امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یسری بودن به خاطر هک کردن آچیومنتهاشون و یکسری تخلفات اینطوری مایکروسافت کنسول را بن نمیکرد و فقط پروفایلی که داشتن را بلوکه میکرد
یکسری کارها هم بود ( مثل بازیهای کپی ) که مایکروسافت کنسول را بن میکنه ولی پروفایل کماکان میتونه روی یک کنسول دیگه کار کنه ...

اما من شنیدم که اواخر مایکروسافت دیگه به پروفایل کاری نداره و مستقیم برای هر کاری کنسول بن میکنه .... البته من تحقیق نکردم و این چیزی بوده که شنیدم

خب این جوری که خیلی خوبه . میری کنسولت رو میفروشی ولی عوضش با پروفایلت میری لایو . واقعا اگه پروفایلت بن بشه بیچاره ای

با سلام بچه هاي لايو
دقيقا يكي بگه بن ويو جديد از چند شنبه اومد؟از جمعه بوده؟
خواهشا هر موقع بن ويو گورش را گم كرد يكي يه ندايي بده

با سلام بچه هاي لايو
دقيقا يكي بگه بن ويو جديد از چند شنبه اومد؟از جمعه بوده؟
خواهشا هر موقع بن ويو گورش را گم كرد يكي يه ندايي بده
اقا چه ربطی داره شما اگه فلگ شده باشید هر موقع امکان داره بن شید چه برید لایو چه نرید در جواب دوستمون که گفتن بن ویو نبود اینا پیش لرزه بود مهر و ابان بن ویو اصلی میاد راستی منم هک پروفایل نداشتم بن شدم

سلام یه سوال داشتم خواهش میکنم یه راهنمایی دقیق بکنید منو!
من یه کنسول داشتم که 2 هفته پیش بن شد، رفتم یه slim خریدم و از ترسم هنوز باهاش به لایو وصل نشدم، با این توضیح که روش LT+ 1.9 نصب هست، خوب با این اوضاع به نظرتون برم LT+ 1.92 رو بریزم؟ یعنی اگه اینکار رو بکنم فلگ میشه دستگام؟ در ضمن من فقط FIFA روش بازی میکنم هیچ بازی دیگه روی این کنسول جدیده بازی نکردم

چه ربطی داره عزیز؟
مایکرو خودش گفته هرکی هک کرده بن میکنم!
بن ویو احتمال زیاد رمان عرضه MW3 هست!
پست های قبل رو بخون اشخاصی بودن یک ماه اومدن لایو و فقط یک بازی رو بازی کردن ولی ین شدن
کاری با پروفایل و non-jtag هم نداشتن

من که تمام فایرمورها رو به موقع ریختم و دیسک ها هم مطمئن هستش ... چون همه بازی ها رو وقتی میگیرم اول ایمیج بعدم پچ میکنم و دوباره رایت میکنم ....
پروفایلم هم از اول همین بوده و هست ...
دیگه اگر موردی از سمت بچه های هکر نباشه من نباید بن بشم ... حالا ببینیم چی میشه ...
ولی من طی آماری گرفتم کسایی که بن شدن ازشون دو تا سوال کردم ...
- پروفایل هکی بود بن شدی؟
جواب : نه!

- بازی هات مطمئنی پچ شده بود؟
بلد نیستم پچ کنم مغازه داره گفت پچ شدست !!!!

اقا يه سوال دارم خيلي مهمه يكي ميگه كنسولاي ساخت 2005 -2006 امكان نداره بن شن اين درسته يا نه؟؟؟بعد دليلشم ميگه چون درايوشون هيتاچيه ...اگه درسته همه بريم مدل core بخريم :دي

جواب بديد ممنون ميشم...

بعد من الان ديسكام همه استل پچ و همه فريمورها هم ريختن تا دو هفته پيش اخرين بار بود كه وصل شدم لايو و چك كردم فلگ نشده بودم حالا الان وصل شم مشكلي نيست؟

اقا يه سوال دارم خيلي مهمه يكي ميگه كنسولاي ساخت 2005 -2006 امكان نداره بن شن اين درسته يا نه؟؟؟بعد دليلشم ميگه چون درايوشون هيتاچيه ...اگه درسته همه بريم مدل core بخريم :دي

جواب بديد ممنون ميشم...

بعد من الان ديسكام همه استل پچ و همه فريمورها هم ريختن تا دو هفته پيش اخرين بار بود كه وصل شدم لايو و چك كردم فلگ نشده بودم حالا الان وصل شم مشكلي نيست؟

درباره ی سوال اول، چنین چیزی اصلا ممکن نیست. به عنوان مثال BanWave Nov 09، کنسول ای باقی نمانده بود که بن نشده باشه. چه Hitachi، چه سایر درایوها. چون مایکرو تونسته بود به خوبی عملکرد Firmware iXtreme رو شناسایی کنه.

درباره ی سوال دوم، نمیشه هیچ نظری رو با اطمینان داد و باید خودتون تست کنید. خونه ی آخرش اینکه کنسول ban شده (بالاتر از سیاهی رنگی نیست)

P.S
این بن هایی که اخیراً صورت گرفت...رو نمیشه موج بن بحساب آورد و اونقدر همه گیر نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or