milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام دوست گرامی برنر مکس بودن دلیل بر اورژینال بودن گیم و دستگات نمیشه .بلکه با این کار ما حداقل شناسایی بازی کپی یا خطر بن شدن رو بگیریم منم راحت میرم لایو ولی فقط جریان برنر بودن نیست شما باید نکات دگرو هم رعایت کنی برای خرید از لایو مخصوصا مارکت ماکرو به وسیله کنسول از شیر *** استفاده میکنی سعی یاید بشه این خرید همیشه از یک هی پی ثابت باشه یعنی وی *** رو از شرکت همیشگیت تهیه کنی.دوم اینکه به هیچ وجه این مشکل جدیده روی کنسول دیگه ای پروفایلت رو دان کنی .من چند شب پیش با amberson برای 3 تا از دوستانم سوال کردم .همینطوری ازش پرسیدم کسی تو تیمتون فارسی بلد هست نه بر نه اورد در جا جواب فارسی به من داد.گفت از باگهای بازی استفاده نکنید در بازیهای انحصاری ماکرو مخصوصا گفت فورزا نمیدونم چرا این گیم رو گفت از نسخه کامل استفاده کنید از ورژن کامپلکس .خود من 5 تا فورزا هوریزون منظورمه ها دارم 1 دونش درسته نصب میشه و تو لایو میشه بازی کرد.دوستانی هم که شک دارن در مورد حرفهای من میتونید قسمت ساپورت 360 لایو .مطرح وسرچ کنید کامنت دیگران هم رو بخونید.بازم این کار ها تضمین 100 درصد نیست .50 50 هست .من که خیلم هر دفعه دی سی میشم ناراحته میترسم بن قسمتمون بشه.خدا نصیب هیچ گیمر ایرانی نکنه.o:-)ما که با برنر مکس میریم و هنوز هم بن نشدیم.فکر کنم همه این حرفا یه هیاهوی الکیه و ما که با خیال راحت داریم لایو میزینیم و هیچ ترسی هم نداریم