امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
بله . وقتی که لاگین کنین ، میگه این اکانت تا سال 9999 قابل دسترس نمیباشد . و از بن شدن کنسول جلوگیری میشه فکر کنم. اون وقت باید پروفایل خودتون رو پاک کنید و با یک پروفایل دیگه برید لایو.
همچین چیزی نیست !
کلا 3 حالت داره اکانت بن شه ، کنسول بن شه یا هر دو همزمان (شرایط خاص طبق توضیحات برو بچه های اونور آب) ، وقتی خود کنسول فلگ بشه (منظور کنسول بره تو لیست) چه الان به XBL متصل شه چه 10 سال دیگه کنسول درجا بن میشه !

آخرین ویرایش:
دوستان 3 تا دیگه از فرندام تو xbox live داشتیم با هم چت میکردیم 2 تاشون بن شدن و فقط یکی از ما 4 تا بن نشده که نمیدونم چرا . ما سه چار تا بودیم تو پارتی ها و گیم ها همیشه باهم تو یه گروه میرفتیم شماره ی همم داشتیم . متاسفانه بنده و دو تا دیگه بن شدن و فقط یکی مونده / . :(( دوستان امار بگیرن بگن کیا از فرنداشون بن شدن ؟

هیچ بنی به خاطر تحریم در کار نیست.اونایی هم که بن شدن حتما یه دلیلی داره.یا بازی رو زودتر از ریلیز بازی کردن یا هک کردن پروفایلشونو یا فش دادن و هزار تا دلیل دیگه.من الان یسره آنلاینم با 4 . 5 تا از دوستام و هیچ کدوم بن نشدیم.شما هم اگر کار خطرناکی انجام ندادید ؛ بدون هیچ ترسی آنلاین بشید.اون ایمیلی هم که به یکی از دوستان بن شده داده بودند (که واسه تحریم بن شدی) به خاطر از سربازکردن و راحت شدن از پیگیری های زیاد اون نفر بوده.

همین امروز یک نفر از بچه های سایت سایت بن شده هیچ کاری هم نکرده بود ولی به احتمال زیاد حق با شماست اما بحث استاد فردین هم نمیشه در نظر نگرفت

بابا من نه بازی gears رو انجام دادم جدیدشو نه هک کردم پروفایلمو نه هیچ کاره دیگه ای . فوشم ندادم بابا . فقط بازی هارو کپی انجام دادم .

بابا من نه بازی gears رو انجام دادم جدیدشو نه هک کردم پروفایلمو نه هیچ کاره دیگه ای . فوشم ندادم بابا . فقط بازی هارو کپی انجام دادم .
افراد ناشی زیاد پیدا می شن.حتما برنر مکس نداشتی یا موقع آپدیت کردن داشبورد،اول فرم ور رو به حالت استوک بر نمی گردوندی(که c4 این مورد رو تاکید کرده) -

من حدود یک ماهی به لایو وصل نشده بودم و الان که وصل شدم متوجه شدم که منم بن شدم.

و پیام ها ی قبلی را که داشتم تو همین تاپیک میخوندم متوجه شدم که چند تا از بچه های دیگه هم در همون روزی که من بن شدم بن شدن.

ولی برای من حرفی از تحریم نبوده چون مایکروسافت بهم ایمیل داده و گفته به خاطر دزدی بازی بنم کرده

این پیام مایکروسافته :
Xbox LIVE
Notification of Permanent Suspension: Piracy

منظورم این هست که اون چند نفری که به صورت همزمان در همین تاریخ مثل من بن شدن احتمالا به خاطر تحریم نبوده و احتمالا یه بازی را قبل از انتشار جهانیش بازی کرده بودن.

افراد ناشی زیاد پیدا می شن.حتما برنر مکس نداشتی یا موقع آپدیت کردن داشبورد،اول فرم ور رو به حالت استوک بر نمی گردوندی(که c4 این مورد رو تاکید کرده) -

چی؟میشه توضیح بدی هنگام اپدیت باید چی کار کرد و منظورتون اپدیت هایی که از لایو دانلود می کنیم ؟

من حدود یک ماهی به لایو وصل نشده بودم و الان که وصل شدم متوجه شدم که منم بن شدم.

و پیام ها ی قبلی را که داشتم تو همین تاپیک میخوندم متوجه شدم که چند تا از بچه های دیگه هم در همون روزی که من بن شدم بن شدن.

