افتتاح بازارسنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من الان یه چیز امد توی ذهنم الان برای پریمیوم چی میمونه ؟ الان من به بازار سنتر احتیاج ندارم فقط بعضی وقت ها یه چیزی میفروختم که الان نمیفروشم دیگه اصلا پریمیوم هم که تعطیله امکاناتش وضعیت ما ها چی میشه ؟ :d

اصلا ایده خوبی نبود همین بازارچه که داشتیم خیلی خوب بود

فکر نکنم ازش استقبال بشه.

به هر حال موفق باشید :)

من هم موافق نیستم. این طوری هی باید یه پات تو بازی سنتر باشه یه پات تو بازار سنتر بااین کار که کردین ارزش پرمیوم رو پایین اوردین چون خود من میخواستم پرمیوم بشم اما الآن پشیمون شدم(فقط هم من نیستم) باتشکر

امان از دست ما!
اونایی که میگن به به و آفرین آفرین و ویوا ویوا بفرمایند که نسبت به چه خدماتی اینقدر ذوق زده شدن!؟ امنیت بیشتر که با توجه به بی طرف بودن سایت براتون نمیاره. اینه معنی خدمات الکترونیک؟! گرونتر بخر تا خریدار خرج آگهیش دربیاد اما اگه جنس رو هم پست نکرد و کلاه سرت رفت اونوقت به سایت چه!!! هرچند ما عادت داریم در همه سطوح یهو برامون طرح اقتصادی بریزن و با جیبمون بازی کنن و همینجوری و بی دلیل ذوق مرگ شیم!!!

من تازه میخواستم فقط به خاطر بازارچه پرمیوم بشم ولی انگیزم بالکل نابود شد!
یعنی واقعا چیز خاصی هم نداره که بخوای پرمیوم شی ...

واقعا که طرح مزخرفیه . به نظر من که استقبال نمیشه با این قیمتا! واقعا نمیصرفه.
به هر حال یه نظر سنجی میذاشتین بهتر بود. ولی بازم امیدوارم استقبال بشه از این طرح.

نمی‌دونم ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم! انقد بلند پرواز! خودمم بیشتر از هر کسی اینطوریم!
میتونستید ایده بهتری داشته باشید. این ایده در نگاه اول خوب بنظر میرسه اما بعد از کمی تامل میشه فهمید جزء یکی از افتضاح ترین ایده های ممکن برای همچین سایتی (بازی‌سنتر) هست که میتونه دلایل متعددی داشته باشه.

بنظر من خرید و فروش در همچین مکانی اصلاً فکر خوبی نیست. لااقل خودم این کار رو انجام نمیدم. چرا!؟ چون هیچ امنیتی در اون نمی‌بینم. همین بازارچه بد نبود خیلی...
دوماً شما طرف خودت رو تقریباً نمی‌شناسی، نمی‌دونی چه کسی بر وسیله ی ایشون نظارت کرده و اون رو برای فروش تایید کرده. همه غریب هستن یه جورایی!

نباید مدیران بازی‌سنتر رو سرزنش کنیم. چون همه عاشق پول هستن.
من از این اتفاق خرسند نیستم.
والسلام.

به غیر از تمامی مواردی که گفته شده یک ابهام وجود و اون در مورد فعالیت فروشگاهی هست.

شما در اطلاعیه فقط گفتید که فعالیت برای فروشگاه ها هم یکسان است. خوب یعنی چی ؟ مثلا من فروشگاه فروش بازی دارم. شما هم تعرفه برای بازی رو زدید ماه اول 2000 و تا 6 ماه بعد 1000.

یعنی اگر من 8000 بدم به مدت 6 ماه میتونم فعالیت فروش بازی داشته باشم ؟ اینطوریه ؟

پ.ن : 4 صفحه پر شده ولی هیچ کدوم از ادمین ها نیومدند جوابی در مورد سوالات و نظرات دوستان ندادند

حوصله ندارم آخر شبی یه صفحه انشا بنویسم !!! همه دوستان حرف هایی که باید زده میشد زدن :
فقط بگم حرکت بسیار مزحکی بود ، حداقل یه نظرسنجی میزاشتین !!

پ،ن : امان از دست سود و پول.

تو بین سایت های ایرانی بازارچه بازیسنتر خیلی رونق داره. با این کار مطمئناً بازارچه های دیگه خوشحال میشن! :|

حرکت جالبی نبود ، 80% بازدید من از سایت بخاطر بازارچه و خریدو فروش بود با این اوضاع دیگه شاید در روز یه بارم به سایت سر نزنم...
و خریدهای کاربران به پشتوانه سایت و میزان فعالیت و شناخته شدن کاربران بود که با این حساب بحث اعتماد سازی هم تعطیل...

درسته پول داره!
ولی از یه جهاتی بهتره میتونی به صورت عمده بفروشی مثلا بارها تو همین سایت دیدم یارو سی دی کی بازی به صورت عمده برای فروش میاورد بعد از مدتی کلا تایپیکش جمع میشد!

ما مثل شما عمده فروش نیستیم و فقط مصرف کننده ایم!

زیاد کار جالبی نیست
رسما" فکر کنم بعضی از دوستان دیگه کمتر به بازی سنتر بیاند و مراجعه میکنند به سایتهای دیگه واسه خرید و فروش اجناسشون و این برایه سایت بازی سنتر خب نیست
فکر کنم به جای این کار قیمت تعرفه های پرمیوم شدن رو بالا میبردید بهتر بود و کاربرا این طور اعتراض نمیکردم و 90 درصدش با این کار موافق بودن
بعد این فلسفه پرمیوم بودن تو سایت بازی سنتر چیه؟ دیگه خبری از اموزش نیست و چیز خاصی اصلا" تو این یکسال اخیر اموزش ندیدم که ارائه بدید که کاربرا براش پرمیوم بشن . فقط میخوام بدونم فلسفه پرمیوم شدن تو این سایت چیه؟ همین
بعد یه چیز دیگه الان من و یا دوستان دیگه که مثلا" 1 سال یا همین دیروز پرمیوم تمدید کردن و یا مدتش مونده چی میشه؟

البته این رئیس روسای این سایت واسه خودشون سلطنت راه انداختن ، واسه خوشون بن میکنن، پول از طرف میگیرن و بعد پستی رو هم گذاشته میان پاک میکنن با بهانه های بنی اسرائیلیٍ. حالا هم که طمع واسه پول بیشتر و عوام والناس هم تبریک و تهنیت و تشکر میکنن. البته خیلی هم خوب راه میفته و کاربرای ساده ما هم به جای اینکه بایکوت کنن بدتر حمایت میکنن. آقا دست بکشید از این اخلاقای بازاری.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or