kalagar2142
عضو جدید
مثل اینکه ما داریم سر مایکروسافت کلاه میزاریم ! احیانا هیچ کمپانی به خاطر چشم و ابروی شما همه چیز رو FREE نمیکنه !خیلی خیلی خوبه !
اینجوری همه میان طرف شبکه FRee سونی ! (البته اطلاعات زیادی ازش ندارم فقط شنیدم )
مایکروسافت همه اهدافش تا الان پولی بوده و هست یه شرکت دزد به تمام معنا !
تکاوچ جان من هیچ credit card ی تا حالا تو دستگاهم وارد نکردم و تمام این گلد ها همشون با کارت های prepaid بوده که از خارج اوردن برام. به credit card هیچ ربطی نداره این مسئله چون خیلی ها credit card می زنن تو کنسولشون تو خارج ولی اکثرا بن شدن. موضوع فقط سر stealth patch هست. طهمورث هم بازی زیاد نمی کنه و تمام بازی هایی که بازی می کنه مطمئنم stealth هستند.حالا یه سوال من تا اونجایی که فهمیدم اشکان جان بن نشدن درسته ؟
یه سوال دیگه اشکان جان اگه درست یادم باشه شماهم مثل ما با کردیت کارد گلد خریدید این دفعه درسته؟
فقط برای یه جمع بندی کلی می پرسم کسانیکه بن نشدن لطفاَ بیان بگن و بگن که اکنتشون رو چجوری شارز کردن .
خواهشاَ مدام بازی کن می خوام مطمئن بشیم که میشی من به طهمورثم گفتم هر وقت تونست بازی کنه دیشبم بازی کرد کلی ولی هنوز نشده شما هم اگه زحمتی نیست بازی کن و خبر بدهتکاوچ جان من یه کردیت پشت اکانتم هست.
هنوز بن نشدم اما میشم.
نه بابا به جون خودم فقط می خوام این قضیه روشن بشه چرا یه سری بن نشدن از جمله خودمون ما دومین دفعه هستش که پریدیم باید یه جواب منطقی وجود داشته باشه .پیام هم دیروز کلی بازی کرد امروز بن شد.باشه من سعی می کنم بازی کنم و بن بشم :biggrin1:
نامردااااااا من رو طعمه گیر آوردید؟مگه موش آزمایشگاهی هستم ؟ (شوخی)