افتتاح بازارسنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
انتقاد آزاده بنده هم یک انتقادی میکنم
--------------------------------------------
اول از همه که بخش خرید و فروش و تعویض از حالت یکپارچه در اومد تکه تکه شد
باعث شد بخش خریدش بشه کویر لوت هیچ کسی به آگهی ها نگاه نمیکنه.
بخش تعویض هم که اوضاعش خراب تر.دلخوشی ما شد همون بخش فروش
الان هم که کاملاً جدا شد با این وضع سر در گم تعرفه ها و سنگینی تعرفه ها و گیج کنندگیش اوضاع بدتر هم شد !
از نظر من همون بازارچه یکپارچه قدیم از همه بهتر بود در کمترین زمان به مرادت میرسیدی ولی افسوس.
و در آخر واقعاً جای تعجب داره که حتی یک نظر سنجی هم برای کاربر ها گذاشته نشد.

آخرین ویرایش:
من به شخصه وقتی سایت هایی مثل ایسنگاه و پیام سرا و .... به رایگان دارن این کار رو انجام می دن و بازدید فوق العاده بالایی دارند و توی سرچ گوگل همیشه توی پیج اول هستند، نمیام پولم رو توی همچین سایتی بدم، این سایت ها رایگان هم هستند و برای ستاره دار کردن آگهی یا فرستادنش توی صفحه اول پول می گیرند
این سایت شما هم دسته بندیش افتضاحه!!!!!

با این کار پریمیوم خودتون هم نابود می کنید، 1 باری که پریمیوم شدم توی این سایت هیچ چیزی به جز بازارچه ندیدم که به کار پریمیوم بیاد

حداقل آمده ش میکردین آدم لینک ها نگاه میکنه یه چیزی داشته باشه

تکلیف اعتبار و امتیازات مثبت بازارچه که تو این چندسال تو بازیسنتر بدست آوردیم چی میشه ؟ یعنی باید از صفر شروع کرد ؟ اگر اینطور باشه که اصلا کار منطقی و پسندیده ای نیست !!!!

شدیدا حمایت میکنم
خیلی عالی شد و بهترین کار ممکن رو کردید
حداقل خوبیش اینه که دیگه تاپیک های فروش اجناس شخصی !!!! از تاپیک های مربوط به سایت جدا میشه
بخاطر افتتاح بازار سنتر هم تبریک میگم ، امیدوارم روز به روز پیشرفت کنه

یعنی اصولا اینجا هیچکس هیچکس پرمیوم نگرفته بخاطر چیزی جز بازارچه !! این رو با قاطعیت تمام دارم میگم و رو حرفمم میمونم !!
قصد جواب دادن به شما رو ندارم دوست من
اما چون دیدم خیلی با قاطعیت دارید نظر میدید و رو حرفتون میمونید
خواستم بگم من که ماه هاست پرمیوم هستم نه جنسی فروختم و نه خریدم ، تا پایان دوره پرمیومم هم قصد این کار رو ندارم
خیلی های دیگه رو میشناسم که مثل من هستن اما چون ازشون اجازه ندارم نام کاربریشون رو اعلام نمیکنم
فقط خواستم بگم اینقدر از قول دیگران نظر ندید و با قاطعیت صحبت نکنید

سلام این کار وقتی خوب میشه که هزینه ها تقریبا نصف بشه

این همه دوستان نظر دادن و چرا یکی از مدیران نمیاد پاسخ بده!!!:|

من ترجیح میدم توی سایت های خیلی معروف تر و پر بازید تر آگهی بدم تا بازار سنتر.....:-$

سلام

بزودى اخبار و برسى امكانات سايت جديد بازارسنتر و استفاده بهينه از اين امكانات در مقايسه با بازارچه سايت به اطلاع كاربران خواهد رسيد.

دوستان اگر انتقاد و پيشنهادات سازنده اى دارن دريغ نكنن.

