افتتاح کامل سایت و انجمن بازیرایانه

در مورد نظر رضای عزیز من معتقدم هر فردی مختار هست مجله ، فروم ، بلاگ و ... مورد علاقه ی خودش رو انتخاب کنه و از اون استفاده کنه ! ما هیچ وقت کسی رو مجبور به خواندن مجله نمیکنیم ، البته مجله اینقدر هوادار داره که همیشه اعضای تحریریه و مسئولین رو مورد عنایت قرار میدهند و ما هم از لطفشون سپاسگذاریم مثل همین دوست خوبمون Versus .
در مورد مجله هم من به رضا اطمینان میدم همه ی عناصر مجله از سردبیر اقای عبداللهی ها گرفته تا تمام اعضای تحریریه دارن زحمت میکشن که رضایت خوانندگانشون رو جلب کنند و تا اینجا با وجود مشکلاتی که بوده و من هم کتمان نمیکنم موفق بودند ولی باید برای رفع اشکال در مجله و برابری اون با مجلات خارجی باز هم به دوستانمون در مجله وقت داد . مطمئننا همین مجله Edge یا GI هم از اول با این قدرت کارشون رو شروع نکردند و مشکلاتی داشتندتا به اینجا رسیدن و الان خودشون یه رفرنس در دنیای گیم هستند .
من از رضا میخوام اگه انتقادی هست به صورت درستش در خود فروم بازیرایانه مطرح کنه مطمئننا جواب درستی خواهد گرفت .
ببخشید که سرتون رو درد اوردم :biggrin1:
+
ایول نفوذت اینجا هم بالاستا:biggrin1: پست پاک میکنیا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:ایول-
در کل نظر خواستی ندارم و همینطور انتقادی-
به نظرم یکمی وقتش رو بیشتر کنید-
راستی منم 5530 دارم نیما-شنیدم خزش کردی- ما 1 مهر گرفتیم -شما کی:biggrin1:

در کل به نظرم یک سر بزنید هر وقت حوصلتون از BC سر رفت- یا مثل من بن شدین- میتونید توی تبعید گاه BR سر کنید -مطمئن باشید -کلی دوست جدید پیدا میکنید و درس عبرت میگیرید دیگه از BC بن نشید
تا به BR تبعید بشید
ولی وقتی BCبرگشتید امیدوارم اون روزها رو فراموش نکنید و باز هم سر بزنید

پ.ن:هر وقت میرم BRیاد دوران تبعید میفتم که 3 ماهی طول کشید:biggrin1:

حالا که بحث این فوروم کذایی شده بذارین قبلش به همه کسانی که میخوان تو بازیرایانه ثبت نام کنند بگم به وحشی ترین فوروم فارسی در گیتی پا میذارین؛ چرا؟ چونکه به خاطر یک کلمه حرف که به یکی از مدیران بخاطر کم کاری و سهل انگاری خرده گرفتم چند تا مدیر دیگه که البته هر دو تاشون تو همین تاپیک پست دادن و هی تبلیغ میکنن! بنده رو بی خود و بی جهت و به ناحق بن کردند و خط و نشون هم پشت سر هم میکشن یعنی اولی بن میکنه و میگه سه روز بن شدی دومی همون پست بنده که مثلاً توش بد صحبت کردم رو نقل قول میکنه و میگه شما شانس آوردید که من پستت رو ندیدم و گرنه مجازاتت بیشتر از این حرفا بود!!! البته همون بهتر که زودتر این فوروم و مدیرهاش رو شناختم بیجهت وقتم رو هدر ندادم...

دو تا لینک میذارم ملاحضه بفرمایید به خاطر یک کلمه "تو چی میگی؟!" (بعد از هشت روز بی توجهی به پستم، و داشتن یک مشکل اساسی در اکانتم) ازشون یه انتقاد کوچیک کردم، ببینین چطور برخورد کردند انگار منتظر بودند که خودی نشون بدن!!!

این لینک ها رو ببنید :

http://www.bazyrayaneh.com/forum/showpost.php?p=40040&postcount=96 HL2-GF

http://www.bazyrayaneh.com/forum/showpost.php?p=40153&postcount=98 Black Shadow

این جواب هایی که این دو نفر دادند فقط و فقط برای همون یدونه پست بنده بود و قبلاً هیچ بحثی ما با هم نداشتیم که فکر کنید اینها از قبل شاید پست های توهین آمیزی از من دیده بودند و اینطوری حرف زدند بلکه این پستی که من بهشون انتقاد کردم اولین پستی بود که بهشون خرده گرفتم و اینطور برخورد کردند که انگار دارن با برده شون صحبت میکنن و ادب رو هم که کاملاً مشخصه رعایت کردن!!!

