امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من نمیدونم اینا با ارامش حل نمیشه که شما عصبی میشین !!!!! عزیزم هر گونه دستکاری در پروفایل یعنی اضافه کردن فایل به اون از طریق پی سی و برنامهXtafغیر مجاز بوده طبق قرارداد نامه مایکروسافت اگه اون میخواست شما فایل هارا از هر جا دلت خواست بریزی فایل هاش رو رمز گذاری نمیکرد من هم بخاطر امنیت به دوستمون گفتم وگرنه میل خودشونه همچین باعث بن شدن سریع نمیشه ولی من چند تا از دوستام به خاطر همین دمو های فری که با فلش ریخته بودن پروفایلشون بن شد امیدوارم منظورم رو درک کرده باشید اون دوستمون هم گفت این کاره مجاز یا نه من گفتم نیس اشتباه گفتم
من تو پستی که گفتم بن شدم هر کاری کرده بودم رو گفتم به جز این یکی!قبل از اینکه کنسول رو کپی خور کنم دمو دانلود میکردم و با xtaf میریختم رو usb البته از سه پروفایل رو دستگاه هیچکدوم بن نشد فقط دستگاه بن شد!
تو 2ماه اونم به خاطر 4تا دمو بن شدن........:(

آخرین ویرایش:
یه سئوال:
دستگاهی داشته باشی که تا حالا باش لایو وصل نشدی و فقط افلاین گیم بازی کرده باشی
حالا بیایی و داشبورد جدید(همون که میگند دستگاه و اورجینال میکنه)و بریزی بازی اورجینال مثل گیرز3 رو بخوای لایو بازی کنی باز گیر میدند
و بن میشی؟

سلام.
من هم پروفایلم بن شد!!!:|
جالب اینجاست که هیچ کار غیر قانونی باهاش انجام ندادم و هیچ dlc یا بازی arcade رو با این پروفایلهای non-jtag اجرا نکردم و همه رو از live خریدم ولی بازم بن شدم و دلیلش رو هم نمیدونم...

سلام، من یه ایکس باکس اسلیم کپی خور خریدم هنوزم باهاش به لایو وصل نشدم، راهی هست تا به حالت اورجینال برگردونم تا فلگ نشم؟ میخوام فقط بازی اصل بخرم‬

*من هرچه قدر دنبال بردی می گردم که عوض شه و کنسول از حالت بن در بیاد، جز مادربورد چیز دیگه پیدا نمی کنم :D
اونو درست می گن، کنسول های Jtag شده رو می شه KV اشون رو عوض کرد از بن در بیان، اما باید با یک KV ولید عوض شه، نه من در آوردی، به طور کل یک KeyVault بن نشده رو به NAND اینجکت می کنن و با Info کنسول از جمله DVD Key و DVD Type پچش می کنن، بعد فلش می کنن.
بعد هم دوباره باید از حالت jtag خارجش کنی

من یک اسلیم دارم که میخوام لایو وصل بشم تم از usb روش ریختم و یک هارد هکشده روی دستگاه گذاشتم اگر با این شرایط وصل شم بن میشم یا نه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید هرکی یک چیز می گه یکی میگه بن میشم یکی میگه نه لطفا یک توضیح کامل بدید
سلام، من یه ایکس باکس اسلیم کپی خور خریدم هنوزم باهاش به لایو وصل نشدم، راهی هست تا به حالت اورجینال برگردونم تا فلگ نشم؟ میخوام فقط بازی اصل بخرم‬
اگه آفلاین بازی کنی که فلگ نمیشی!
اگه می خوای حتما آنلاین بازی کنی قضیه فرق میکنه..
من نشنیدم که دستگاه کپی خور ، ارجینال بشه! شایدم بشه..
من یک اسلیم دارم که میخوام لایو وصل بشم تم از usb روش ریختم و یک هارد هکشده روی دستگاه گذاشتم اگر با این شرایط وصل شم بن میشم یا نه ؟؟؟
اگه وصل نشی بهتره..
متاسفانه امسال مایکروسافت روی این موضوع حساسیت داره!
ببین توضیح کاملی وجود نداره.. کسی که مقابلت قرار داره مایکروسافته!! ده ها هزار نخبه و متخصص داره!
هیچکس توی این سایت یا ایران نمیدونه که مایکروسافت دقیقا چجوری بن میکنه یا چجوری شناسایی میکنه!
همش فرضیه است!
مثلا چون آقای ایکس با LT X بن نشده پس احتمالا بن نمیشیم! همش فرضیه است!

آخرین ویرایش:
اگه آفلاین بازی کنی که فلگ نمیشی!
اگه می خوای حتما آنلاین بازی کنی قضیه فرق میکنه..
من نشنیدم که دستگاه کپی خور ، ارجینال بشه! شایدم بشه..

