افتتاح بازارسنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هم یه نظر میدم.
به نظر من هم اگه مدیران عزیز سایت، بازارچه رو به هم نزنن و همینطور به پای خودش پابرجا باشه بهتره .
من هم همچنین با افزایش هزینه پرمیوم 6 ماهه و 1 ساله کاملا موافقم.
(یعنی واسه قیمت و پول نمیگم که بازارچه باشه !) کلا جوی که اینجا بود خیلی دل نشین تر و آروم تر و صمیمی تر بود.
امیدوارم پرمیوم و بازارچه و ... به جای خودشون بمونن، با افزایش هزینه ی اشتراک پرمیوم هم مشکلی نیست .

Heife agar bazarche saito vardarid eshtebahe make hame foroshande ia dalal nistim

gahi bazihamon ro mizarim baraf forosh kharidam mikonim agar bekhaim vardarin hamon to PT mizarim khob

Thanx

اقا من درخواست دارم به لینک متفرقه ( با توجه به اینکه بازار سنتر میتونه در هر زمینه مجازی فروش داشته باشه )
گزینه الات موسیقی رو هم اظافه کنید تا من کارمو شروع کنم
--------------
یه سوالم دارم مثلا زدید نو متفرقه 7000 تومان 1 ماهه . تو این یک ما کالای نو میشه هر چند تا محصول که میخوایمو بزاریم؟
بعد نو که میزاریم برای کار کرده و خراب هم باید طبق تعرفشون جدا هزینه هارو بدیم؟
منظورم اینه مثلا 7000 توامن باسه نو ها فقط و اگر نو زده باشین دیگه نمیتونیم دست دوم بزنیم مگر اینکه اعتبارشو جدا داشته باشیم
منتظر هستم

آخرین ویرایش:
از نظر من اینکه قسمت بازارچه انقدر سریع بخواد حذف بشه یکم غیر منطقی به نظر میاد
چون خیلی از کاربرا که فقط به خاطر امتیاز بازارچه عضو گروه پرمیوم شدن یه جورایی قربانی این طرح میشن
به نظر من بهتره بازارچه تا اتمام مدت عضویت کاربرای پریمیومی که تا قبل از اطلاع رسانی طرح بازارسنتر عضو شدن به کار خودش ادامه بده

به نظر من كار اشتباهيه. ميزان اعتماد به وبسايتهايي كه صرفا برا خريد و فروش ساخته ميشن خيلي خيلي كمتر از خريد و فروش در انجمن هست. تو انجمن مياي سابقه ي طرفو نگاه ميكني تعداد پستا رو نگاه ميكني و ... . در اين دمينه هم وبسايت پرشن تولز رو نگاه كنيد چقد خريد و فروش توش انجام ميشه؟ چون يه انجمن هست و بخش بازارچه اش فقط بخشي از كل انجمن هست.

حداقل اينكه حذف بخش بازارچه ي بازيسنتر كار بسيار اشتباهي هستش.

آقا من اصلا نمیتونم ثبت نام کنم!! اصلا میزنم ثبت نام,صفحه ای باز نمیشه!

---------- نوشته 19-10-2012 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 18-10-2012 در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

آهان واس کاربران پریمیوم هستش آره?

آقا من اصلا نمیتونم ثبت نام کنم!! اصلا میزنم ثبت نام,صفحه ای باز نمیشه!

---------- نوشته 19-10-2012 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 18-10-2012 در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

آهان واس کاربران پریمیوم هستش آره?

نه برادر ثبت نام مشکل داره از ثبت نام پایین صفحه استفاده کنید

در حقیقت مدیریت فروم همینطوری یه چیزی راه اندازی کردند با مشکلات عدیده و بعدش رها کردنش

بنده بعید میدونم با وضع کنونی اتفاقی بخواد برای بازارچه بیوفته و قطعا باقی خواهد موند بازارسنتر هم تیری تو تاریکی هستش گرفت که گرفت نگرفت هم هیچی...

نه برادر ثبت نام مشکل داره از ثبت نام پایین صفحه استفاده کنید
یکبار فشردن کلید های F+5 مشکل و حل میکنه!
چون مرورگر چند نفر در باز کردن jquery ها مشکل داره و فرم ثبت نام برای آن اشخاص باز نمیشه دلیلی بر خرابی کل سیستم نیست.
و اگر ایراد داشت بیش از 700 نفر توانایی ثبت نام در این مدت را نداشتند!

در حقیقت مدیریت فروم همینطوری یه چیزی راه اندازی کردند با مشکلات عدیده و بعدش رها کردنش

اگر شما همینطوری چند میلیون هزینه میکنی ما این کار و انجام نمیدیم و رها هم نمیکنیم.
حتما مشکلات را هم لیست کنید تا رفع کنیم!