اتفاقاً هر دوتا شون هم همینجا پست دارن!!! خلاصه قضاوت با خودتون فقط یه تجربه بود که با شما در میون گذاشتم

اولا من از اون جا بن هستم و دوما این که اگه به نفع شون نباشه جواب نمیدن!!!

این رو هم راست میگه این دوستمون چونکه تاپیک "اشتراک گلد" که پول توشه همه مدیران محترم اونجا هستن! ولی بجاش تاپیک "مشکلات سایت" رو اصلاً مورد توجه قرار نمیدن

تو فروم بازی رایانه خبری از اخطار و .. نیست . به یه نفر بگی بالای چشمت ابروئه . بن میشی . من خودم با 2تا اکانت از اونجا بن شدم . احتمالا مدیرهاش ناشی هستن !

من از مجله انتقاد کرده بودم که بن شدم ! این کجاش جرمه !؟

چیزی که عیان است ... ;)

بدرود

آخرین ویرایش:
هر کسی به میل خودش تو هر فرومی دوست داره فعالیت میکنه ! ما نه شما نه هیچ فرد دیگه رو مجبور به ثبت نام در فروم بازیرایانه نمیکنیم ! ما تو فروم ازادی میدیم ولی نمیزاریم هرکی هرچی دلش خواست بار اعضا و مدیریت کنه !
برای ما در فروم کیفیت مهمه ، نه کمیت . با هر کاربری که مثل شما پست بده شدیدا برخورد میکنیم ! ترسی هم از عنوان کردن این موضوع نداریم . اصلا هم برامون مهم نیست افرادی مثل شما چه ذهنیتی در مورد ما دست پیدا میکنن و چه حرف هایی پشت سر ما میزنن .
لازم نبود به کامنت شما جواب بدم ولی شما مثل دفعه قبل یه طرفه به قاضی میرید ! و اینقد این مسئله رو کش دادید که دوباره بن شدید .
البته کسی که واقعا دلش با فروم باشه مثل خیلی دیگه از دوستانمون که به راحتی دارن تو فروم فعالیت میکنن به فعالیتش ادامه میده !

هر کسی به میل خودش تو هر فرومی دوست داره فعالیت میکنه ! ما نه شما نه هیچ فرد دیگه رو مجبور به ثبت نام در فروم بازیرایانه نمیکنیم ! ما تو فروم ازادی میدیم ولی نمیزاریم هرکی هرچی دلش خواست بار اعضا و مدیریت کنه !
برای ما در فروم کیفیت مهمه ، نه کمیت . با هر کاربری که مثل شما پست بده شدیدا برخورد میکنیم ! ترسی هم از عنوان کردن این موضوع نداریم . اصلا هم برامون مهم نیست افرادی مثل شما چه ذهنیتی در مورد ما دست پیدا میکنن و چه حرف هایی پشت سر ما میزنن .
لازم نبود به کامنت شما جواب بدم ولی شما مثل دفعه قبل یه طرفه به قاضی میرید ! و اینقد این مسئله رو کش دادید که دوباره بن شدید .
البته کسی که واقعا دلش با فروم باشه مثل خیلی دیگه از دوستانمون که به راحتی دارن تو فروم فعالیت میکنن به فعالیتش ادامه میده !

دوستان با مقایسه پست های ما خودشون بهترین قضاوت رو خواهند کرد...
مطمین باش با این برخوردتون هیچ کس دلش با فوروم شما نخواهد بود

حالا که بحث این فوروم کذایی شده بذارین قبلش به همه کسانی که میخوان تو بازیرایانه ثبت نام کنند بگم به وحشی ترین فوروم فارسی در گیتی پا میذارین؛ چرا؟ چونکه به خاطر یک کلمه حرف که به یکی از مدیران بخاطر کم کاری و سهل انگاری خرده گرفتم چند تا مدیر دیگه که البته هر دو تاشون تو همین تاپیک پست دادن و هی تبلیغ میکنن! بنده رو بی خود و بی جهت و به ناحق بن کردند و خط و نشون هم پشت سر هم میکشن یعنی اولی بن میکنه و میگه سه روز بن شدی دومی همون پست بنده که مثلاً توش بد صحبت کردم رو نقل قول میکنه و میگه شما شانس آوردید که من پستت رو ندیدم و گرنه مجازاتت بیشتر از این حرفا بود!!! البته همون بهتر که زودتر این فوروم و مدیرهاش رو شناختم بیجهت وقتم رو هدر ندادم...

دو تا لینک میذارم ملاحضه بفرمایید به خاطر یک کلمه "تو چی میگی؟!" (بعد از هشت روز بی توجهی به پستم، و داشتن یک مشکل اساسی در اکانتم) ازشون یه انتقاد کوچیک کردم، ببنین چطور برخورد کردند انگار منتظر بودند که خودی نشون بدن!!!

