یسری بودن به خاطر هک کردن آچیومنتهاشون و یکسری تخلفات اینطوری مایکروسافت کنسول را بن نمیکرد و فقط پروفایلی که داشتن را بلوکه میکرد
یکسری کارها هم بود ( مثل بازیهای کپی ) که مایکروسافت کنسول را بن میکنه ولی پروفایل کماکان میتونه روی یک کنسول دیگه کار کنه ...
اما من شنیدم که اواخر مایکروسافت دیگه به پروفایل کاری نداره و مستقیم برای هر کاری کنسول بن میکنه .... البته من تحقیق نکردم و این چیزی بوده که شنیدم
نه بابا همین چند ساعت پیش کنسوله دوستم بن شد...اقا از بن ویو چه خبر ؟اگه نموم شده بریم دمو فیفا رو فردا دانلود کنیم
اقا چه ربطی داره شما اگه فلگ شده باشید هر موقع امکان داره بن شید چه برید لایو چه نرید در جواب دوستمون که گفتن بن ویو نبود اینا پیش لرزه بود مهر و ابان بن ویو اصلی میاد راستی منم هک پروفایل نداشتم بن شدمبا سلام بچه هاي لايو
دقيقا يكي بگه بن ويو جديد از چند شنبه اومد؟از جمعه بوده؟
خواهشا هر موقع بن ويو گورش را گم كرد يكي يه ندايي بده
شما کلا پست های قبلی رو حال نمیکنی بخونی نه؟این بن ویو نبود!
تمام کسانی که هک پروفابل به کار بردن بن میشن!
اگه شما هم جزوشون باشید هروقتی وصل شید بن میشید!
پست های قبل رو بخون اشخاصی بودن یک ماه اومدن لایو و فقط یک بازی رو بازی کردن ولی ین شدنچه ربطی داره عزیز؟
مایکرو خودش گفته هرکی هک کرده بن میکنم!
بن ویو احتمال زیاد رمان عرضه MW3 هست!
- پروفایل هکی بود بن شدی؟
جواب : نه!
- بازی هات مطمئنی پچ شده بود؟
بلد نیستم پچ کنم مغازه داره گفت پچ شدست !!!!
اقا يه سوال دارم خيلي مهمه يكي ميگه كنسولاي ساخت 2005 -2006 امكان نداره بن شن اين درسته يا نه؟؟؟بعد دليلشم ميگه چون درايوشون هيتاچيه ...اگه درسته همه بريم مدل core بخريم :دي
جواب بديد ممنون ميشم...
بعد من الان ديسكام همه استل پچ و همه فريمورها هم ريختن تا دو هفته پيش اخرين بار بود كه وصل شدم لايو و چك كردم فلگ نشده بودم حالا الان وصل شم مشكلي نيست؟