کنسول به هر دلیلی بن میشه ! تو چند تا صفحه قبل گفتم ! 3 تا قبل تر ! اگه میخوای بفهمی پروفایلت بن شده یا نه برید تو سایت : WWW.XBOX.COM بعد سایگ این کنید ! اگه به محض ورود نوشته بود You Have Been Suspended From Xbox Live پروفایل هم بن شده ! این بن شدنا به خاطر AP 2.5 Fail نیست ! واسه Non-Htag هست یا یه چیزه دیگه ! بن ویو با آپدیت میاد نه سر خود ! من پروفایلم یه هفته قبل از اینکه کنسولم بن بشه بن شد ! ربطی به هم نداشتن ! ولی دهنه مایکروسافت رو واسه بن پروفایل سرویس کردم فکر کنم لج کد باهام کنسولمو بن کرد !من فقط کنسولم بن شده پروفایلم بن نشده. یعنی بخاطرap 25 هست؟
نه پروفایلم بن نشده. من اصلا از non j tag استفاده نمی کردمکنسول به هر دلیلی بن میشه ! تو چند تا صفحه قبل گفتم ! 3 تا قبل تر ! اگه میخوای بفهمی پروفایلت بن شده یا نه برید تو سایت : WWW.XBOX.COM بعد سایگ این کنید ! اگه به محض ورود نوشته بود You Have Been Suspended From Xbox Live پروفایل هم بن شده ! این بن شدنا به خاطر AP 2.5 Fail نیست ! واسه Non-Htag هست یا یه چیزه دیگه ! بن ویو با آپدیت میاد نه سر خود ! من پروفایلم یه هفته قبل از اینکه کنسولم بن بشه بن شد ! ربطی به هم نداشتن ! ولی دهنه مایکروسافت رو واسه بن پروفایل سرویس کردم فکر کنم لج کد باهام کنسولمو بن کرد !![]()

من هم تم د اشتمتو حداقل میدونستی من که نمیدونستم و رفتم گند زدم به کنسولم.
من رفتم تم رو این آخری تغییر دادم به تمی که خریده بودم ولی فایده نداشت...
من کنسول میخوام!!!!!![]()