله شما بن شده . اخه من gears of war . j بازی نکرده بودم که lt3 هم داشتم این اخیرا کم انلاین شدم . ماکروسافت اشغال . پس از 5 سال کنسولم بن شد . نمیشه کاریش کرد ؟

دوستان من دیشب رفتم یه امتحانی بکنم دیدم زده کنسوله شما بن شده . اخه من gears of war . j بازی نکرده بودم که lt3 هم داشتم این اخیرا کم انلاین شدم . ماکروسافت اشغال . پس از 5 سال کنسولم بن شد . نمیشه کاریش کرد ؟
نه متاسفانه..
من که رفتم jtag کردم خیال خودم رو راحت کردم..

شما حداقل باید بدونید قبل اینکه با اکانت آن بشید باید برید تو سایت آن بشید تا کنسول بن نشه.
سلام-میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی اگه با اکانتمون تو سایت لوگین کنیم ممکنه از همونجا بگه که پروفایل بن شده؟ و در این صورت می شه از بن شدنه خوده کنسول جلوگیری بشه؟

سلام-میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی اگه با اکانتمون تو سایت لوگین کنیم ممکنه از همونجا بگه که پروفایل بن شده؟ و در این صورت می شه از بن شدنه خوده کنسول جلوگیری بشه؟

بله . وقتی که لاگین کنین ، میگه این اکانت تا سال 9999 قابل دسترس نمیباشد . و از بن شدن کنسول جلوگیری میشه فکر کنم. اون وقت باید پروفایل خودتون رو پاک کنید و با یک پروفایل دیگه برید لایو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or