افتتاح بازارسنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز خدا پدر و مادرت رو بیامرزه . شما خودت داری میگی نه جنسی فروختی نه خریدی ... پس چار الکی به به چه چه میکنی ؟ بازارچه یه بخش جدا بوده و فقط کسانی که توش فعالیت میکردن از مشکلات و مزیت هاش با خبر بودن ... گیرم که همه کسانی که اونجا فعالیت میکنن شارلاتان و دلال باشن ( که نیستن ) دودش تو چشم من و بقیه میرفته ... الان شما که نه یک بار جنس خریدی نه فروختی این آخ جون آخ جونتون واسه چیه ؟ حالا مگه ما که تو بازارچه فعالیت میکردیم سد راه شما بودیم تو بقیه قسمت های سایت ؟ شما میای میری تو بخش اخبار خبر میخونی . میری تو خارج از تاپیک سطح اطلاعاتت بیشتر بشه مثلا ... میری تو بخش ایکس باکس . میری تو بخش ps3 و غیرو ... الان بازارچه وسط این تاپیک هایی که گفتم سنگ مینداخته ؟
دوست خوبم
میشه خیلی آروم تر و دوستانه تر نظر همدیگه رو بپرسیم و در موردش با هم بحث کنیم:)

اول اینکه طرف حساب اصلی حرف من اون دوستمون بود که میگفت هیچ کس پرمیوم نگرفته مگر برای بازارچه و با قاطعیت هم تاکید داشت
منم گفتم من از بازارچه استفاده ای نکردم و نمی کنم و خیلی های دیگه رو هم میشناسم که پرمیوم هستن و به بازارچه کاری ندارن
پس بهتره از جانب خودمون حرف بزنیم و نظرمون رو بگیم نه اینکه از طرف دیگران حرف بزنیم

و اما اینکه چرا من با این کار موافقم.
من دلایلم رو خدمت شما میگم

1. اولین و مهمترین خوبی این تغییر رو تو پست اولم هم گفتم ،بازم میگم
دیگه وقتی آخرین ارسال ها رو میزنیم از هر 10 تا تاپیک 9 تاش تاپیک خرید و فروش نیست و مجبور نیستیم تاپیک های مربوط به بازارچه رو اسکرول کنیم تا لابه‌لاش تاپیک های بازی و اخبار رو پیدا کنیم

2. در سیستم جدید هر کس به اندازه فروشی که داره اعتبار میخره و پول پرداخت میکنه
و مثل قدیم نیست که افرادی که از این راه کسب در آمد میکنن با کاربرهایی که قصد فروش و تعویض لوازم شخصیشون رو دارن یکسان باشن

3. مشکلات و مسائل بازارچه مثل این حرف ها که فلانی به من امتیاز منفی داد و بیاید پاکش کنید و ... به سایت دیگه ای منتقل میشه و دیگه تو فضای بازی سنتر شاهد این مسائل نیستیم

4. با حذف بازارچه از امکانات پرمیوم ، مطمئنا مدیران سایت به فکر اضافه کردن امکانات یا قابلیت های بیشتری برای کاربران پرمیوم هستن و به زودی شاهد تغییراتی در این گروه خواهیم بود

و خیلی موارد دیگه که ممکنه من و شما ازشون بی اطلاع باشیم
اما در نهایت به پیشرفت و بهتر شدن سایت منجر میشه

طرح خوبی نیست هرکی ندونه فکر میکنه واسه پول این کارو کردید کلا ادم گیج میشه اونجا. بهتر بود همین بازارچه رو ارتقا میدادید خیلی خوب می شد یکی از ویژگی های سایت بازیسنتر همین بود که بخش بازارچه خیلی خوبی داشت اما حالا .....متاسفم من که به شخصه تحریم میکنم این بازارسنتر رو;)

من ثبت نام کردم ایمیل فعال سازی نیامد واسم [2].

من ثبت نام کردم ایمیل فعال سازی نیامد واسم

منم مثل شما.

مشکل نیومدن ایمیل فعال سازی نیست. معمولا سایتها در اینجور مواقع گزینه ای دارند که میگه اگر ایمیل فعال سازی رو نگرفتید دوباره درخواست کنید.

ولی اینجا جایی برای درخواست دوباره ایمیل فعال سازی نیست.!!!

