افتتاح کامل سایت و انجمن بازیرایانه

یه اطلاع رسانی هم من اینجا در مورد اشتراک GOLD بکنم .

قراره به زودی زود ( شاید تا اخر همین هفته ) اشتراک راه بیافته . من و بقیه بچه ها مطالب و پیشنمایش هامون و ... رو تحویل دادیم فقط مونده مطالبی که قرار بود اقای عبداللهی تحویل بدن تا بخش مخصوص GOLD را اندازی بشه . حمیدرضا دشتی داره تمام تلاشش رو میکنه تا بتونه همونطور که وعده داده بود بعد از تعطیلات عید این بخش رو راه اندازی کنه ! فعلا کارهای کلی انجام شده فقط مونده چنتا کار کوچیک تا این بخش راه بیافته .

یه اطلاع رسانی هم من اینجا در مورد اشتراک GOLD بکنم .

قراره به زودی زود ( شاید تا اخر همین هفته ) اشتراک راه بیافته . من و بقیه بچه ها مطالب و پیشنمایش هامون و ... رو تحویل دادیم فقط مونده مطالبی که قرار بود اقای عبداللهی تحویل بدن تا بخش مخصوص GOLD را اندازی بشه . حمیدرضا دشتی داره تمام تلاشش رو میکنه تا بتونه همونطور که وعده داده بود بعد از تعطیلات عید این بخش رو راه اندازی کنه ! فعلا کارهای کلی انجام شده فقط مونده چنتا کار کوچیک تا این بخش راه بیافته .
ببخشید که من یکم خنگ بازی در میارم:biggrin1:,ولی این Gold در رابطه با مجله هست یا سایت!!!؟:biggrin1:

سینا جان Gold اسم حساب کاربری جدیدی هست که از امتیازات ویژه ای نسبت به حساب های کاربری عادی برخورداره ! همین Permium یا Plus که در BC میبینید حالا با امکانات بیشتر .

اینجا رو مطالعه بکن .

امیدوارم به زودی بخشش راه بیافته چون خود حساب کاربری فعال هست فقط مونده بخش ویژه ی GOLD !

به به!:cheesygri
مثل این که همه این جان!
حامد-نیما-امیر-عباس-...(نیما هر جار بره با نشان بارسلونا شناسایی میشه:biggrin1:)
من تا حالا این تاپیک نیومده بودم.
میگم سرور چشه که هر روز این جوریه؟خب اگه این جوریه مثل چند سال پیش یه خونه تکونی بکنین این سایت رو:biggrin1:

ایشاا... به زودی راه میوفته ، نگران نباشید :cool:
فقط بدیش لینه که امروز تولد فروم بود مثلا :( اگه تا شب راه بیوفته که خیلی خوبه :cheesygri

خب میخواید یه خورده سورپرایزتون کنم:biggrin1:....قرار بوده یه اتفاقاتی برای سایت بیفته به مناسبت تولدش:biggrin1:...بقیش سکرت هست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or