KhashiMetal
کاربر سایت
خشي بي مزه بود !!!! :laughing::laughing::laughing:
اگه تونستي يه جوك واسه بن شدن بگي كه با مزه باشه يه 360 پيشه من داري !!:laughing:
خشي بي مزه بود !!!! :laughing::laughing::laughing:
اصلا خوده بن بي مزه هست چه به برسه به جوكش !!!اگه تونستي يه جوك واسه بن شدن بگي كه با مزه باشه يه 360 پيشه من داري !!:laughing:
شما زیاد بازی کن چون من شرط میبندم شما 100 درصد بن میشی شک نکن سریالت الان سیو شده من بازم میگم کسی اونجا نیست یک برنمه هست که ماکروسافت طراحی کرده که سریال دستگاه های کپی خور شده را به دست میاره و هر از مدتی یک 5000 نفر را بن میکنن پس شما که اینقدر خوشحالی بازیات را بکن چون بازم میگم دسگات درصد100 بن میشهسلام بچه ها من که پوسیدم این همه با این خارجکی ها لایو بازی کردم تو رو خدا بیایین با هم دیگه لایو بازی کنیم بن نمیشید نترسین اخه چرا من بن نشدم تا حالا
شما زیاد بازی کن چون من شرط میبندم شما 100 درصد بن میشی شک نکن سریالت الان سیو شده من بازم میگم کسی اونجا نیست یک برنمه هست که ماکروسافت طراحی کرده که سریال دستگاه های کپی خور شده را به دست میاره و هر از مدتی یک 5000 نفر را بن میکنن پس شما که اینقدر خوشحالی بازیات را بکن چون بازم میگم دسگات درصد100 بن میشه
سلام بچه ها من که پوسیدم این همه با این خارجکی ها لایو بازی کردم تو رو خدا بیایین با هم دیگه لایو بازی کنیم بن نمیشید نترسین اخه چرا من بن نشدم تا حالا
درایوت چیه ؟ از چه Update و از چه FirmWare استفاده می کنی ؟
با کدوم کشور وارد شدی ؟
(بن ربطی به اینا نداره)
شما نمی تونی کشور محل ثبت نامتو تغییر بدی و باید حتما یک id جدید دیگه بسازی. البته اصلا احتیاجی به تغییر کشور نیست چون کارت های gold رو می تونی روی کشور های مختلف استفاده کنی.