دوست خوبمدوست عزیز خدا پدر و مادرت رو بیامرزه . شما خودت داری میگی نه جنسی فروختی نه خریدی ... پس چار الکی به به چه چه میکنی ؟ بازارچه یه بخش جدا بوده و فقط کسانی که توش فعالیت میکردن از مشکلات و مزیت هاش با خبر بودن ... گیرم که همه کسانی که اونجا فعالیت میکنن شارلاتان و دلال باشن ( که نیستن ) دودش تو چشم من و بقیه میرفته ... الان شما که نه یک بار جنس خریدی نه فروختی این آخ جون آخ جونتون واسه چیه ؟ حالا مگه ما که تو بازارچه فعالیت میکردیم سد راه شما بودیم تو بقیه قسمت های سایت ؟ شما میای میری تو بخش اخبار خبر میخونی . میری تو خارج از تاپیک سطح اطلاعاتت بیشتر بشه مثلا ... میری تو بخش ایکس باکس . میری تو بخش ps3 و غیرو ... الان بازارچه وسط این تاپیک هایی که گفتم سنگ مینداخته ؟
میشه خیلی آروم تر و دوستانه تر نظر همدیگه رو بپرسیم و در موردش با هم بحث کنیم
اول اینکه طرف حساب اصلی حرف من اون دوستمون بود که میگفت هیچ کس پرمیوم نگرفته مگر برای بازارچه و با قاطعیت هم تاکید داشت
منم گفتم من از بازارچه استفاده ای نکردم و نمی کنم و خیلی های دیگه رو هم میشناسم که پرمیوم هستن و به بازارچه کاری ندارن
پس بهتره از جانب خودمون حرف بزنیم و نظرمون رو بگیم نه اینکه از طرف دیگران حرف بزنیم
و اما اینکه چرا من با این کار موافقم.
من دلایلم رو خدمت شما میگم
1. اولین و مهمترین خوبی این تغییر رو تو پست اولم هم گفتم ،بازم میگم
دیگه وقتی آخرین ارسال ها رو میزنیم از هر 10 تا تاپیک 9 تاش تاپیک خرید و فروش نیست و مجبور نیستیم تاپیک های مربوط به بازارچه رو اسکرول کنیم تا لابهلاش تاپیک های بازی و اخبار رو پیدا کنیم
2. در سیستم جدید هر کس به اندازه فروشی که داره اعتبار میخره و پول پرداخت میکنه
و مثل قدیم نیست که افرادی که از این راه کسب در آمد میکنن با کاربرهایی که قصد فروش و تعویض لوازم شخصیشون رو دارن یکسان باشن
3. مشکلات و مسائل بازارچه مثل این حرف ها که فلانی به من امتیاز منفی داد و بیاید پاکش کنید و ... به سایت دیگه ای منتقل میشه و دیگه تو فضای بازی سنتر شاهد این مسائل نیستیم
4. با حذف بازارچه از امکانات پرمیوم ، مطمئنا مدیران سایت به فکر اضافه کردن امکانات یا قابلیت های بیشتری برای کاربران پرمیوم هستن و به زودی شاهد تغییراتی در این گروه خواهیم بود
و خیلی موارد دیگه که ممکنه من و شما ازشون بی اطلاع باشیم
اما در نهایت به پیشرفت و بهتر شدن سایت منجر میشه