امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
تکاوچ جان من هم مثل امیر و اشکان Credit Card پشت اکانتم نیست و بن هم نشدم!
اصلا فکر نمی کنم اینا به اکانت کاری داشته باشن! چون بطور مستقیم به کنسول دسترسی دارن و نیازی نیست از راه اکانت ، کنسول شما رو چک کنن!
کاملاَ حرف شما و اشکان جان درسته ولی من میگم هر کس میتون تست کنه از الان تاسری بعدی شاید به نتایج خوبی رسیدیم .
میدونم 7 دلار پولی نیست ولی حساب کنید یک میلیون 7 دلار چقدر میشه و خودتون رو بزارید به جای ماکرو و مسولانش ببینید اگه شما بودید صفر رو انتخاب می کردید یا ...
تازه اگه طرف پوینت و چیزای دیگه نخره;)
بازم از همه ممنونم به خدا فقط می خوام یه راحی پیدا کنم یکم همکاری کنید ممنون میشم:love:

من کردیت کارتم ویزا هست.

کردیت کارت هم هیچ ارتباطی به بن شدن نداره.

اشکان دلیل بن نشدن من چیه ؟ یعنی 6 ماه دیگه 100% بن میشم ؟

من الان اکانت 2 ماهه و 9000 پوینت دارم.

همین الان هم داداشم داره Cod 3 آنلاین بازی می کنه و هنوز بن نشده دستگاه.

به نظر میاد این بار شانس آوردم.

من کردیت کارتم ویزا هست.

کردیت کارت هم هیچ ارتباطی به بن شدن نداره.

اشکان دلیل بن نشدن من چیه ؟ یعنی 6 ماه دیگه 100% بن میشم ؟

من الان اکانت 2 ماهه و 9000 پوینت دارم.

همین الان هم داداشم داره Cod 3 آنلاین بازی می کنه و هنوز بن نشده دستگاه.

به نظر میاد این بار شانس آوردم.
معلوم نیست که 6 ماه دیگه بن بشی یا نشی.

cod3 هم نمی دونم چرا انقدر بهش حساسی چون این بازی هیچ مشکلی نداشته و کاملا stealth هست و قرار نیست کسی با بازی کردن cod3 بن بشه.

نه حساس نیستم بهش.داداشم خیلی دوستش داره.از پرتو سوال کردم مثل این که همه دیسک هاش Stealth هست.فقط COD4 هست که از پرتو نگرفتم.

خیلی ممنون بابت راهنمایی.

امیدوارم بقیه دوستان هم بن نشن.

تا الان که Blaze هم بن نشده.

فقط برای یه جمع بندی کلی می پرسم کسانیکه بن نشدن لطفاَ بیان بگن و بگن که اکنتشون رو چجوری شارز کردن .

من اصلا شارژ نکردم !!
فقط از یه ماه مجانی استفاده کردم ...
ولی یه چیزی !
اگه دستگاه رو بدیم طاهر جان تغییر Region بده ممکن نیست که مثلا مشخصات کنسول تغییر کنه ؟
انگار که یه کنسول جدید گرفتیم ....
البته بدبختی اینه که مال من UC ه ! همه J رو میکنن UC ، من میخوام برعکس کنم !! ( احتمال زیاد اشتباه میکنم ! توی سرم نزنین ! )

من برای خودم که جواب کاملا منطقی وجود داره که چرا بن نشدم.

این قضیه هم که بازی کنید ببینید چی می شه می ره برای 6 ماه دیگه چون بن دیگه تموم شد. اینطوری نیست که شما بازی کنی و فردا بن شی.
میشه جواب منطقی رو بدی چون میخوام این موضوع بیشتر روشن بشه که اگه خدا خواست یه کنسول دیگه خریدم دیگه بن نشم.یعنی تو خودت بازی هاتو DL میکردی از XBOX HACK هم STEALTH PATCH روش میریختی یا نه عین خودم از شرکت های بازی مثل نکست جن میخریدی.چون من iXtreme رو دادم اقا طاهر ریخت خودم بلدم فرمور عوض کنم ولی ان قدر همه غولش کرده بودن که اگه اشتباه کنی دستگات فلان میشه از این جور حرفا.قبل این که iXtreme بریزم 2 روز بدون هیچی(ولی بازیام STEALTH PATCH داشت!)رفتم لایو ولی بعدش دیگه نرفتم.
جناب CONSOLE هم iXtreme نداره ولی با این حال خدا رو شکر بن نشده پس دلیل خاصی نمیشه برای بن شدن اورد ولی منتظر جوابت هستم.

گویا من هم جون سالم به در بردم.
تا حدود 1.5 ماه پیش زیاد Live میومدم و اکثراً Gow بازی میکردم. ولی بعدش کنسول به لایو وصل نشد تا چند روز پیش که خیلی کوتاه وصل شد ( بازی آنلاین انجام نشد ) و امروز که تست کانکشن گرفته شد.
فرمور از روز باز شدن جعبه ( آکبند ) ixtreme 1.2c بوده و بازی هم 5-6 تا بیشتر نداشتم همگی stealth
6 ماه پیش هم که سری اول بن کردن بود فقط gow بازی میکردم ولی stealth نبود و بن شدم.

متأسفم برای دوستانی که بن شدن. من هم 6 ماه پیش همین احساس رو داشتم!

m3tal%20g34r.jpg

خیلی مبهم شده بن شدن ها.یه جورایی دلیل اصلیش نامعلومه

همه میگن بازی هامون مشکل نداشته.

