Red h کاربر سایت Oct 29, 2010 #108 جایی برای نگرانی وجود نداره lol نهایتا تا فردا بازی رایانه دوباره میزبان شما کاربران گرامی خواهد بود
Red h کاربر سایت Oct 29, 2010 #110 نوشته شده توسط ebibatboy: دو کلوم از اوراکل فروم کلا دلیل این پیغام چیه؟ بیشتر... lol درست میشه خب
Mohamm@d کاربر سایت Oct 29, 2010 #111 سلام بر دوستان بازی رایانه ، بازم این فروم بازی رایانه ترکید :d کوچیک شما dominic >:d< آخرین ویرایش: Oct 29, 2010
AMIN-3 کاربر سایت Oct 29, 2010 #112 هیچی باز تفصیر حمیده اومد یه تاپیک زد یهو همه فعال شدن:dپهنای باند هم به همین دلیل تموم شد:d
AMIN-3 کاربر سایت Oct 29, 2010 #115 هیچ قراره حدود 10-12 تا کاربر رو عضو تحریره کنن هر کدوم برای بخش مخصوص خودش به علاوه این که یه مدیر جدید هم معرفی مشه...لیست 10 آذر اعلام میشه.
هیچ قراره حدود 10-12 تا کاربر رو عضو تحریره کنن هر کدوم برای بخش مخصوص خودش به علاوه این که یه مدیر جدید هم معرفی مشه...لیست 10 آذر اعلام میشه.
ashi73 کاربر سایت Oct 30, 2010 #118 نوشته شده توسط AMIN-PS3: فرض کن این تاپیک ، فرومه:d همتون همین جا باشین تا درست شه بیشتر... خب پس بچه های بازی سنتری سریعتر رخت خوابارو پهن کنید که من حسابی خوابم میاد:d ده روز همینجا لنگر میندازم.... امین اون تاپیک که در رابطه با ps3 زده بودی رو کامل کردی قبل از قطع شدن؟
نوشته شده توسط AMIN-PS3: فرض کن این تاپیک ، فرومه:d همتون همین جا باشین تا درست شه بیشتر... خب پس بچه های بازی سنتری سریعتر رخت خوابارو پهن کنید که من حسابی خوابم میاد:d ده روز همینجا لنگر میندازم.... امین اون تاپیک که در رابطه با ps3 زده بودی رو کامل کردی قبل از قطع شدن؟
NOOB SAIBOT* کاربر سایت Oct 30, 2010 #119 فکر کنم دوباره پهنای باندشون تموم شده....اخه یه هفته پیش این طوری شده بود که دو سه ساعته درست شد.....
فکر کنم دوباره پهنای باندشون تموم شده....اخه یه هفته پیش این طوری شده بود که دو سه ساعته درست شد.....
METRO_2034 کاربر سایت Oct 30, 2010 #120 نوشته شده توسط NOOB SAIBOT*: فکر کنم دوباره پهنای باندشون تموم شده....اخه یه هفته پیش این طوری شده بود که دو سه ساعته درست شد..... بیشتر... هنوز درست نشده! کی برمیگردیم به آغوش وطن ؟:d راستی کیا میخوان فعال شن ؟b-):d ویرایش : آقایون جمع کنید بریم سایت درست شد آخرین ویرایش: Oct 30, 2010
نوشته شده توسط NOOB SAIBOT*: فکر کنم دوباره پهنای باندشون تموم شده....اخه یه هفته پیش این طوری شده بود که دو سه ساعته درست شد..... بیشتر... هنوز درست نشده! کی برمیگردیم به آغوش وطن ؟:d راستی کیا میخوان فعال شن ؟b-):d ویرایش : آقایون جمع کنید بریم سایت درست شد