+در مورد نظر رضای عزیز من معتقدم هر فردی مختار هست مجله ، فروم ، بلاگ و ... مورد علاقه ی خودش رو انتخاب کنه و از اون استفاده کنه ! ما هیچ وقت کسی رو مجبور به خواندن مجله نمیکنیم ، البته مجله اینقدر هوادار داره که همیشه اعضای تحریریه و مسئولین رو مورد عنایت قرار میدهند و ما هم از لطفشون سپاسگذاریم مثل همین دوست خوبمون Versus .
در مورد مجله هم من به رضا اطمینان میدم همه ی عناصر مجله از سردبیر اقای عبداللهی ها گرفته تا تمام اعضای تحریریه دارن زحمت میکشن که رضایت خوانندگانشون رو جلب کنند و تا اینجا با وجود مشکلاتی که بوده و من هم کتمان نمیکنم موفق بودند ولی باید برای رفع اشکال در مجله و برابری اون با مجلات خارجی باز هم به دوستانمون در مجله وقت داد . مطمئننا همین مجله Edge یا GI هم از اول با این قدرت کارشون رو شروع نکردند و مشکلاتی داشتندتا به اینجا رسیدن و الان خودشون یه رفرنس در دنیای گیم هستند .
من از رضا میخوام اگه انتقادی هست به صورت درستش در خود فروم بازیرایانه مطرح کنه مطمئننا جواب درستی خواهد گرفت .
ببخشید که سرتون رو درد اوردم :biggrin1:
ایول نفوذت اینجا هم بالاستا:biggrin1: پست پاک میکنیا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:ایول-
در کل نظر خواستی ندارم و همینطور انتقادی-
به نظرم یکمی وقتش رو بیشتر کنید-
راستی منم 5530 دارم نیما-شنیدم خزش کردی- ما 1 مهر گرفتیم -شما کی:biggrin1:
در کل به نظرم یک سر بزنید هر وقت حوصلتون از BC سر رفت- یا مثل من بن شدین- میتونید توی تبعید گاه BR سر کنید -مطمئن باشید -کلی دوست جدید پیدا میکنید و درس عبرت میگیرید دیگه از BC بن نشید
تا به BR تبعید بشید
ولی وقتی BCبرگشتید امیدوارم اون روزها رو فراموش نکنید و باز هم سر بزنید
پ.ن:هر وقت میرم BRیاد دوران تبعید میفتم که 3 ماهی طول کشید:biggrin1: