Black Shadow کاربر سایت Apr 15, 2010 #76 خب... راه اندازی فروم خیلی سریع تر از چیزی که تصور میشد انجام گرفت! دوستان میتوانند دوباره وارد فروم شوند. ممنون از فروم بازیسنتر بخاطر اطلاع رسانی! Reactions: TOP Game
خب... راه اندازی فروم خیلی سریع تر از چیزی که تصور میشد انجام گرفت! دوستان میتوانند دوباره وارد فروم شوند. ممنون از فروم بازیسنتر بخاطر اطلاع رسانی!
AMIN-3 کاربر سایت Apr 20, 2010 #79 بله...بابا یکی نیست بگه این همه خرابی پی در پی فروم واسه چیه؟از دیروز تا حالاد کمه ها کار نمیکردن حالا دیگه دیتابیس ارور میده.
بله...بابا یکی نیست بگه این همه خرابی پی در پی فروم واسه چیه؟از دیروز تا حالاد کمه ها کار نمیکردن حالا دیگه دیتابیس ارور میده.
reza1375 کاربر سایت May 27, 2010 #83 سایت ویروس داره تا روش کلیک میکنم انتی ویروس شروع به فحش دادن میکنه:biggrin1:
amir143 کاربر سایت Sep 7, 2010 #86 نوشته شده توسط versus: امروز دو بار اینجوری شد ولی الان درسته ! بیشتر... این چه مشکلیه؟؟
versus کاربر سایت Sep 7, 2010 #87 نوشته شده توسط amir143: این چه مشکلیه؟؟ بیشتر... من هم نمیدونم ولی هر ماه میشه !زیاد طول نمیکشه که درست میشه الان درست هست !
نوشته شده توسط amir143: این چه مشکلیه؟؟ بیشتر... من هم نمیدونم ولی هر ماه میشه !زیاد طول نمیکشه که درست میشه الان درست هست !
Darkside Fury کاربر سایت Sep 13, 2010 #88 من تا میخوام وارد سایتش بشم تا صفحه اولش میاد آنتی ویروسم میگه ویروس داره بعد نمیشه جایی هم رفت چه کار کنم ؟
من تا میخوام وارد سایتش بشم تا صفحه اولش میاد آنتی ویروسم میگه ویروس داره بعد نمیشه جایی هم رفت چه کار کنم ؟
Gamerlast کاربر سایت Sep 13, 2010 #90 نوشته شده توسط Death Proxy: از /bazyrayaneh.com/forum استفاده کنید بیشتر... ممنون برای آدرس !