بنده بعید میدونم با وضع کنونی اتفاقی بخواد برای بازارچه بیوفته و قطعا باقی خواهد موند بازارسنتر هم تیری تو تاریکی هستش گرفت که گرفت نگرفت هم هیچی...

نمیشه احترام به نظرات کاربران و پیش بردن طرح با توجه به موارد یاد شد را با پرتاب تیر در تاریکی مقایسه کرد.
اگر قرار بر پافشاری روی حرف و نظر خودمون بود همون روز اول بازارچه را تعطیل میکردیم و میگفتیم از امروز همه چیز به بازار منتقل میشه هر کسی خواست تعرفه بده هر کسی هم که مایل نبود از سایت ها دیگه استفاده کنه!

به صورت کلی عرض میکنم
برای من و باقی ادمین های این مجموعه که در نزدیکی 30 سالگی هستیم واقعا هیچ اهمیتی نداره که از بازدید اینجا در روز بر فرض 5 هزار نفر هم کم بشه! کجای زندگی من میخواد تاثیر بگذاره؟
روی تجارت یا کسب در امد میلیونی از این وب سایت؟اگر هم تعرفه ای قرار هست پرداخت بشه فقط برای کارکرد ایده ال مجموعه است نه میلونر شدن ما!
بودن یا نبودن بازار یا بازارچه برای ما هیچ فرقی نمیکنه و حتی بهتر هم هست که نباشه تا کمتر شاهد اعتراض ها و درگیری های این بخش باشیم.
هدف از بازار هم ایجاد فضای مناسب خرید و فروش بوده و خواهد بود و در آینده به هدفی که برای آن متصور شدیم نزدیکتر خواهد شد.

درود علی جان چون مطرح کردی
وقتی که نام کاربری و رمز عبور را وارد می کنی و وارد میشه برای دفعه بعد باز رمز عبور و نام کاربری می خواد و نمی تونه اکنت به خاطر بسپاره

علی جان من هم در رده سن و سال شما هستم و دوران مشترکی رو سپری می کنیم اما این قسمت صحبتتون منو دلگیر کرد

برای من و باقی ادمین های این مجموعه که در نزدیکی 30 سالگی هستیم واقعا هیچ اهمیتی نداره که از بازدید اینجا در روز بر فرض 5 هزار نفر هم کم بشه! کجای زندگی من میخواد تاثیر بگذاره؟

شما مدیر سایت بزرگی هستین و هر حرفی از جانب شما بسیار در این حوزه مهمه. فارغ از بحث بازار و بازارسنتر برام قابل درک نیست که تک تک افرادی که شاید در روز بیشتر از هر سایت دیگه ای به اینجا مراجعه می کنن رو فاقد اهمیت می دونین که اگه 5000 تا هم دیگه نیومدن خوب نیومدن!!! این جمله خودتون شما رو یاد بعضی از جملات مشابه در سطوح بالاتر نمیندازه؟!
شاید سن من و شما نزدیک 30 باشه اما تکلیف و تقصیر راهی که شما ایجاد کردید و جمعیتی که الان در اون حرکت می کنن چیه که ما دیگه حوصله نداریم؟!
به نظر من مسؤل و مدیر کلمه ای کامله اما این حس در جمله شما اصلا به ذهن متبادر نمی شه.
با تقدیم احترام مجبور به این پست شدم چون انتظار نداشتم.

فارغ از بحث بازار و بازارسنتر برام قابل درک نیست که تک تک افرادی که شاید در روز بیشتر از هر سایت دیگه ای به اینجا مراجعه می کنن رو فاقد اهمیت می دونین که اگه 5000 تا هم دیگه نیومدن خوب نیومدن!!! این جمله خودتون شما رو یاد بعضی از جملات مشابه در سطوح بالاتر نمیندازه؟!

بحث ما در ارتباط با اشخاصی بود که با بازارچه و فروش در ارتباط هستن نه کل سایت پس این 2 را با هم ترکیب نکنید! اهمیت اینجا برای آن دسته از افراد به فروش گذاشتن و خرید های احتمالی است اگر این سایت نشد تعداد بیشماری وب سایت دیگه در دسترسِ که این نیازشون و برطرف کنند!همانطور که در صفحات قبل این افراد این موضوع را گوشزد کردند!
تفاوت اینجا با سطوح بالا قابل قیاس نیست چون سطوح بالا از یک کلیتی دفاع میکنند که متعلق به همه است و همگی باید در تصمیمات آن نقش داشته باشن اما اینجا متعلق به چند نفره که قوانین و باید هاو نباید هاش و همون ها تعیین میکنن.فارغ از هر ارتباطی با هر سطحی

یکبار فشردن کلید های F+5 مشکل و حل میکنه!
چون مرورگر چند نفر در باز کردن jquery ها مشکل داره و فرم ثبت نام برای آن اشخاص باز نمیشه دلیلی بر خرابی کل سیستم نیست.
و اگر ایراد داشت بیش از 700 نفر توانایی ثبت نام در این مدت را نداشتند!

