تو بخش PS3 یکی نوشتنش رو بر عهده گرفته اما اگه اینجا هم یکی بنویسه خوب میشه. خوب خودت قرار بده دیگه!دوستان یک حرکتی بکنند کمکی هم خواستند در خدمتیم برای mortal kombat ردیف کنیم
تو بخش PS3 یکی نوشتنش رو بر عهده گرفته اما اگه اینجا هم یکی بنویسه خوب میشه. خوب خودت قرار بده دیگه!دوستان یک حرکتی بکنند کمکی هم خواستند در خدمتیم برای mortal kombat ردیف کنیم
اگه کسی ننوشته شما بنویسشسلام به همگی
بنده وکیلم homefrontرو بنویسم؟:d
سلامخب . . . برهان خودت می دونی چی کار کنی که . . . :d
" Assassin'S Creed : RevelationS "
فردا میاد یا 100 سال دیگه . . . فرقی نمی کنه ثبتش کن .
یعنی مطلبت تا 2-3 روز دیگه روی سایت هست؟ اگه آره که خیلی عالی هست. موفق باشیبنده تا هفته ی دیگه یعنی 2 شنبه یا 3 شنبه Shadow of Damend رو مینویسم اگه کسی زودتر میتونه بگه من تموم نکنم بازی رو
پس چی شد؟! نکنه اونجا هنوز 3شنبه است؟اره دیگه حداکثر 3شنبه روی میزه.
مرسی شما هم موفق باشی
باشه مشکلی نیست. فقط اگه بگید تا کی آماده میشه خیلی خوبه. ممنونمنم به زودی اچیومنت گاید Fable 3 رو مینویسم.
احتمالا تا آخر هفته آینده(ماکزیمم)آماده اش میکنم برهان.ولی بعضی قسمتهاش مثل جای Gnomeها تو بازی خیلی وقت میبره و احتمالا اونها رو بعدا بهش اضافه میکنم.باشه مشکلی نیست. فقط اگه بگید تا کی آماده میشه خیلی خوبه. ممنون
آره میدونم یک سری قسمت هاش خیلی وقت گیر هست چون خودم هم دنبال خرت و پرت هاش بودم اما اینقدر زیاد بود بی خیال شدم باشه مشکلی نیست می تونی مطالب اصلی رو کامل و منظم قرار بدی و برای بعضی ها که توضیح بیشتری لازم هست به مرور زمان آپدیت کنی.احتمالا تا آخر هفته آینده(ماکزیمم)آماده اش میکنم برهان.ولی بعضی قسمتهاش مثل جای Gnomeها تو بازی خیلی وقت میبره و احتمالا اونها رو بعدا بهش اضافه میکنم.