دوستان من هم به جمع بن شده ها پیوستم و به خودم تبریک میگم
جالبیش اینه که من نه اکانت گلد ساخته بودم نه تا حالا لایو بازی کرده بودم ، فقط آپدیت کرده بودم تو لایو .
خدا خیر نده این مایکروسافتو
حالا به نظرتون چی میشه ؟ مورد عطف مایکرو قرار می گیریم ؟
یا باید قید لایو رو واسه همیشه بزنیم ؟ من تازه می خواستم Adsl بگیرم
مي تونم بپرسم چند بار به لايو وصل شدي كه بن شديدوستان من هم به جمع بن شده ها پیوستم و به خودم تبریک میگم
جالبیش اینه که من نه اکانت گلد ساخته بودم نه تا حالا لایو بازی کرده بودم ، فقط آپدیت کرده بودم تو لایو .
خدا خیر نده این مایکروسافتو
حالا به نظرتون چی میشه ؟ مورد عطف مایکرو قرار می گیریم ؟
یا باید قید لایو رو واسه همیشه بزنیم ؟ من تازه می خواستم Adsl بگیرم
چه توصيه اي واسه ي كسايي كه ميخوان تازه لايو بازي كنن داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:laughing:والا من که پولشو ندارم یه کنسول دیگه بخرم َ، تازه اونم معلوم نیست بن بشه یا نه !
من کلا 3 بار به لایو با اکانت سیلور وصل شدم ، 3 بار هم آپدیت کردم ، همین و بس
اینم شانسه گنده منه دیگه
چه توصيه اي واسه ي كسايي كه ميخوان تازه لايو بازي كنن داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:laughing:
والا من که پولشو ندارم یه کنسول دیگه بخرم َ، تازه اونم معلوم نیست بن بشه یا نه !
من کلا 3 بار به لایو با اکانت سیلور وصل شدم ، 3 بار هم آپدیت کردم ، همین و بس
اینم شانسه گنده منه دیگه
راهش معلومه ديگه !! از طريق جاده خاكي مياد رو اعصاب بازيباز راه ميره!!اشکان بالاخره معلوم نشد از چه راهی ms بن میکنه؟!
خشي بي مزه بود !!!! :laughing::laughing::laughing:اي بابا ... اين بن هم بساتي شده ... يه جوك ساختم :
يه روز يه يارو تو لايو بن ميشه ... زنگ ميزنه به دوستش ميگه اين يني چي ؟... دوستش ميگه يني بن شدي ... يارو هم از خوشحالي ميپرره هوا ... دوستش ميگه : خره اين كجاش خوشحالي داره ؟ ... يارو هم ميگه : من مي دونم يا تو ؟ بن مخففه برنده هستش ... تو فك كردي من راحت اسگل ميشم همه ي پوينت امو بالا بكشيييييي !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