اگر شما همینطوری چند میلیون هزینه میکنی ما این کار و انجام نمیدیم و رها هم نمیکنیم.

نمیشه احترام به نظرات کاربران و پیش بردن طرح با توجه به موارد یاد شد را با پرتاب تیر در تاریکی مقایسه کرد.
اگر قرار بر پافشاری روی حرف و نظر خودمون بود همون روز اول بازارچه را تعطیل میکردیم و میگفتیم از امروز همه چز به بازار منتقل میشه هر کسی خواست تعرفه بده هر کسی هم که مابل نبود از سایت ها دیگه استفاده کنه!

به صورت کلی عرض میکنم
روی تجارت یا کسب در امد میلیونی از این وب سایت؟اگر هم تعرفه ای قرار هست پرداخت بشه فقط برای کارکرد ایده ال مجموعه است نه میلونر شدن ما!
بودن یا نبودن بازار یا بازارچه برای ما هیچ فرقی نمیکنه و حتی بهتر هم هست که نباشه تا کمتر شاهد اعتراض ها و درگیری های این بخش باشیم.
هدف از بازار هم ایجاد فضای مناسب خرید و فروش بوده و خواهد بود و در آینده به هدفی که برای آن متصور شدیم نزدیکتر خواهد شد.

بسیار ممنونم که حداقل یک پاسخی دادید علی جان!

اما مسئله اینجاست که چون یه سایتی که خوب عمل کرده و موفق شده هر زیر شاخه و مسیر های فکری غیر از اون لزوما موفق نمیشه!

مثلا همین پرشین تولز!

اومد سایت فروشگاه راه اندازی کرد ! سایت فروش کارت شارژ راه اندازی کرد! فروش هاستینگ و خدمات وب هم که از ابتدا داشتند!

اما کدومشون موفق شدند؟ هیچ کدم!!! دوتاشون هم که جمع شدند!

اگر موفقیت یه انجمن پرشین تولز که فقط یک بخش بازارچه ی پر رونق داره نبود احسان میتونست سینه سپر کنه و دست به راه اندازی هر سایت دیگه ای بزنه؟

مسئله اینجاست که بازارچه در بازی سنتر آری یا خیر!؟ که جواب کاملا مشخصه بازارچه یکی از موارد پرمخاطب در اکثر سایت ها هستش و همینطور بازارچه ی تخصصی محصولات بازی میتونه خیلی برای این فروم مفید باشه!

بحث سر 5000 تا بازدید بیشتر و پشت بندش منافع بیشتر نیست بحث سر رضایت مخاطبان بیشمار این سایت از اون هستش!

من خلاصه ی کلامم این هستش وجود یک بازارچه برای فروش محصولات مرتبط با بازی برای این فروم لازم هستش و خیلی به رونق اون کمک میکنه!

از جمله فروش فروشگاهی بازی ها

اسکریپ طراحی شده هم مشکلاتی داره که اگر همین صفحات پیش این تاپیک رو میخوندید متوجه میشدید!

در مورد رده ی سنی و بحث های وبمستری بیشتر سعی می کنم وارد نشم :| فقط برای بازی سنتر آرزوی موفقیت دارم :)

اومد سایت فروشگاه راه اندازی کرد ! سایت فروش کارت شارژ راه اندازی کرد! فروش هاستینگ و خدمات وب هم که از ابتدا داشتند!

اما کدومشون موفق شدند؟ هیچ کدم!!! دوتاشون هم که جمع شدند!

اگر موفقیت یه انجمن پرشین تولز که فقط یک بخش بازارچه ی پر رونق داره نبود احسان میتونست سینه سپر کنه و دست به راه اندازی هر سایت دیگه ای بزنه؟

احیانا فکر نمیکنید که آن شرکت با اون تعداد کارمند به وجود آمده تا فروم را مدیریت کنند؟
این خیلی واضح و مشخصه که فروم پرشین تولز مارکتی هست برای خدمات شرکت (hosting,web design,...)
و اگر در کاری موفق نشدن به خودشون و سیاست های کاری آنها مربوط میشه

اسکریپ طراحی شده هم مشکلاتی داره که اگر همین صفحات پیش این تاپیک رو میخوندید متوجه میشدید!
شاید در اینترفیس یک مشکلات جزئی باشه که ان هم در ابتدای هر کاری طبیعی است اما هسته آن مشکل خاصی نداره!
در ثانی شما که فرق جوملا با اسکریپت اختصاصی را تا هفته پیش متوجه نشده بودید فکر نمیکنم درست باشه در این مورد قاطعانه اظهار نظر کنید.

در مورد رده ی سنی و بحث های وبمستری بیشتر سعی می کنم وارد نشم
شما بزرگ و ریش سفید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or