اعلام بازی هایی که قصد نوشتن Guide برای آن ها را دارید [ پست اول تاپیک حتما خوانده شود ]

عزیزان دل خواهشاً ناموساً ولله بالله .... این آموزش ها رو یدور PDF کنید بشه دانلودش کرد هردفعه نیاز داشتیم آفلاین مورد استفاده باشه !!

پیگیری کنید لطفا

من میتونم این کار رو بکنم. فقط یه مسئله ای هست و اون اینه که کپی برداری زیاد میشه و زحمت دوستان به هر میره! بازم اگه تمام تهیه کننده ها و مدیران راضی باشن من انجام. اتفاقا تو فکرش بودم. اگه اجازه میدین شروع کنم.
این مسئله خیلی به سایت مربوط نمیشه و بیشتر به نویسنده مطالب مربوط میشه چون این مطالبی که تو صفحات فروم قرار میگیره انحصاری سایت نیست و به نوعی انحصاری نویسنده ای که اون رو قرار داده هست و می تونه هر جایی که می خواد قرارش بده. به همین علت اگه نویسنده ناراضی باشه نمیشه این کار رو انجام داد و در مجموع هم به نظر من کار بیهوده ای هست. اگر خیلی دوست دارید در حالت آفلاین استفاده کنید می تونید از offline mode مرورگر Internet Explorer استفاده کنید و فقط کافی یک بار صفحات رو باز کنید و بعد به طور خودکار ذخیره میشه.

سلام بر همگی،
خواستم اعلام کنم که راهنمایی اچیومنت های Dead Space 2 رو من بر عهده می گیرم!
باشه مشکلی نیستش;)

چک نکردم ببینم کسی گفته یا نه ولی من دارم اچیو های Dance central رو مینویسم با اجازه بزرگان:)
مشکلی نیست دوست عزیز و می تونید دست به کار بشید.

اگر از بقیه دوستان هم کسی هست که 2-3 تا بازی خوب دیگه کینکت مثل Kinect sports یا Adventure رو بنویسه خیلی خوب میشه. ممنون

• Like
Reactions: Fenris Wolf
مشکلی نیست دوست عزیز و می تونید دست به کار بشید.

اگر از بقیه دوستان هم کسی هست که 2-3 تا بازی خوب دیگه کینکت مثل Kinect sports یا Adventure رو بنویسه خیلی خوب میشه. ممنون
خب اچیو dc تموم شد کینکت ادونچرز رو هم از 1-2 روز دیگه شروع میکنم:دی

خب اچیو dc تموم شد کینکت ادونچرز رو هم از 1-2 روز دیگه شروع میکنم:دی

رفیق برهان:دی(برادر برهان)کینکت ادونچرز هم نوشتم دیگه چی!اسپورتز رو ندارم!اگه ممکنه بگو چیو بذارم
دستت دردنکنه و ممنون:دی والا بازی مهم و خاص دیگه ای نداره که من مد نظرم باشه. هر چی دوست داری می تونی بزاری یا تا اومدن بازی های بزرگتر صبر کنی. موفق باشی

Dead Space 2 | Achievements Guide

درود بر همگی،
در نهایت Dead Space 2 | Achievements Guide آماده شد!
تمام سعی و تلاشم بر این بود که راهنمایی جامع و کامل و مستقل از نوع پلتفرم تهیه کنم تا برای دوستان PS3 دار یا 360 داران و یا حتی PC بازها توانایی استفاده از اون رو داشته باشند.
در حال تدارک دیدن نسخه ی PDF این گاید هم هستم، که البته الان درگیر جلوه های بصریشم!
امیدوارم مورد توجه دوستان واقع بشه.
ممنون.

عزیزان دل خواهشاً ناموساً ولله بالله .... این آموزش ها رو یدور PDF کنید بشه دانلودش کرد هردفعه نیاز داشتیم آفلاین مورد استفاده باشه !!

پیگیری کنید لطفا
سلام
دوسته عزيز شما هم اگر ميخوايد ميتونيد مثله من عزيزاني كه راهنمايي بازيا مينويسند بصورت افلاين سيو كنيد و ازشون استفاده كنيد بدونه اينكه وصل شيد به اينترنت
من اينجوري ميكنم برنامه افيس ريختم پوشه New Microsoft Word Document.doc
باز ميكنم بعد يه بار سايت باز ميكنم يه سلكت ال ميزنم همه نوشته هار كپي ميكنم تو اون صفحه خودم وا ميستم تا تمام نوشته ها و عكسهايه سايت كپي بشه توش خودش يه جوراييه فايل pdf ميشه بعد هر وقت خواستم نگاهش ميكنم بدونه اينكه وصل شم اينترنت

سلام دوستان کسی نمیخواد smack down vs raw 2011 را بنویسه ؟ به شدت نیاز به achivement guide بازی دارم یکی اینو برام بنویشه یا یه سایتی لینکی چیزی بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or