موفق باشيم

شدیدا حمایت میکنم
خیلی عالی شد و بهترین کار ممکن رو کردید

حداقل خوبیش اینه که دیگه تاپیک های فروش اجناس شخصی !!!! از تاپیک های مربوط به سایت جدا میشه
بخاطر افتتاح بازار سنتر هم تبریک میگم ، امیدوارم روز به روز پیشرفت کنه

قصد جواب دادن به شما رو ندارم دوست من
اما چون دیدم خیلی با قاطعیت دارید نظر میدید و رو حرفتون میمونید
خواستم بگم من که ماه هاست پرمیوم هستم نه جنسی فروختم و نه خریدم ، تا پایان دوره پرمیومم هم قصد این کار رو ندارم
خیلی های دیگه رو میشناسم که مثل من هستن اما چون ازشون اجازه ندارم نام کاربریشون رو اعلام نمیکنم
فقط خواستم بگم اینقدر از قول دیگران نظر ندید و با قاطعیت صحبت نکنید
دوست عزیز خدا پدر و مادرت رو بیامرزه . شما خودت داری میگی نه جنسی فروختی نه خریدی ... پس چار الکی به به چه چه میکنی ؟ بازارچه یه بخش جدا بوده و فقط کسانی که توش فعالیت میکردن از مشکلات و مزیت هاش با خبر بودن ... گیرم که همه کسانی که اونجا فعالیت میکنن شارلاتان و دلال باشن ( که نیستن ) دودش تو چشم من و بقیه میرفته ... الان شما که نه یک بار جنس خریدی نه فروختی این آخ جون آخ جونتون واسه چیه ؟ حالا مگه ما که تو بازارچه فعالیت میکردیم سد راه شما بودیم تو بقیه قسمت های سایت ؟ شما میای میری تو بخش اخبار خبر میخونی . میری تو خارج از تاپیک سطح اطلاعاتت بیشتر بشه مثلا ... میری تو بخش ایکس باکس . میری تو بخش ps3 و غیرو ... الان بازارچه وسط این تاپیک هایی که گفتم سنگ مینداخته ؟

آخرین ویرایش:
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان مخصوصا ادمین های سایت.
ایکاش یکم بیشتر این طرح رو کارشناسی میکردین.
بازارچه اینجا خیلی با بازارچه پرشین تولز و امثالهم فرق داره. اینجا یه حالت خودمونی و خونوادگی داره. جنس هایی هم که اینجا خرید و فروش میشد مانند جاهای دیگه زیاد جنبه مالی و تجاری نداشت بلکه در حد رفع نیاز های شخصی کاربرا بود.
من خودم به شخصه پرمیوم شدم به 2 علت:
- رهایی از دست تبلیغات
- دسترسی راحت به بخش بازارچه
درسته که رهایی از تبلیغات به تنهایی ارزش پرمیوم شدنو داره ولی خداییش این سایت جدید با این قیمتهای فلسفیش که حتی برا اقلیدس هم قابل درک نیست این علاقه رو در من ایجاد نمیکنه که هم بخوام اینجا پرمیوم شم و هم تو سایت جدید بیام یه اکانت بسازم شاید روزی قصد خرید و فروش داشته باشم، با در نظر داشتن این نکته که خیلیا مثل من اینجا از خرید و فروش قصد انتفاعی ندارن.
در هر صورت صلاح مملکت خویش .....
با تشکر

من صادقانه میگم .امتیازه بازارچمم ببینید میفهمید از 9 بار 5 بار خریدم چند ماه 1 بارم چیزی فروختم ولی حرفه دله بچه ها اینه:

اگه کسی اینجا معامله میکرد رو حسابه رفاقت بود ! یعنی همدیگرو میشناختیم که معامله میکردیم! رو حسابه پستایی که تو تاپیکای دیگه میدادیم و باهم آشنا شده بودیم! برا من یش اومده 1 بار 1 نفر 1دستگاه به من داد که قبلا 3 چراغه تعمیری شده بود و ندونسته فروخته بود چون اونم کسی داده بود بفروشه دستگاه بعد 1 روز 3 چراغ شد ولی پس گرفت چرا؟ رو حسابه اعتباری که تو سایت داشت.
اگه تو یه سایته دیگه بود شاید پس نمیگرفت .نگذریم که بچه بامرامی بود!

به نظره من تو این شرایط اعتماد=0 و کسی معامله نمیکنه. اینجا یه چیزه خودمونی و دوره همی بود نه مثه جاهایه دیگه یر روز 500 ال ادمه جدید که اولین پستشونه بیان بفروشن.
کاش شما می اومدید فرقی بینه کسی که 8 بار فروخته با کسی که 150 بار فروخته قرارمیدادید وطبفه اون تعرفه رو بالا میبردید.
اینطوری امتیازه بازارچه هم واقعی میشد. من 4 سال مدریت خوندم این نظرم بود و یه راهکاره مدریتی خوبه کاش از ما هم نظر میخاستید.
ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or