اما خوب از کجا باید مطمئن باشیم که مشکل از بازی نبوده ؟

این برنامه Xbox_Backup_Creator_v2.7.0.265 رو بگیرید یکی یکی چک کنید بازی ها رو.با این میشه فهمید Full Stealth بودن یا نه.

میشه جواب منطقی رو بدی چون میخوام این موضوع بیشتر روشن بشه که اگه خدا خواست یه کنسول دیگه خریدم دیگه بن نشم.یعنی تو خودت بازی هاتو DL میکردی از XBOX HACK هم STEALTH PATCH روش میریختی یا نه عین خودم از شرکت های بازی مثل نکست جن میخریدی.چون من iXtreme رو دادم اقا طاهر ریخت خودم بلدم فرمور عوض کنم ولی ان قدر همه غولش کرده بودن که اگه اشتباه کنی دستگات فلان میشه از این جور حرفا.قبل این که iXtreme بریزم 2 روز بدون هیچی(ولی بازیام STEALTH PATCH داشت!)رفتم لایو ولی بعدش دیگه نرفتم.
جناب CONSOLE هم iXtreme نداره ولی با این حال خدا رو شکر بن نشده پس دلیل خاصی نمیشه برای بن شدن اورد ولی منتظر جوابت هستم.
ixtreme که گفتم تاثیر خاصی نداشته. حالا باز بیان بگین که من ixtreme داشتم و الکی بود. همینجا خودم 3 بار فکر کنم اینو نوشتم ixtreme تنها کاری که می تونسته بکنه اینطور که معلوم شده درصد ریسک بن رو کاهش بده نه اینکه جلوی بن شدن رو بگیره. تا قبل از این جریان هم کسی نمی دونست که واقعا ixtreme جوابگو هست یا نیست. اون پستی هم که اول زدم اشتباه نوشتم که به دلیل ixtreme من بن نشدم.

من بازی هامو از next-gen یا takavach یا west می گرفتم و از جای دیگری هم بازی نخریدم. البته یسری رو هم دانلود کردم. تمام بازی هایی که از 6 ماه گذاشته به اینور در اینترنت قرار گرفته همگی stealth بودند و احتیاج به پچ نداشتند. ولی با این حال من همیشه دیسک ها رو چک می کردم. مثلا بازی halo3 ایمیجش مشکل داشت بااینکه stealth بود و من هیچ وقت این بازی رو حتی توی دستگاهم یکبار هم نذاشتم. از هر بازی ای که فکر می کردم یکم ایراد داره استفاده نکردم و تمام بازی هام همشون به طور قطع stealth patch داشتند و البته از همون روز اول هم که کنسول رو گرفتم ixtreme ریختم نه وسط کار یعنی اصلا بازی ای که stealth نباشه من یکبار هم تو این دستگاه نذاشتم حتی offline.
xbox-scene هم اشاره کرده بود در خبرش که مشکل از دیسک های اشکال دار بوده نه از فیرمور برای همین کسانی هم که xtreme داشتن یسیرشون بن نشدن.

البته دلیل اینکه یسری چرا با وجود این مسائل بن نشدن رو هنوز نفهمیدم!

خوب اونتوری که به نظر من رسید امرووز یا دیرووز منم طعمه شرین :love:بن:love: شدن روو چشیدم الا ایال حال یرای این فرصت به عمل آوردم که قسمت sing playe بعضی از بازی ها رووهم بکنم که مخصوصاً در این اوقات قسمت تک نفره اوج پیدا کرده :-"( اینو گفتم اونایی که احتمالا جدیدا بن شدن یه خورده دل گرمی پیدا کنن :cheesygri:laughing: مثل نیکنمام نرن سیانور بخورن:laughing:) کلا این عمل دیکتاتوریه مایکروسافتو من شخصاً محکوم میکنم که دیواری کوتاه تر از ما ها پیدا نکرده حالا بیخیال چون ما هم با این کارامان کلی بهش زیان زدیم و این به اون در:biggrin1:ولی نباید به اونم زیاد سخت بگیریم بیلگتس پسره خوبیه:love: حال بیخیال شاید خودم هنووز بن نشدم و اینا یه مشکله کوچیک باشه و به زوودی درست شه :-"
سجاد آرزوی روزهای خوبی را به شما آرزووو میکند:cheesygriمن رفتم assaissin creat رو sing playresho بشینم با خیاله راحت بازی کنم :love:
خدا نگه دارتون
confusingDuke

آخرین ویرایش:
من هم فریمور XTreme دارم و بن نشدم.

پس واقعا معلومه از دیسک ها بوده.

از این به بعد هر وقت بازی خریدم چک می کنم که Stleath مشکل نداشته باشه.

الان دارم Assassins Creed دانلود می کنم.باید قبل از هر کاری چکش کنم.

یه سوال.
الان مایکروسافت میتونه بفهمه که مثلا Serial num کنسول Cipher 666 چیه . پس میدونه Cipher 666 بازیهای کپی انجام میداده . اگر من هارد کنسول بن شده رو رویه یه دستگاه دیگه بزارم مشکل پیش نمیاد ؟ بالاخره Save بازیهام و کلی Update روی اون هارد دارم. مشکل ساز نمیشه؟

بابک جان دلیل بن شدن همون Stleath نبودن بوده.من فریمورم XTreme هست و هنوز هم بن نشدم.

---

پ.ن : اشکان من هم فریمور رو IXTreme کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or