این لینک ها رو ببنید :

http://www.bazyrayaneh.com/forum/showpost.php?p=40040&postcount=96 HL2-GF

http://www.bazyrayaneh.com/forum/showpost.php?p=40153&postcount=98 Black Shadow

این جواب هایی که این دو نفر دادند فقط و فقط برای همون یدونه پست بنده بود و قبلاً هیچ بحثی ما با هم نداشتیم که فکر کنید اینها از قبل شاید پست های توهین آمیزی از من دیده بودند و اینطوری حرف زدند بلکه این پستی که من بهشون انتقاد کردم اولین پستی بود که بهشون خرده گرفتم و اینطور برخورد کردند که انگار دارن با برده شون صحبت میکنن و ادب رو هم که کاملاً مشخصه رعایت کردن!!!

اتفاقاً هر دوتا شون هم همینجا پست دارن!!! خلاصه قضاوت با خودتون فقط یه تجربه بود که با شما در میون گذاشتم

این رو هم راست میگه این دوستمون چونکه تاپیک "اشتراک گلد" که پول توشه همه مدیران محترم اونجا هستن! ولی بجاش تاپیک "مشکلات سایت" رو اصلاً مورد توجه قرار نمیدن

چیزی که عیان است ... ;)

بدرود
سلام دوست عزیز
لفظ وحشی اصلا کلمه ی درستی نیست چون شما دارین 3 هزار نفر(در حال حاضر) رو با این لفظ زیر سوال می برین که شما هم زمانی جز این افراد بودین و اگه کسی این کلمه رو اون زمان به کار می برد شما هم واکنش صریحی بروز می دادین.
بعد از این شما با لحن طلبکارانه وقتی انتقاد می کنید و شیوه ی صحیح انتقاد کردن و رو بلد نیستین مسلما با شما برخورد خواهد شد. اینطوری حتا برای شما هم بهتر خواهد بود تا در خارج از محیط مجازی روش صحیح انتقاد کردن رو یاد بگیرین تا در برخورد با سایرین دچار مشکل نشوید.
اگر هم به یاد داشته باشین که حتما به یاد دارین آقا حمید که در ابتدا حق رو به شما داد و شما رو از بن درآورد و شما در پست بعدی با لحنی بدتر از مدیران ابراز طلبکاری نمودین و در نتیجه بن شدید.
مطئن باشید چه با شما و چه به غیر شما چرخ بازی رایانه خواهد چرخید.

مطمین باش با این برخوردتون هیچ کس دلش با فوروم شما نخواهد بود

امیدوار بُود آدمی به خیر کسان*مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان

دوستان اگر انتقاد یا مشکلی با انجمن و سایت بازی رایانه دارن هیچ لزومی نداره که اینجا به این شکل صحبت کنن. شما اگر واقعاً مشکلی دارید می تونید در خود اون انجمن خیلی بهتر اینجا مسائل رو مطرح کنید همانطور که وقتی کسی از اینجا انتقاد داره نمی ره اونجا پشت سر اینجا به این شکل حرف بزنه.

این دفعه چون بحث، یکم طولانی شده بود و چند نفر جواب داده بودند پست ها رو دست نزدم ولی از این بعد در صورت دیدن پست هایی با محتوای نادرست چه در مورد این انجمن و چه در مورد انجمن ها و وب سایت های همکار یا غیر همکار دیگه پست شخص پاک می شه و در صورت تکرار مکرر این عمل برخورد لازم انجام می شه.

این تاپیک هم هیچ ارتباطی به انتقاد و پیشنهاد بازی رایانه نداره و صرفاً یه جهت اطلاع رسانی ایجاد شده بنابراین بازم می گم لطفاً از نوشتن جملات نامناسب در اینجا خودداری کنید و هر حرفی دارید می تونید در خود انجمن مربوطه مطرح نمایید.

با تشکر

سلام نیما خوبی :love:
عباس هم هست اینجا :eek:
سلام آقا عباس
دیدم فروممون مشکل پیدا کرده ، یهو به ذهنم رسید بچه ها یه سریشون اینجا هستند ، اومدم پیداتون کردم علت رو بپرسم :biggrin1: که فهمیدم :biggrin1:

چه خبرم هم هست تو این ترد :eek:
هر کی بن میشه میاد اینجا خودشو خالی می کنه ، صمیمانه بهتون می گم که خسته نباشید :biggrin1: والا ما که یه سال عضویم و مدیرا خداییش بااحترام با هام برخورد کردن و مشکلی ندیدم

دقیقا نمی دونی کی راه میوفته نیما ؟؟؟؟؟ :confused:

دیگه تیم مدیریتی بازی رایانه اینه داداش :biggrin1:
فکر نمیکردم به این زودی ها مشکل سرور برطرف بشه.:biggrin1:
اون قضیه گلد کلا منو نا امید کرده بود! گفتم حداقلش یه 2-3روزی طول میکشه تا به مشکل رسیدگی کنند.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or