افتتاح کامل سایت و انجمن بازیرایانه

اسپایدرمن 2007 تولدت رو تبریک میگم . ارزوی 120 سال عمر با عزت واست دارم .

چون سال کار مضاعف هست شرمنده وقت نکردم برم شمع بخرم . حالا همین طوری تو هوا فوت کن :cheesygri

اینو ادمین نوشته گذاشته بود توی صفحه ی اصلی سایت :

همانطور که می دانید دو روز هست که انجمن های سایت دچار مشکل شده و در دسترس نیستند. این مشکل به خاطر نصب یکی از plugin های vBullentin پیش آمده که در حال برطرف کردن آن هستیم و انجمن های سایت تا 24 ساعت آینده بار دیگر قابل استفاده خواهند بود.
با تشکر از صبر شما...

دیگه تات آخر شب یا تا فردا صبح همه چی حله :biggrin1:

آماده شید ، اسباب اساسیه رو جمع کنید ، فردا از اینجا قراره بریم lol

تمام افرادی که از اعضای بازیرایانه هستند و اینجا پست دادن ، به محض ورود به خاک کشور خود دستگیر و مورد بازجویی قرار خواهند گرفت .........

مسئول زندان بازیرایانه در گفت و گویی تلفنی ! اعلام نمود که اکثر افرادی که بعد از اختلال ایجاد شده به سرعت به خاک :cheesygri غیر خودی پناهنده شدن ، حق بازگشت رو نخواهند داشت و اگر پا در خاک ارزشمند وطن بزارند دستگیر و به جرم " م حا ر ب " و اقدام علیه براندازی ! مورد ...
( خودش که میگه بازجویی :cheesygri )
( توجه شما را به برنامه بعد جلب می کنم ) !!!

( قانون برای همه یکسان هست و با قاطعیت اجرا خواهد شد ! جز من که گزارشگر بدون مرز محسوب میشم :cheesygri )

آخرین ویرایش:
با سلام.
دوستان عزیز خیلی ممنون بخاطر صبری که داشتید! همانطور که بعضی از دوستان گفتند دیروز تولد فروم بازیرایانه بود و قرار بود یک سورپرایز برای شما عزیزان در نظر بگیریم که متاسفانه با مشکل رو به رو شد و این اتفاقات افتاد اما اصلا جای نگرانی نیست! فروم بازیرایانه تا امشب به حالت عادی خود باز خواهد گشت!
در پست های قبلی هم یکی از دوستان گفته بود که انجمن ویروس داره که با پیگیری هایی که شد اگر هم چنین چیزی صحت داشت برطرف شده است!
در انتها باز هم از صبر شما دوستان عزیز تشکر میکنم و امیدوارم که در دومین سال فعالیت فروم بازیرایانه بهتر و بیشتر کنار هم باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or