من کاربر وفادارم فقط 100 تا بازی کپی دارم با 3تا اورجینال![]()
داداش ساعت چند از بن در اومدی ؟ منظورت امروز بوده ؟خوبه باز شما همون سه تا رو دارین من که همونا رو هم ندارم و اینکه من رو هم از بن در اوردنb-)
دوست عزیز اگه میشه ترجمش رو بزار ما که مثل شما انگلیسیمون خوب نیست:dدوستان در مورد اون سه ماه اکانت و پوپنت مثله اینکه یه چیزایی گفته شده:Within a few business days, we will issue the primary account holder on the impacted console a credit for three months of Xbox LIVE Gold and 1600 Microsoft points. Since we know exactly who is affected, those customers do not need to take any action. Everything will be applied automatically. No keys or tokens to redeem, no other action to be taken.
یکی منو بگیره.....من unban شدم...تا خبرو دیدم دویدم پایه ایکس باکس و دیدم از بن درومدم. باورم نمیشه.
ولی خبری از پوینت نبود؟:d (البته میدونم پوروییه):d
دوست عزیز دوتا پست بالاتر نوشته:شاید این کد پوینت رو به ایمیلت فرستاده
سلاو دوستان
ببینید یه سوال داشتم
من میخوام آنلاین بشم
البته یه چند ماهی هست اصلا آنلاین نشدم بیشتر 4 با 5 ماه
تا حالا از این non jatag و غبره استفاده نکردم نه برا DLC مجانی نه برا بازی های ارکید مجانی
ولی تا حالا یه سری تم ها بودند که تو سایتها میذاشتند و خودم هم میزاشتمش از قدیم تو هارد کنسول بوده و همیشه ان موقع ها آنلاین میشدم و هست
بازی دمو هم همیشه از طریق PC دانلود میکردم چون کنسولو روشن نمیزاشتم و یه عالمه بازی دمو و اون کینکت فان لب رو تو هارد کنسول داشتم
حالا قبل آنلاین شدم هر کی هر پیشنهاد یا راهکاری داره بگه انجام بدم
هرچی لازمه بگید
اصلا چکار کنم ؟؟
ممنون
عزیز من منم تم ها رو داشتم و NON-Jtag و کلی چیز دیگه بن هم شدم ! بهترین پیشنهاد ! تم ها رو پاک کن ! وصل شو به لایو ! اگه قبلا با اون تم ها میومدی لایو مشکلی نیست ! جدیدا مایکروسافت بن میکنه ! واسه تم ها هم فکر کنم فقط پروفایل ! تا اینجا خلافت فقفط تم بوده ! پاکشون کن بیا لایو !سلام
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟
داداش ساعت چند از بن در اومدی ؟ منظورت امروز بوده ؟