ولی برای من حرفی از تحریم نبوده چون مایکروسافت بهم ایمیل داده و گفته به خاطر دزدی بازی بنم کرده

این پیام مایکروسافته :
Xbox LIVE
Notification of Permanent Suspension: Piracy

منظورم این هست که اون چند نفری که به صورت همزمان در همین تاریخ مثل من بن شدن احتمالا به خاطر تحریم نبوده و احتمالا یه بازی را قبل از انتشار جهانیش بازی کرده بودن.
حدود یک و نیم سال پیش من رو بخاطر همین موضوع بن و کرد و دوباره آنبن کرد ، بازی قبل از تاریخ ، هیچ دلیلی نداره ، میگم رفیقام همه برنر مکس زدن و بن شدن و یکیش فقط black ops 2 بازی کرد و بن شده ، بن هیچ ربطی به بازی های کپی نداره

سلام و درود دوستان من وحشت کردم 3 صفحه اخیرو تا الان خوندم .من امروز دوباره تمدید کردم تا شنبه نبودم لایو هم باطل شده بود .نمی دونم با این صحبت های شما بزرگترین ریسکه دیگه .منبع صحبت هاتون کجاست مرجعتون رو بگید .اون دوستانی که میگن تحریم معنی نداره پس باید همه بن شیم اگه تمام مسائل امنیتی که اساتید میگن رو انجام بدیم بازم چیزی هست که تحدید کنه؟این نکته رو میدونم که زمان خرید از لایو از ای پی ایران نباید باشه و بسته به اکانتتون باید چیز سرورش ثابت باشه از هر شرکتی چیز میگیرید با همون همیشه وصل وشیر کنید چیز پی ان رو .یعنی زمان خرید ای پی متفاوت هر دفعه نباشه این تو بانکداری ایران و خرید اینترنتی هم هست اگر از پروک**** یا *** استفاده کنید درست و درجا پیغام محدودیت ادرس سرور رو میده.چون با اون داره چند ای پی مختلف میده .تمام بانکداری الکترونیکی که اینجورین یا حداقل تو درسامون اینطوری خوندیم و گفتن .پرداخت به ماکرو هم یه نوع پرداخت بانکی با واسطه است اگر هر دفعه با یک ادرس خرید کنی خوب اولین احتمال برچسب دزدی الکترونیکی که کمترین کارشون بن وفلگ کنسول و اکانت هست.بازم ولی دوستان اساتید من الان موندم ادم میترسه .:-s

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------

این یه تیکه رو توضیح بده

سلام امید وارم منو یادت مونده باشه استاد این صفحه رو نگاه کن همه دوستان ببینندhttp://forum.bazicenter.com/thread1335/page693/
متاسفم من واقعا اونجا دوستان در فکر شیره مالیدن سر ماکرو هستن که پوینت بگیرن نهایت کارشون این تاپیک و طئوری های جالب از دوستانه که ادم گیج میشه.شما چند بار منو راهنمایی کردی مفید بود الانم اگه لطف کنی و فقط به من بگید برم تو لایو یا نرم بقیه که قصه میگن به خدا دلمون به این سایت خوشه؟#:-s:-o)x

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------

سلام امید وارم منو یادت مونده باشه استاد این صفحه رو نگاه کن همه دوستان ببینندhttp://forum.bazicenter.com/thread1335/page693/
متاسفم من واقعا اونجا دوستان در فکر شیره مالیدن سر ماکرو هستن که پوینت بگیرن نهایت کارشون این تاپیک و طئوری های جالب از دوستانه که ادم گیج میشه.شما چند بار منو راهنمایی کردی مفید بود الانم اگه لطف کنی و فقط به من بگید برم تو لایو یا نرم بقیه که قصه میگن به خدا دلمون به این سایت خوشه؟#:-s:-o)x

سلام میلاد جون
مگه میشه یادم رفته باشه :)
راستش زمانیکه لایو 3 روز مجانی بود(8-10 مارچ) من رفتم لایو و راحت لایو زدم
بازیهام همه پچ شده هستن و نکات امنیتی هم رعایت میکنم
الان بچه ها میگن با اینکه رعایت کردن ولی بن شدن.منم خودم گیج شدم .نمیدونم چی شده
.
.
اونایی که تازه بن شدن بیان بگن دقیقا چیکار کردن که بن شدن؟...............

بعضیها هم میگن میرن لایو و بازی میکنن
به نظر من اگه نکات امنیتیو رعایت کنی مشکلی نباید پیش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or