اگه وصل نشی بهتره..
متاسفانه امسال مایکروسافت روی این موضوع حساسیت داره!
ببین توضیح کاملی وجود نداره.. کسی که مقابلت قرار داره مایکروسافته!! ده ها هزار نخبه و متخصص داره!
هیچکس توی این سایت یا ایران نمیدونه که مایکروسافت دقیقا چجوری بن میکنه یا چجوری شناسایی میکنه!
همش فرضیه است!
مثلا چون آقای ایکس با LT 1.9 بن نشده پس احتمالا بن نمیشیم!
بنده با LT 1.91 بن شدم !

septamber 2011

---------- نوشته در 09:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 AM ارسال شده بود ----------

من با lt 1.92 رفتم لایو بن شدم.بعد دستگاه رو فروختم یکی دیگه خریدم حالا پروفایلم رو ریختم روی این دستگاه croptedشده .به نظر شما اگه از لایو ریکاور کنم دوباره بن میشم؟

septamber 2011

---------- نوشته در 09:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 AM ارسال شده بود ----------

من با lt 1.92 رفتم لایو بن شدم.بعد دستگاه رو فروختم یکی دیگه خریدم حالا پروفایلم رو ریختم روی این دستگاه croptedشده .به نظر شما اگه از لایو ریکاور کنم دوباره بن میشم؟

سلام

در صورتی که کنسولتون بن شده باشه و پروفایلتون رو روی یه کنسول دیگه ریکاور کنید بن نخواهید شد (چون از دید ماکروسافت این احتمال وجود داره که شما با این جریمه سرتون به سنگ خورده باشه و اورجینال بازی کنید:)

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=((
آخه من چرا؟!!!!!!
امروز ماکروسافت یه پیغام داد که بن شدم...=(( من که بازی ارجینال تو لایو بازی کیردم و تمام 3 تا dlc کاف آف رو هم پوین داده بودم خریده بود چرا آخه؟؟؟؟؟؟ فقط تو این سال بیش از 4000 پوینت تو لایو خرج dlc های بک اپس و هیلو ریچ کرده بودم...
بعد از 3 سال لایو بازی کردم الان موقع بن شدن بود؟! اون موقع که همه ی ملت بن میشدن من بن نشدم اما الان که lt 1.9 رو روش ریخته بودم و dlc هامو قانونی خریده بودم و تو لایو فقط بازی ارجینال میزدم بن شدم...
ای کاش ماکروسافت فقط کنسول رو بن میکردم... واقعا خیلی سخته که یه پروفایل 5 ساله که 3 سال لایو رفته بوده بن بشه... 34000 گیمر اسکور هم داشتم.... الان بدون لایو اون همه پوینت هم که واسه dlc ها داده بودم به چه دردم میخوره؟!
کلی پرستیژ و لول آپ کرده بودیم تو بازیها.... الان همش کشک....=((
این آخر نسلی ماکروسافت بدجور حالمون رو گرفت.اون موقع که فریمور درست و حسابی هم برا لایو بازی کردن نبود با کلی ترس و لرز میرفتم لایو و بازی میکردم ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد....
به نظرتون میشه امید داشت که ماکروسافت دوباره با یه آپدیت پاییزی ملت رو از بن در بیاره؟!

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=((
آخه من چرا؟!!!!!!
امروز ماکروسافت یه پیغام داد که بن شدم...=(( من که بازی ارجینال تو لایو بازی کیردم و تمام 3 تا dlc کاف آف رو هم پوین داده بودم خریده بود چرا آخه؟؟؟؟؟؟ فقط تو این سال بیش از 4000 پوینت تو لایو خرج dlc های بک اپس و هیلو ریچ کرده بودم...
بعد از 3 سال لایو بازی کردم الان موقع بن شدن بود؟! اون موقع که همه ی ملت بن میشدن من بن نشدم اما الان که lt 1.9 رو روش ریخته بودم و dlc هامو قانونی خریده بودم و تو لایو فقط بازی ارجینال میزدم بن شدم...
ای کاش ماکروسافت فقط کنسول رو بن میکردم... واقعا خیلی سخته که یه پروفایل 5 ساله که 3 سال لایو رفته بوده بن بشه... 34000 گیمر اسکور هم داشتم.... الان بدون لایو اون همه پوینت هم که واسه dlc ها داده بودم به چه دردم میخوره؟!
کلی پرستیژ و لول آپ کرده بودیم تو بازیها.... الان همش کشک....=((
این آخر نسلی ماکروسافت بدجور حالمون رو گرفت.اون موقع که فریمور درست و حسابی هم برا لایو بازی کردن نبود با کلی ترس و لرز میرفتم لایو و بازی میکردم ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد....
به نظرتون میشه امید داشت که ماکروسافت دوباره با یه آپدیت پاییزی ملت رو از بن در بیاره؟!
امسال همه بن میشیم.. LT و کلا فریمورها هیچی نیستن!
خدایی قضیه پروفایل رو درک میکنم.. اگه گیمرتگ خودم بن بشم واقعا بدترین ضدحال ممکنه!
اصلا به این امید نباش! تا حالا ندیدم کسیو از بن دربیاره..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or