خوب اینم از معایب اجرای یک طرح بودن تامل هست دیگه

پ.ن: تو این 8 صفحه یکی از مدیران گفت "بزودی تمکیل میشه و ........... ما رو از نظرات و انتقادات خودتون بی نصیب نذارید."

چرا همیشه برعکس هستیم !! اول انجام میدیم بعد نظر می پرسیم !!تا اینجا که همش انتقاد بوده , نه نظر

سلام
من ثبت نام کردم ولی لینکه فعال سازیش نیومده؟
لینکه فعال سازی رو چطوری بگیرم؟

دوستان سایت زده شده و تصمیم گرفته شده قطعا محاسنی هم داره
برای مثال می گم .
اینجا طرف نمی تونستند عمده فروشی کنه ولی تو بازارسنتر می تونه و ..................
پس به نظرم بهتر هست همه حمایت کنیم و اگر انتقادی هم داریم سازنده باشه در جهت پیشرفت

ایمیل فعال سازی به من نیومد! استان البرز هم تو لیست نبود استان تهران بو که زیر مجموعش کرجه :|

به نظرم
اولا ديگه كسي پرميوم تمديد نميكنه
دوما همه كوچ ميكنن پرشين تولز و سايتهاي ديگه
سوما همه اينها به خاطر چرك كف دسته دوستان......
ان الانسان خلق هلوعا

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزی که مخالفت و بعضا توهین میکنن به این طرح:
اولا صبور باشید چون به احتمال زیاد شاهد تغییراتی در هزینه ها (کاهش قیمتها) و استفاده از اکانتهای پرمیوم برای عضویت در بازارسنتر خواهیم بود.
بعدم الان فقط سایت در مرحله اولیه قرار داره و مسلما ایراداتی داره ، اما نیازمند زمان هست تا کم و کاستی ها به مرور رفع بشه.
و در اخر هم این رو بگم با وجود نکات مثبت و منفی بخش بازار سنتر یه چیزی تغییر ناپذیره اونم خصلت نچندان خوب ما ایرانی ها برای تغییر هست.(علاقه به عدم تغییر). فکر کنم اکثرتون زمانی که قالب سایت عوض شد رو خاطرتون هست که چقدر بعضی ها ناراحت بودن اما بعد از چند وقت دیدید که نه نتها بد نبود بلکه امکانات بیشتری هم در اختیار کاربران گذاشته شد.

الان که بیشتر رو طرحتون فک کردم به نظرم جالب نیست.

چون همه کسایی که پرمیوم شدن یکی از دلایلشون میتونه امکانات بازارچه باشه و به خاطرشم پول دادن پس بهتره کاربرای پرمیومی که قبل از افتتاح بازارسنتر اکانت گرفتن دسترسی داشته باشن بهش.

خواهشا یکی از ادمین ها بیاد جواب بده و دستمال به دستان و بادمجون دور قابچین های سایت این یبار بی خیال بشن؛چون اگه یکی از ادمینا بیاد بگه اصل به شما ربطی نداره این چیزا من شصا مشکلی باهاش ندارم ولی کاربرای ساده بیان اینجا اظهار نظر کنن یکم غیر قابل هضمه.

بنظرم هرکار میکنید بازارچه و سیستم امتیازش رو نبدین . اینجا راحت تره . مخاطب خاص خودشو هم داره و همون بحث اعتماد .

دیگه وقتی آخرین ارسال ها رو میزنیم از هر 10 تا تاپیک 9 تاش تاپیک خرید و فروش نیست و مجبور نیستیم تاپیک های مربوط به بازارچه رو اسکرول کنیم تا لابه‌لاش تاپیک های بازی و اخبار رو پیدا کنیم
مدت هاست اینجوری نیست.
50 آمار آخر رو برای چی گذاشتن
همه چیز رو تفکیک شده گذاشته
سر آخر دوست عزیز وقتی استفاده ای از بازارچه نداشتی
دلیل اعتراض خیلی از دوستان رو هم متوجه نمیشی.
-------------------------------------------------------------
مدیران محترم خواهشاً یک نظر سنجی بزارید.
نگید که نظر ما کاملاً بی ارزشه

مثل اینکه این وضعیت اقتصادی رو اینجا و مدیراش هم تاثیر گذاشته:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or